Diablo III u nastavcima?

poruka: 32
|
čitano: 2.999
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Diablo III u nastavcima?".
4 godine
Diablo III u nastavcima?

Mislim da je odavno već postalo očito da Diablo 3 neće biti kupi jednom i igraj koliko te volja. Samo je pitanje koji će model koristiti za izvlačenje para: odvojeni činovi, DLC-ovi, mikrotransakcije, ekspanzije ili sve od navedenog...

4 godine
Diablo III u nastavcima?

Sve je to lijepo i dobro, ali to vodi do toga da si jedan gamer (ako zanemarimo vremensku komponentu) neće moći financijski više priuštiti da igra nekoliko igara odjednom kad sve polako cicaju lovu Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
3 godine
Diablo III u nastavcima?

Baš me zanima kako če da ju razdvoje, možde za svaku klasu zasebna igraNeodlučan.

Ali ovo je več odavno prešlo u bezobrazlukViče

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
3 godine
Diablo III u nastavcima?

stvarno bezobrazno. znači morat ču skidat 3 puta?Mršti se

tko želi objaviti svoje gej opredjeljenje nek slobodno stisne thumbs down xD
3 godine
RE: Diablo III u nastavcima?
Sto to smrdi? Ah, da pohlepa. Kao i Starcraft 2, jel tako?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
3 godine

MOLIM?!?! Ovu igru cekam ko Palestina nezavisnost a oni bi me je*ali 3 puta. E nece ic. Nema šanse bozije da ju kupim. Sta ce za svaku klasu bit posebno? Za svaki act? Kakve su ovo gluposti više. Dovoljno su us*ali sa Starcraftom 2 i gluposti o 3 igre. Sad jos oce isto i sa diablom3. Hvala ti boze na crackovima, nisam ni ja budala da 5 puta kupujem istu stvar, ma koliko god promoviro originalne igre i software.

Da bog da propali, no nazalost nece, pošto 11 miliona, ne znam kako da ih uopce nazovem, igra onaj šrot od WoWa... Katastrofa...A onaj battlenet da i ne spominjem. Nema LANa WTF? Diablo bez lana? ?!?! Od trenutka kad je objavljen taj Diablo 3 sve mi se manje svidja i igra i politika oko nje.

4 godine
Diablo III u nastavcima?

Idioti gladni love. Nije im dosta...

Bas me zanima koje ce im opravdanje biti.

Zanima me i kako ce zaludeni i bolesni fanovi Blizz-a braniti njihov stav.

Sigurno ce biti nesto tipa: "Oni to rade da bi osigurali kvalitetnu igru", ili neka slicna glupost.

Da, prije igre nisu bile kvalitetne dok su izlazile kao jedan paket...

- Psiho246
3 godine

pa nastavci (ili expansions), kako god se zvali, su se uvijek plaćali. Jedino ih sada najavljuju unaprijed zbog marketinške promidžbe. A također, cijelu priču pretvaraju u malo bolje povezan serijal. Meni ne smeta dok god svaki nastavak nije okrljaštena verzija onoga što bi trebala biti "puna verzija".

Sjetite se npr. Half life, Half life - opposing force, Half life - Blue shift (kao primjer iz davnine), i "novog" Half life 2 - Episode 1, 2 i predstojeći 3. To je jedan primjer epizodnosti. U prvom slučaju je svaka verzija igriva kao posebni storyline, a u HL2 je to povezano u priču koja slijedi glavnog lika.

Pa onda, Neverwinter Nights i njegove expanzije. Svaka otvara jedno novo poglavlje i morao si proći original da bi mogao odigrati jedan od nastavaka.

Evo sad imaš Mass effect 1, pa nastavak Mass effect 2 (koji možeš igrati samostalno ili još bolje slijedno jer se odluke iz prvog dijela prenose u drugi). I za godinu-dvije dolazi Mass effect 3.

Da li bi se vi žalili da su izdavači najavili da će nakon Diabla III, umjesto u nastavcima, izdati Diablo IV i Diablo V kao "samostalne igre"?

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 14:58 (Zura).
3 godine

Ma covjece svi ljudi koji su ostali u tom blizzardovom sistemu (WoW jel), debela vecina, 90%. Su totalne budale. Tako da me uopce ne cudi više ništa...Kad vidim one forume Star Trek Onlinea i tu neobjektivnu djecu kako brane to govno od igre odma mi je jasno zašto gamerski studiji rade sta rade.

3 godine

@Zura

Ovdje se spekulira o modelu kao Starcraft 2 koji je rasjepkan ko prase na kolinje. A ne o "expanzijama" tu su 2 totalno drugacije stvari.

4 godine
Zura kaže...

pa nastavci (ili expansions), kako god se zvali, su se uvijek plaćali. Jedino ih sada najavljuju unaprijed zbog marketinške promidžbe. A također, cijelu priču pretvaraju u malo bolje povezan serijal. Meni ne smeta dok god svaki nastavak nije okrljaštena verzija onoga što bi trebala biti "puna verzija".

Sjetite se npr. Half life, Half life - opposing force, Half life - Blue shift (kao primjer iz davnine), i "novog" Half life 2 - Episode 1, 2 i predstojeći 3. To je jedan primjer epizodnosti. U prvom slučaju je svaka verzija igriva kao posebni storyline, a u HL2 je to povezano u priču koja slijedi glavnog lika.

Pa onda, Neverwinter Nights i njegove expanzije. Svaka otvara jedno novo poglavlje i morao si proći original da bi mogao odigrati jedan od nastavaka.

Evo sad imaš Mass effect 1, pa nastavak Mass effect 2 (koji možeš igrati samostalno ili još bolje slijedno jer se odluke iz prvog dijela prenose u drugi). I za godinu-dvije dolazi Mass effect 3.

Nastavci i ekspanzije su nesto drukcije od ovog sto oni rade.

To nije isto. Oni su uzeli igru i isjeckali je u komadice pa prodaju komadic po komadic.

Diablo II je bio kompletna igra na koju se dodala ekspanzija.

ME1 i 2? WTF? Pa to su nastavci.

Ti si se malo zabunio.

- Psiho246
3 godine

A ti si se Psiho pitao kako ce netko to branit. Nismo ni 5 minuta cekali odgovor. Smijeh

3 godine
Psiho246 kaže...

Ti si se malo zabunio.

jok.. mala je razlika između "expanzija" i nastavka.. nastavak je samo ljepše upakirana "expanzija" sa slijednom pričom. Sve je to s ciljem da platiš i igra se na lojalnost kupca/igrača.

Google is your friend
3 godine

Razlika je 20€. I više desetaka sati igre, kod dobrog RPGa. Ako je to tebi malo...

3 godine
mislav_01 kaže...

A ti si se Psiho pitao kako ce netko to branit. Nismo ni 5 minuta cekali odgovor. Smijeh

mislav_01 kaže...

Razlika je 20€. I više desetaka sati igre, kod dobrog RPGa. Ako je to tebi malo...

Nije malo, niti ne branim nikoga. Samo kažem da je izdavaču ljepše prodati nešto pod "Nastavak" i to naplatiti više. Također, što ste se navalili žaliti kad se niti ne zna kad će igra izaći a kamoli način na koji će biti izdana (ili izdavana).

:)

Google is your friend
3 godine
Diablo III u nastavcima?

Sto se mene tice neka rade sto zele.

Nisam ovca, pa tako nisam niti igrao WoW. Sada, kako sijes tako zanjes.

Vidjeli Blizzardovci da su ovce kvalitetne i daju dosta vune, pa sto ne bi i dalje sisali.

Ukoliko Diablo bude kao Starcraft 2 kupiti cu samo prvi original, a ostalo cu skinuti ilegalno. Da im ne bi mozda 3x placao za nesto sto je u biti jedno.

Ukoliko bude kao WoW necu im nista platiti niti cu igrati, kao sto nisam igrao niti to. Buduci da se vise ne igram, tesko da ce me to pogoditi.

3 godine
Diablo III u nastavcima?

Dam se okladit da iza toga stoji ono smece Bobby Kotick

2 godine
Zura kaže...

Da li bi se vi žalili da su izdavači najavili da će nakon Diabla III, umjesto u nastavcima, izdati Diablo IV i Diablo V kao "samostalne igre"?

Ovo što oni rade je kao da su Napoleon Total War prodali kao tri igre. Jedna je kampanja u Italiji,druga u Egiptu i treća u Europi a Waterloo dobiješ kao DLC Smijeh

4 godine
Zura kaže...
Psiho246 kaže...

Ti si se malo zabunio.

jok.. mala je razlika između "expanzija" i nastavka.. nastavak je samo ljepše upakirana "expanzija" sa slijednom pričom. Sve je to s ciljem da platiš i igra se na lojalnost kupca/igrača.

To je punokrvni nastavak.

Tebi je nesto nastavak ako koristi drukciji graficki engine.

ME 1 i 2 imaju samo to zajednicko. Graficki engine. Cak su i zanr u igri promjenili.

Kako onda moze biti, kako ti kazes: "ekspanzija"?

- Psiho246
3 godine
Zura kaže...
mislav_01 kaže...

mislav_01 kaže...

Nije malo, niti ne branim nikoga. Samo kažem da je izdavaču ljepše prodati nešto pod "Nastavak" i to naplatiti više. Također, što ste se navalili žaliti kad se niti ne zna kad će igra izaći a kamoli način na koji će biti izdana (ili izdavana).

:)

Naravno da ne znamo. Ljutim se u slucaju ako je prica kao sto je oko SC2. Smijeh Ako nije, meh...Bolje pretpostavit najgore, i onda ako nije najgori slucaj bit sretan Osmijeh

3 godine
mislav_01 kaže...

Naravno da ne znamo. Ljutim se u slucaju ako je prica kao sto je oko SC2. Smijeh Ako nije, meh...Bolje pretpostavit najgore, i onda ako nije najgori slucaj bit sretan Osmijeh

hehe.. pa nije ni to loša taktika. Raspi*diti se u startu i onda ostati ugodno iznenađen. Ili (u suprotnom) reći: "I told you so"

Google is your friend
3 godine
Diablo III u nastavcima?

Pa zapravo postaje sve očitije da se Kotick olakomio koliko god je to moguće. Ekipa koja je glavna za MW2 od Infinity Ward-a je dobila nogu jer se izgleda nije slagala s idejama vodstva kompanije (ekipa koja je donijela milijardu dolara u kasu Activision Blizzard-a)...

Moja je protpostavka da ni Blizazrd nije pretjerano sretan tim "idejama". Realno gledano Diablo III bi trebao biti 3-4 Act-a, plus jedna do dvije ekspanzije sa par novih klasa, jednim Act-om i predmetima. Ako ništa drugo bar na van ne izlazi da se pune protiv politike velikog gazde, a bome i WoW je još uvijek preveliki okretač love da bi odustali od njega, tj. Activision Blizzard od Blizzard-a.

Čudno, ali polako će još EA postati jedan od boljih izdavača, s obzirom da ga i UBI sada kenja sa novom zaštitom (da igraš moraš biti konstantno On-line, čak i u SP igrama - rabljenu igru ne možeš prodati jer je vezana na tvoj account).

Ajmo se u vezi Diabla III nadati najboljem, pa da vidimo šta će ispasti od svega.

2 godine
protjeran
Zura kaže...

Mijesas kruske jabuke i sljive i nisi dobio kompot vec buckuris

Svakom iole starijem igracu je poznata fundamentalna razlike izmedju pojma nastavak i expansions videoigara.

Expanzije su oduvijek bile svojevrsne nadogradnje na postojecu pricu punokrvnog nastavka/originala (razvijao se godinama imao je novu grafiku i unaprijedjen gameplay) bazirane na istoj grafici i gameplayu i za razliku od njih prodavale su se po najcesce po puno manjoj cijeni!

Ovo sto je pokrenuo Valve sa svojom epizodnom ditibucijom spada u svojevrsni mini expansions i takve mu je i cijene ili bolje receno paket u kojem se one prodaju je extra povoljan.

Ovo sta imamo danas (zahvaljujuci konzolama - zbog njihove hardwerske limitiranosti i priglupe publike) je politika stancanja kvalitetnijih Expansionsa i to najcesce u razdoblju kracem od dvije godine gears od war2, mw2, assasin creed2, mass effect2...(mogu tako do preksutra) i podvaljivanje pod imenom nastavak i to najcesce s vecom cijenom od originalaSmijeh

Ista stvar se sprema s Starcraftom2, muznja do bola i onda jos sljedi plakanje i jecajuci vapaji s pitanjem zasto ih se na PC-u piratizira

Ja odgovaram:  nama pcijasima  je danas piratiziranje sveta duznost i moralna obveza prema ovim gnusnim izdavackim spodobama

Da se razumijemo kupujem originale od onih koji to svojim primjer, radom i politikom zasluzuju ponosan sam vlasnik Witcher EE, Orange paket, Kings Bounty The Legenda... ali SPORE sam skinuo s torrenta tri puta iako sam igru pokrenuo jednom na 15minuta.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 15:45 (dado8).
2 godine

Po meni je sve što kompanije čine da bi prodale što više originala legitimno. Na potrošaču je da odluči kome ide njegov novac. Dramatiziranje i inaćenje neće ništa promijeniti, jedini način da se izrazi neslaganje je jednostavno ne kupiti proizvod. Osobno mislim da Blizzard zna šta radi tako da se ne zamaram previše takvim stvarima. Ako za*ebu uvijek će se naći nešto drugo.

3 godine
neaktivan
Diablo III u nastavcima?

jedino me muči jel da prvi dio skinem preko torrenta ili rapidsharea, a drugi preko megauploada uff koliko problema s tim diablom ...

3 godine
neznam zašto me ovo iznenađuje,slićna stvar ko sc2
4 godine
Diablo III u nastavcima?

Arogancija!

3 godine
Diablo III u nastavcima?

As ti srca sto ste se odmah raspisali, treba prvo vidjeti pa onda dati ocjenu, bas me zanim kako ce izgledati prvi dio sc2. Valjda ce samo terran kampanja opravdati cijenu, mozda bude velika ko terran, zerg  i toss zajedno u prvom dijelu.To je meni logican nastavak stvari imaju gotovu igru, a za novu kampanju ne treba toliko vremena, vec da pravis igru ispocetka, mislim da ce kampanje biti puno vece i sadrzajsnije nego prije, zasto ne bi napravili puno bolje i duze kampanje i uzeli lovu, vec da prave novu igru ispocetka.  Ovdje je sve izmisljeno, samo ubaci novu pricu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 16:52 (Bobosmrade).
3 godine
Diablo III u nastavcima?

ma daj samo daj....ako treba i kredit cu digni....

4 godine
neaktivan
Diablo III u nastavcima?
Vjerojatno je riječ o običnoj ekspanziji (ili više njih) za Diablo 3.

Tekst je prilično nejasan budući da sama izjava nije iz službenog priopćenja Blizzarda nego je izvučena iz tužbe Activisiona protiv (bivših) šefova Infinity Warda:

"Blizzard is currently developing new games, including a new expansion pack to the World of Warcraft franchise, Cataclysm, StarCraft II: Wings of Liberty, which will be released with the new and improved Battle.net, and sequels to the Diablo franchise."
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice