Detoksikacija

poruka: 9
|
čitano: 1.083
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Detoksikacija".
3 godine
Detoksikacija

Neznam kako vama ali meni ovo "smrdi" da če propast, kao i ono lječilište za ovisnike o internetu. Iako sam vidio i znam da ima bolesnih ovisnika o WoW-u.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
4 godine
Detoksikacija

Nemozes ti nekome objasniti da prestane igrati, jednog dana bude sam zakljucil. Meni je samo 3 godine trebalo.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
4 godine
Detoksikacija

Posle Kinezi ludi...

3 godine
protjeran
Detoksikacija

evo priznajem pred svima......bio sam "ovisan" o toj igri punih 30 minuta.......zahvaljujuci prijateljima i rodbini a ponajvise cod-u 4 za dlaku sam se izvukao iz te rupe bez dna Nevinašce

intel-nvidia :( Forever trusting who we are and nothing else matters
3 godine
Detoksikacija

Baš zato ja nisam htio ni probat wow da se ne navučem(mada me takav stil igre ni ne interesira u što sam se uvjerio kad sam vidio kod frenda kak igra)

3 godine
neaktivan
Detoksikacija

nema veće droge od Ogame-a, u narodu znanog kao Ocrack.

Quintili Vare, legiones redde!
4 godine
RE: Detoksikacija

Ma fino složiš privatni server doma i vidiš sve što trebaš vidjeti u WoW u pola godine, obrišeš kad vidiš i prođeš sve i to je to.

Gluposti, davati novce i gubiti vrijeme, a ionako to još igraju ili djeca ili fanatici koji sami sebi ne mogu dokazati da ih djeca prešišaju u opremi zbog novih patcheva. WoW je prošlost. Tko je još u tome stvarno nema život.

4 godine
neaktivan
DhulKarnain kaže...

nema veće droge od Ogame-a, u narodu znanog kao Ocrack.

Nisam igrao WoW, ali koliko znam kad izadjes iz igre nemas vise veze s njom. Sto se za gore navedenu igru ne moze reci...

4 godine
zbuzanic kaže...

Ma fino složiš privatni server doma i vidiš sve što trebaš vidjeti u WoW u pola godine, obrišeš kad vidiš i prođeš sve i to je to.

Gluposti, davati novce i gubiti vrijeme, a ionako to još igraju ili djeca ili fanatici koji sami sebi ne mogu dokazati da ih djeca prešišaju u opremi zbog novih patcheva. WoW je prošlost. Tko je još u tome stvarno nema život.

U wow-u ima svega i tu se generalno slazem s tobom, ali s svog stajalista i iskustva ipak ne!

naime u HR gildu sam gdje je vecina ozbiljnih igraca 25+ godina i istina je da ima tipova koji su svaki put kad se logiram online. ali konkretno moja bliza ekipa i ja igramo preko tjedna tek par sati da bi raidali eventualno jednu vecer tjedno!

Istina, ima hrpa nolifera (koji igraju vise od mene i bolji su xD) i noobova (koji igraju vise od mene al ih tak lako sredim xD)

prvenstveno odgovaram na tvoj post zbog tvoje zadnje dvije recenice - |imam super sredjen zivot, a i gear mi je full oke (pvp - 900 res i pve - ulduar 25 ready) s prosjecno 10 sati igranja tjedno| - jer ja i par frendova imamo obitelj (kids included) dobre poslove i vremena za cugu, rostilj, koncerte... tak da moram stat u obranu moje ekipe (za ostalih nekoliko miliona me bas briga) jer mi se fino zabavljamo!

e da, iskustvo s privatim serverom se ne moze usporediti s blizzardovima...

FOR THE HORDE!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice