Deus Ex u akciji

poruka: 12
|
čitano: 1.031
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Deus Ex u akciji".
5 godina
neaktivan
Deus Ex u akciji

Ovo izgleda super. Nadam se da ne uprskaju. Jedva čekam.

http://www.youtube.com/user/sfdebris --- recenzije Star Trek epizoda
4 godine
RE: Deus Ex u akciji

Nadam se najboljem,igra zaista obečava...

3 godine
Deus Ex u akciji

Ja se isto nadam da će bit predobra, al imam neki čudan osjećaj da će ispast loša, ne znam zašto, nadam se da griješim!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
3 godine
Ivsa kaže...

Ja se isto nadam da će bit predobra, al imam neki čudan osjećaj da će ispast loša, ne znam zašto, nadam se da griješim!?

jer je to deus ex?!?!?! {#}

prvi deus ex je jednostavno bio ispred svog vremena, a poslije je bilo jako teško stvorit tako inovativnu igru kao što je bio orginal.

ovo mi sad sve skupa izgleda kao velika mješavina puno igara: deus ex org, system shock 2, splinter cell conviction, mass efect, al opet jako mi obećava i naravno da ću je isprobat kad dođe.

i svi zajedno držimo fige!

Stay a while and listen...
3 godine

Od ove igre očekujem nastavak koji će opovrgnuti od onog originala iz 2000. Tako dobra radnja, jednostavno totalno ispred svog vremena u ono doba, zaista odlično. Tako očekujem da će biti i ovdje i da igra neće previše povrgnuti na fps stil, nego storyline koji ima smisla i da ne bude linearna baš kako je to bio prvi DE...

Dompa
2 godine
Deus Ex u akciji

Igra očigledno pati od konzolitisa kao i Invisible War...šteta...mogli su da naprave veliki kambek...

igrorama.com
4 godine
protjeran
pad0branac kaže...
Ivsa kaže...

prvi deus ex je jednostavno bio ispred svog vremena, a poslije je bilo jako teško stvorit tako inovativnu igru kao što je bio orginal.

ovo mi sad sve skupa izgleda kao velika mješavina puno igara: deus ex org, system shock 2, splinter cell conviction, mass efect, al opet jako mi obećava i naravno da ću je isprobat kad dođe.

Meni ono kad postane nevidljiv podsjeca na Crysis!

http://www.gametracker.com/server_info/78.159.102.142:11000/
3 godine
pad0branac kaže...
Ivsa kaže...

Deus EX je bila odlična igra, i nikad je neću zaboravit, uvjek sam volio igrati "drugačije" igre a orginalni Deus EX je upravo to bio, al ovo skoro pa nema veze s njim, čini mi se da je ovu igru dosta napao kozolitis, de da mi nimalo neće prirast srcu, ali svakako skupa sa svi držim fige!? {#}

EDIT:

Perkan777 kaže...

Je, je, isti Crysis, al malo sutra, kao da je Crysis uveo nevidljivost u svijet igri!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2010 1:25 (Ivsa).
4 godine
protjeran

Perkan777 kaže...

Je, je, isti Crysis, al malo sutra, kao da je Crysis uveo nevidljivost u svijet igri!?

Nije ali podsjeca na njega!

http://www.gametracker.com/server_info/78.159.102.142:11000/
2 godine
neaktivan
Darth Error kaže...

Igra očigledno pati od konzolitisa kao i Invisible War...šteta...mogli su da naprave veliki kambek...

Barem nema onaj glupi inventory iz IW. I u ovome se može upucati neprijatelja odstraga tako da on odmah rikne, a ne ko u IW da se samo okrene i izrešeta te (IW je ubio stealth)

Jedno znam pouzdano, a to je da se vraća inventory kao u prvom Deus Ex. Mene jedino malo razočarava treće lice (koje se pojavljuje samo kad se penjemo i kad uključimo cover system), ali inače se igra čini super.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2010 8:13 (DžavoŠepard).
3 godine
M_dipl. kaže...

Meni borba izgleda malo ukočeno, da ne kažem konzolaški

ma sve je to lova. napravit će multiplatform deus ex. konzolaši će ga kupovat jer su čuli da je to jedna od poslanica pc gejminga i zato će ga isprobat, a pc gejmeri će ga isprobat jer samo žele malo starog deus ex-a u novom ruhu. tko sretan, tko tužan, izdavaća b.k., bitno da se lova okreće.

osim toga, već sam negdje prije napisao kako je glupo očekivati da današnje nove pc igre budu istog koncepta kao i one prije 10 godina samo s boljom grafikom i nekim novim stvarima, a osječaj igranja da bude isti. nema toga više, nitko neće više napraviti deus ex kakav je bio prije 10 godina, ili UT kakav je tad bio, ili baldur's gate ili neka druga legendarna igra.

često se pitam zašto ne naprave npr. Freespace 3, nastavak najbolje space sim svih vremena, a i jedne od najboljih igara. i kad se to pitam odmah se pregriznem za jezik jer me strah na šta bi to izgledalo {#}

Stay a while and listen...
5 godina
Deus Ex u akciji

Deus Ex je možda bio dobar, makar meni nije nešto, doduše nisam ga puno igrao,

ali System Shock II je bio ZAKOOOOON !

nikad neću prežalit što nije bilo trećeg dijela...  :( šmrc

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice