Diablo III 1. veljače?

poruka: 23
|
čitano: 469
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Diablo III 1. veljače?".
15 mjeseci
Diablo III 1. veljače?

izlazi on 1. veljače ali 2020. godine, i to ako budemo imali sreće

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 mjeseci
Diablo III 1. veljače?

Nazalost, plakat je photoshopan. Ako bolje promotrite pise "Available for purchase at 12:01 A.M. Feburary", te je Feburary misstype, pise se February, a cisto sumnjam da bi blizzard stavljao gramaticke pogreske na "sluzbene materijale" ;)

2 godine
Diablo III 1. veljače?

Ma i to a i Blizz mi se i ne doima baš kao tvrtka kojoj trebaju marketinški trikovi

MIKROBLOG: http://www.youtube.com/watch?v=8DyziWtkfBw&NR=1&feature=endscreen
8 mjeseci
4 godine
Diablo III 1. veljače?

Preporučam im, da na dan otvaranja otvore i 'Bank of Diablo'.

Ono da ekipa može dizat kredite, kupovat, peglat kartice u njihovom always online uber ingame the best megashopu.

Ko ih j*be, kad im pohlepa viri iz očiju na svakom koraku.

4 godine
Re: Diablo III 1. veljače?

marketing i trikovi ftw

It's not who u are, it's who u know.
3 godine
KIKI3ooo kaže...

Ma i to a i Blizz mi se i ne doima baš kao tvrtka kojoj trebaju marketinški trikovi

U kapitalističkom blatu kojem se svijet danas nalazi, ovakvo što nema smisla izjavljivati.Nije blizzard svetac, mesija ili dobrotvor u igračoj industriji, nego dapače, radi što i svi drugi.

Koristi sve moguće establišmente modernog neokapitalističkog svijeta biznisa samo da isisa čim više love, zato vas molim , nemojte bit naivni...

jokaCRO ingame
17 mjeseci
Diablo III 1. veljače?

Blizzard bi s izdavanjem Diabla 3 za PC trebao pričekati dok verzije za igraće konzole ne budu gotove, pa ih izdati sve usporedno. Kad već verzije za igraće konzole imaju u planu, bio bi loš potez izdati jednu verziju, pa druge naknadno.

2 godine
Diablo III 1. veljače?

I JOPET ja kažem, svi Vi koji pljujete i tolko pričate, budimo realni neće se moći odoljeti Diablu :) kao ni Blizardu, tako da... Što se duže čeka to je slađe :D

powered by sashab
2 godine
Sinatra kaže...

Blizzard bi s izdavanjem Diabla 3 za PC trebao pričekati dok verzije za igraće konzole ne budu gotove, pa ih izdati sve usporedno. Kad već verzije za igraće konzole imaju u planu, bio bi loš potez izdati jednu verziju, pa druge naknadno.

Zašto ?

4 mjeseca
neaktivan
Sinatra kaže...

Batman: Arkham City je koliko znam prvo izdan za konzole a za PC tek mjesec dana kasnije, zašto bi se u ovom slučaju trebalo čekati na konzole?

7 mjeseci
woodgamesfx kaže...
Sinatra kaže...

Zašto ?

zato što je sinatra fan konzola,tako da ne brini za njega

6 mjeseci
woodgamesfx kaže...
Sinatra kaže...

Zašto ?

Zato jer je troll i u krvi mu je da trolla pc igrace.

Plakat nije fake nego ga je takoder neki troll postavio tamo.

2 godine
Diablo III 1. veljače?

Ovo je marketinški trik dućana, a ne blizzarda. Ja mislim da se sad već u blizzardu polako znoje i da se ovo pretvara u poveći fijasko.

3 godine
Badaboom kaže...

Ovo je marketinški trik dućana, a ne blizzarda. Ja mislim da se sad već u blizzardu polako znoje i da se ovo pretvara u poveći fijasko.

Eto usrali su se.

Da sad stave ključ u bravu i prodaju firmu imali bi do kraja života para za ugodan život (i budući im naraštaji njih i njihove  šire familije,do kraja čovječanstva).

Razlolzi odgode definitivno nemaju nikakve veze s novcem,vrše poliranje igre,a jedno je sigurno - kad Blizzard nešto izda to vrijedi svaku kune i svake godine čekanja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 17:29 (QFlash).
8 mjeseci

Nije photoshopan šuti ako neznaš, još su išli provjeriti neki sajtovi taj dučan i plakat je bio tamo. Blizzard nije radio taj plakat nego Bestbuy, a Bestbuy nezna release date dok nečemo ni mi znati, oni samo privlače time ljude da preorderaju igru.

21 mjesec
Diablo III 1. veljače?

Citam sve zive fan stranice i mogo bi opet ici na njih vadit qoutove koji dokazuju da Best Buy i svi sotali trololoaju ali neda mi se.

Ukratko izat ce kada ce izac i ende.

4 godine
memulica kaže...

Preporučam im, da na dan otvaranja otvore i 'Bank of Diablo'.

Ono da ekipa može dizat kredite, kupovat, peglat kartice u njihovom always online uber ingame the best megashopu.

Ko ih j*be, kad im pohlepa viri iz očiju na svakom koraku.

Jarane pohlepa ili ne Blizzard pravi hitove i to ne EA tipa hitove nego TRUE CLASSIC-e i ja ih iznimno cijenim zbog toga, a sumnjam da bi itko od nas drukcije postupio da je na njihovom mjestu... {#}

Dobar grah se daleko cuje
4 godine

E da ti je znat kakva je tek legenda Đuka bio, pa vidi ga sad {#}

2 godine
QFlash kaže...
Badaboom kaže...

Eto usrali su se.

Da sad stave ključ u bravu i prodaju firmu imali bi do kraja života para za ugodan život (i budući im naraštaji njih i njihove  šire familije,do kraja čovječanstva).

Razlolzi odgode definitivno nemaju nikakve veze s novcem,vrše poliranje igre,a jedno je sigurno - kad Blizzard nešto izda to vrijedi svaku kune i svake godine čekanja.

Ja bi isto rekao ajde, neka, da se radi o poliranju igre, ali igra je gotova već odavna. Koči ih jedan odbor u južno-korejskoj vladi, a sporan je real life money auction hall segment igre, koliko ja znam. Neka me netko ispravi ako griješim

Ne kažem da igra na kraju neće biti vrijedna čekanja, siguran sam da hoće. Ali oni zbog jedne zemlje stopiraju globalni release što me jako ljuti kao fana jer intenzivan hype traje već sigurno godinu ipo dana, a da ne pričam o tome kad je izašao onaj barbarian teaser. Ni ne sjećam se više.

21 mjesec
memulica kaže...

E da ti je znat kakva je tek legenda Đuka bio, pa vidi ga sad {#}

Neka makar je nas Sam jos uvijek Serious :)

17 mjeseci
woodgamesfx kaže...
Sinatra kaže...

Zašto ?

Tržište je preveliko da bi se ignoriralo. Čak bi mu se i Blizzard trebao dodvoravati. Naknadno izdane igre rijetko uspiju, nevezano za platformu, a oni nisu svjesni da tu leži većina novca. Koliko god da se Skyrim na PC-u odlično prodaje, to je još uvijek dvostruko lošije od PlayStation verzije i četverostruko lošije od one za Xbox.

2 godine
Sinatra kaže...

Tržište je preveliko da bi se ignoriralo. Čak bi mu se i Blizzard trebao dodvoravati. Naknadno izdane igre rijetko uspiju, nevezano za platformu, a oni nisu svjesni da tu leži većina novca. Koliko god da se Skyrim na PC-u odlično prodaje, to je još uvijek dvostruko lošije od PlayStation verzije i četverostruko lošije od one za Xbox.

Koliko sam upućen Diablo će izać u tri verzje u peroidu od par godina ( prva verzija igra upravo treba doć ) tako vjerujem da stignu .

Inaće Blizzardova baza su PC-jaši tako da je fer da prvo dobro zglancaju igru za PC , a onda neka portaju i na iPhone.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice