Deus Ex u slici i filmu

poruka: 7
|
čitano: 709
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Deus Ex u slici i filmu".
2 godine
Deus Ex u slici i filmu

predobro, sad samo čekat 2011...

Dompa
2 godine
neaktivan
Deus Ex u slici i filmu
nadam se da ce biti bolji od ostalih djelova!
3 godine
RE: Deus Ex u slici i filmu

jao jedva cekam, dosta dobro izgleda, jos da bude bolji od prijasnjih nastavaka, uf Smijeh

4 godine
protjeran
Deus Ex u slici i filmu

Može biti bolji od dvojke (koju ne smatram Deus Ex nastavkom), a da dostigne original, to se tek treba vidjeti kada izađe.

3 godine
Deus Ex u slici i filmu

Igrao sam prvu igru čiju igrivost po mom mišljenju tek malo drugih igara dostiže. Drugu nisam ni probao, navodno nije nešto. Šteta što Warren Spector ne sudjeluje na ovoj igri, ali dobro da ne sudjeluje ni Harvey Smith (Spector je radio jedinicu, a Smith dvojku). U svakom slučaju prema traileru ovo djeluje kao kombinacija Blade Runnera i Ghost in the shell filmova. Obečavajuće...

Ovaj profil je pod zaštitom Chucka Norrisa.
4 godine
protjeran
1man kaže...

Igrao sam prvu igru čiju igrivost po mom mišljenju tek malo drugih igara dostiže. Drugu nisam ni probao, navodno nije nešto. Šteta što Warren Spector ne sudjeluje na ovoj igri, ali dobro da ne sudjeluje ni Harvey Smith (Spector je radio jedinicu, a Smith dvojku). U svakom slučaju prema traileru ovo djeluje kao kombinacija Blade Runnera i Ghost in the shell filmova. Obečavajuće...

Dodao bi još i Metal Gear Solid, tako mi se na trenutke učinilo kod trailera. Samo je od nekud trebao iskočiti Cyborg Ninja.

4 godine
neaktivan
Ne svidja mi se trailer...

Nekako mi previse vuce... na nesto drugo ne deus ex... i mogli su staviti (radi realnosti ipak) godinu 2127 jer za 17 godina onako nesto nece biti...

Nekako mi igra po kvaliteti vuce na alpha protocol...
In Control
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice