Umjesto da rade na dobrom codu jer u zadnjih par godina poslije coda 4 izbacili su samo govna oni samo pokusavaju zaradit neku paru.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
..sve sami stručnjaci na ovom forumu
Pa i rade igre da bi zaradili a ne jer im je stalno do tvoje recenzije.
Cijena je niza nego sto sam ocekivao.
Pa CoD je davno prestao biti igra,riječ je o alatu za profit (namjenjen naivnoj publici koja žele biti cool,dakle klincima do 15 godina),primarno je upravo to,zato je i došlo do masovnog gađenja prema CoD-u,posebice nakon Black Opsa.
Cod je prestao biti cod od Cod 2,vi recite što god hočete,imam 16 godina i nije ništa kao cod2,probao preko steama test cod bo na 1 dan brate mili pa nije to to,cod 2 je cod2,i prvi post cod4,pa cod4 je pun cheatera največi problem.
pa to ti lik iznad i kaze
alat za sisanje love od klinaca kao sto si ti
kupe igru neznaju je igrati = koriste cheteve da budu face
= upropastena igra
inace pravi"cod" ce izdati Respawn Entertainment
sto je sad pravi iw ,a ne ovi ostatci sto su ostali u activisionu
btw
http://en.wikipedia.org/wiki/Infinity_Ward
http://www.respawn.com/games/ (forum)
evo malo procitajte
pa to ti lik iznad i kaze
alat za sisanje love od klinaca kao sto si ti
kupe igru neznaju je igrati = koriste cheteve da budu face
= upropastena igra
inace pravi"cod" ce izdati Respawn Entertainment
sto je sad pravi iw ,a ne ovi ostatci sto su ostali u activisionu
btw
http://en.wikipedia.org/wiki/Infinity_Ward
http://www.respawn.com/games/ (forum)
evo malo procitajte
Imaš problem,koliko god neznao igrati hackovi me nezanimaju,a fala ti bože znam igrati,trenutno prašim cod6 preko steama,i kolega mi ga poklonio za rođendan,i nikakvi hackovi.I nikada od mene neće izmusti novce,prvo igram kod onoga tko ima original da vidim kakva je i ako mi se svidi onda kupim/nabavim.
OMFG!!!!, 20 mutavih DLC-ova koji ne vrijede nista, kako me zivcira izvlačenje para od strane Activision-Blizzarda.
OMFG!!!!, 20 mutavih DLC-ova koji ne vrijede nista, kako me zivcira izvlačenje para od strane Activision-Blizzarda.
N kužim zašto. Zar ti izvlače novac iz džepa? Ako ne želiš ne kupuj, oni koji vole igru izdvojiti će koliko je potrebno.
Gaming je prije svega biznis, a novac je posljedica kojoj se sve više teži i ovakvi potezi su normalni te bi ih svaki iole pametan menadžer povukao da se nalazi u sl. situaciji.
Pa CoD je davno prestao biti igra,riječ je o alatu za profit (namjenjen naivnoj publici koja žele biti cool,dakle klincima do 15 godina),primarno je upravo to,zato je i došlo do masovnog gađenja prema CoD-u,posebice nakon Black Opsa.
Nikada nije ni bio ništa drugo nego alat za profit, ni jedna igra nije.
Prestanite živjeti u bajkama i shvatite da se igraća industrija okreće oko novca, kao i svaka druga.
Prestanite živjeti u bajkama i shvatite da se igraća industrija okreće oko novca, kao i svaka druga.
Za ostale ne znam no ja ne živim u zabludama niti živim u bajkama,niti si ti tu da nas osvjestiš svojim Captain Obvious komentarima.
Igra kao konačni proizvod ima meni ponuditi zabavu i uživanciju u zamjenu za moj novac,to je proizvod,kupnja,trgovina.Kod CoD-a sam platio nešto što mi je bilo obećano,lažno reklamirano,dakle osjećam se oštećenim i prevarenim kao kupac.
Activision, usprkos tome što je jako puno istomišljenika poput mene nakon Black Opsa-a, radi sad\opet potpuno istu stvar u drugoj kutiji,dakle beskompromisno ide isključivo zarađivati bez ikakvog ulaganja u igru i bez ikakvog uvaživanja mišljenja igrača.To apsolutno veze nema sa igrama koje ja igram i cijenim.
U koliko se želiš kladiti da će MW3 biti prodan bolje od Black Opsa? Bez posebnih promjena i ulaganja...
U koliko se želiš kladiti da će MW3 biti prodan bolje od Black Opsa? Bez posebnih promjena i ulaganja...
Ne bi rekao da prolazi.Sjeti se najave MW2,koji hype,koja glad za svakom informacijom,slikom,video isječkom...
Sjeti se najave za Black Ops - vrlo slično,masovni hype.
Pogledaj sad MW3,primjerice broj stranica na 'službenom' topicu na BOL,ima koliko ...17 stranica ? Za BF3 ih ima preko 200.Pogledaj najnoviji video trailer za MP,više od duplo disslike-ova,potpuno popljuvan u komentarima,situacija se toliko promjenila da sad na spmen CoD-a svi automatski pljuju i trolaju.
Dobar ugostitelj ima običaj ubaciti besplatnu bocu vina za svoje stalne goste,nešto na čemu je u startu izgubio novac,nepovratno uložio u svoj odnos prema gostima koje cijeni i želi zadržati.
Sličnu politiku vrše i izdavači igara,primjerice sad GT5,svako malo ubaci se potpuno besplatan event,malo dodatnog sadržaja,u patch notevima se prema igraču prilazi sa poštovanjem i uvažavanjem,apsolutno ću uzeti GT6 i raspitati se o svakoj novoj Polyphony igri.
Od Activisiona zasigurno više ništa neću uzeti,a posebice nespretan,nepotpun poluproizvod prepun bug-ova,prastarog engine-a,očajnog zvuka,animcaija,fizike....aka Money Wasted 3.
Za ostale ne znam no ja ne živim u zabludama niti živim u bajkama,niti si ti tu da nas osvjestiš svojim Captain Obvious komentarima.
Igra kao konačni proizvod ima meni ponuditi zabavu i uživanciju u zamjenu za moj novac,to je proizvod,kupnja,trgovina.Kod CoD-a sam platio nešto što mi je bilo obećano,lažno reklamirano,dakle osjećam se oštećenim i prevarenim kao kupac.
Activision usprkos tome što je jako puno istomišljenika poput mene nakon Black Opsa-a radi sad potpuno istu stvar u drugoj kutiji,dakle beskompromisno ide isključivo zarađivati bez ikakvog ulaganja u igru i bez ikakvog uvaživanja mišljenja igrača.To apsolutno veze nema sa igrama koje ja igram i cijenim.
Nista tu nije lazno niti bi se ti trebao osjecati ostecenim od stane Activisiona.
Izbacili su proizvod, ti si procijenio da je ultra zabavan, kupio si ga i prevario se. Nista ti oni nisu obecali, izmedu ostalog kad malo bolje razmislis niti ti nemogu obecati da ce upravo tebi to biti zabavno. Ja sam kupio Battlefield i nije mi zabavan pa se sada osjecam ostecenim od strane EA'a..realno takvo razmisljanje je glupost. Volim brzi tip igre i sad bi trebao kriviti EA i Dice zato sto su napravili igu koja meni ne pase 
Isto tako smatram da sam do sada donosio dosta dobre procijene oko kupljenih igri. MW2 je izasao, kupio sam ga kao i moj najbolji prijatelj te smatram da mi se svaka kuna isplatila...sati i sati zabave uz naravno povremeno pitanje od nekoga sastrane "kaj to igrate" te cudnovate zvukove odusevljena lol. Realno gledajuci MW2 je bila jako dobra igra usprkos tome sto neki trolovi pokusavaju to negirati iz nezam kojeg razloga. Nije bezveze bio takav booom na machinimi i nije bezveze dobila visoke cijene.
U meduvremenu poceo se bliziti izlazak Black Opsa i svi oni koji su prethodno cudnovatno stenjali na MW2 odlucili su ga kupiti. Ja sam svima govorio da im to i nije pametno i da barem pricekaju da igra izade pa da onda odluce no naravno ja nemam pojima, a neuki puk ponesen misljenjem da je svaki cod napravljen od strane Activisiona supadupa je u pravu. No isto tako neuki puk nikada nije cuo za Treyarch i IW pa su lijepo svi napravili preorder
. Eto dan danas im Blops stoji doma i sakuplja prasinu, cak nije ni instaliran i svi igraju MW2 na alteru lol. Eto to su vam ljudi koji su napravili takav hype oko Cod' fransize, zbog nas dvojice koji smo kupili MW2 njih deset je napravilo preorder na Black Ops.
Pa sad zamislite kolko je jos bilo takve ekipe.
Ja osobno ocekujem od igre da mi pruzi zabavu i svaki kupljeni cod mi je donio barem dvije godine (2,4,6). Nisam fulao i dobio sam ono sto sam trazio, a to je zabava. Ako se vodite nekim drugim smjernicama prilikom kupnje igre onda ste totalno u krivu.
Blizi se MW3 no i dalje mi ne pada na pamet da ga kupim, MW2 mi jos pruza poprilicno zabave. Pricekat cu da izade kao i BF3, pogledat sto se nudi i dali mi je isplativo ulagat s obzirom da jos uvijek igram MW2, a vremena za dvije online igre nemam.
Sad malo on topic sto se tice ovog njihovog Elite'a.
Meni to izgleda super, svida mi se sistem oko klanova i sto ce kompetitivno igranje napokon dobit takvo nesto. Ne kazem da su oni to sada izmislili. Daleko prije je postojao npr. ESL, ali smatram de ce ovo bit odlicno ciljanoj skupini.
Sve na jednom mjestu, kreiranje klanova, dogovor oko meceva, postanje videa i screenova. Iskreno jako mi se svida, nemam se namjeru odmah pretplatit ali vjerovatno jednoga dana budem nakon sto isprobam sto nudi besplatna verzija i naravno ako nebude pre skupo.
Cinjenica je da izmisljaju gluposti samo da zarade pare, ali ovo bi stvarno moglo biti nesto korisno naravno ako (da se opet ponovim) nebude pre skupo.
Sto se tice statistika, pa tko to ne voli!? Cim vise tim bolje, statistike su super
. Bilo ih je i prije samo sto imam osjecaj da ce ih Elite imat toliko da ce to vec prelazit granicu normale ali nema veze, dokle god nece usporavat igru, load izmedu mapa i tako dalje meni super. Recimo sto me jako zasmetalo kod BC2, nadem server, ubijem jednog frajera, izadem i onda mi account update traje vise nego sto sam igrao lol
MW3 izgleda privlacno ali ni priblizno kao MW2 kada su ga najavljivali, vjerovatno zbog reciklaze. SP ce predpostavljam biti dobar, dok se multija necu doticati dok ne vidim SP i samu fiziku igre. Trenutno me vise zanima funkcionalnost Elite'a nego izlazak same igre :)
Edit: Malo sam se zanio 
Naveli su minimalnu konfiguraciju,i preporučenu,ni jedna od tih konfiguracija nije bila dovoljna za ugodno igranje inače prastarog Quake 3 engina.Dakle namjerno pogrešni krivi navodi(u najavama i trailerima NIKAD nije bila PC verzija već isključivo ona za Xbox za kojeg je igra optimizirana nauštrb PS3 i PC verzije) u vezi zahtjeva njihve igre.
Onda su negirali da je riječ o pogrešci u igri i rekli da si kupimo novi PC.
Onda su,mjesecima kasnije počeli raditi na patchu za kojeg su tvrdili da ispravlja sve greške oko perfomansi,patch je višestruko pogoršao problem.
Onda su opet nakon par miseci navjestili patch koji opet ništa nije napravio,igra dan danas ne radi kako bi trebala po pitanu frame rate-a.
Apsolutno sam oštećen i prevaren kao kupac.Šteta jedino što previše klinaca dobiva PC u ruke za kojeg ne znaju ništa osim instalirati igru,stoga i ne prepoznaju razliku između lagg-a i frame per second-a.Zbog takvih neznalica CoD se i priodaje,serijalu je to glavna i ciljana (uz Xbox) publika.
Ne bi rekao da prolazi.Sjeti se najave MW2,koji hype,koja glad za svakom informacijom,slikom,video isječkom...
Sjeti se najave za Black Ops - vrlo slično,masovni hype.
Pogledaj sad MW3,primjerice broj stranica na 'službenom' topicu na BOL,ima koliko ...17 stranica ? Za BF3 ih ima preko 200.Pogledaj najnoviji video trailer za MP,više od duplo disslike-ova,potpuno popljuvan u komentarima,situacija se toliko promjenila da sad na spmen CoD-a svi automatski pljuju i trolaju.
Dobar ugostitelj ima običaj ubaciti besplatnu bocu vina za svoje stalne goste,nešto na čemu je u startu izgubio novac,nepovratno uložio u svoj odnos prema gostima koje cijeni i želi zadržati.
Sličnu politiku vrše i izdavači igara,primjerice sad GT5,svako malo ubaci se potpuno besplatan event,malo dodatnog sadržaja,u patch notevima se prema igraču prilazi sa poštovanjem i uvažavanjem,apsolutno ću uzeti GT6 i raspitati se o svakoj novoj Polyphony igri.
Od Activisiona zasigurno više ništa neću uzeti,a posebice nespretan,nepotpun poluproizvod prepun bug-ova,prastarog engine-a,očajnog zvuka,animcaija,fizike....aka Money Wasted 3.
Joj, joj, samo se bojim da ne bude losa igra, jer tolko su svi nabrijani na BF, ako se dogodi stvar koja se dogodila Medal of Honoru........nadam se da ce bit dobro.
Plaši me to sto je MOH imao isto tako bolesno dobre trailere ( barem sp), a na kraju je bio pre sličan ostalim naslovima na tržištu, a igra uopce nije bila losa.
Activision usprkos tome što je jako puno istomišljenika poput mene nakon Black Opsa-a radi sad potpuno istu stvar u drugoj kutiji,dakle beskompromisno ide isključivo zarađivati bez ikakvog ulaganja u igru i bez ikakvog uvaživanja mišljenja igrača.To apsolutno veze nema sa igrama koje ja igram i cijenim.
Nista tu nije lazno niti bi se ti trebao osjecati ostecenim od stane Activisiona.
Izbacili su proizvod, ti si procijenio da je ultra zabavan, kupio si ga i prevario se. Nista ti oni nisu obecali, izmedu ostalog kad malo bolje razmislis niti ti nemogu obecati da ce upravo tebi to biti zabavno. Ja sam kupio Battlefield i nije mi zabavan pa se sada osjecam ostecenim od strane EA'a..realno takvo razmisljanje je glupost. Volim brzi tip igre i sad bi trebao kriviti EA i Dice zato sto su napravili igu koja meni ne pase 
Igra je skoro pa neigriva na PC-u, a slicna stvar je i na PS3-u. Da sam kojim slucajem kupio igru naravno da bi se osjecao prevarenim. Xbox je jedina igriva verzija stoga bi ostale verzije trebale biti duplo jeftinije ili uopce ne biti izbacene na trziste.
Sta jos uvijek nije igrivo na PC'u?