Diablo III na PlayStationu 3

poruka: 102
|
čitano: 2.739
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Diablo III na PlayStationu 3".
2 godine
protjeran

hereza

3 godine

nadam se da će uz ps3 verziju isporučivat miš i tastaturu, jer to mora bit smiješno za vidjet kad si na hell težini, a gljivice jednostavno nisu dorasle tom zadatku...

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 15:37 (ranko091).
4 godine
Re: Diablo III na PlayStationu 3
ranko091 kaže...

nadam se da će uz ps3 verziju isporučivat miš i tastaturu, jer to mora bit smiješno za vidjet kad si na hell težini, a gljivice jednostavno nisu dorasle tom zadatku...

Oni nece imati Hell tezinu :)

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
3 godine
ukay1000 kaže...
ranko091 kaže...

da njima će bit samo normal težina otvorena, a nightmare i hell će im bit posivljeno sve dok ne uštekaju odgovarajuće "naoružanje"...

3 godine

Blasphemy i tell you! Ako hakeri prije ne sruše ps network do kraja!{#}

ButcherCRO ingame! Go and plough yourself!!
4 godine

Yay, console hejt. Toga nema dosta na forumu. >.>

3 godine
zoran010 kaže...

polako... tek se navikavam da se pucačine igraju na gamepadu, što i dan danas ne razumijem al ajde. a sad mi oće i hack n slash igru sa gamepadom igrat... živi bili pa vidjeli... ali niti to neću moć razumijet očito nikad...

13 mjeseci
protjeran

Hmmm, plejka me sve vise odusevljava :-))))

World Of Tanks nick: TheChosen
2 godine
neaktivan
ranko091 kaže...
zoran010 kaže...

polako... tek se navikavam da se pucačine igraju na gamepadu, što i dan danas ne razumijem al ajde. a sad mi oće i hack n slash igru sa gamepadom igrat... živi bili pa vidjeli... ali niti to neću moć razumijet očito nikad...

Jesi ti ovako malo glup ili?  hack n slash ti je nemoguće sa gamepadom igrat, pa na cemu si ti covjece, kontroliraš lika gljivom i mlatariš x-om, spellove bindaš na strelice ili neke tipke kako naprave i to je to wtf?

Pa nije prva hak n slash igra na konzolama.

Jesi mujo, pa diablo jedinica je na psone izašao, baldurs gate hack n slash edicije na ps2,  sacred 2 na konzolama isto, zaista u cemu je tu problem? Samo dobre uspomene imam od igranja  sa frendom baldurs i diabla u multiju  na telkachu.

FPS se navikavaš da se igra na konzoli al hack n slash ne možeš pojmiti, o sveti isuse, eto ni ja ne mogu pojmiti kak možeš igrat vožnju na tipkovnici eto...Koji tudumi su ovdje ponekad to je nevjerojatno.

3 godine
protjeran
ukay1000 kaže...
ranko091 kaže...

LOL 

jedan od najtezih RPG igara uopce je izasao 2009. samo na PS3

i sada da nebi se jedan obican diablo mogao igrati na controlleru su totalne gluposti 

Sta je zalosno takve gluposti oko controllera vidim samo na ovom forumu 

http://protocol4.animehr.com/
4 godine

Xbox 360 se nigdje ne spominje, vjerojatno zbog toga što Blizzard koristi svoju mrežu, Battle.net, što je u konfliktu s Xboxom Live.

Ne kužim odakle ste tu logiku izvukli, kad i PS3 ima PSN. Besides, ikad čuli za mrežu mreži? Sama vijest je stara priča - uvijek traže devove za konzole kako bi napravili prototip i vidjeli kako stvar funkcionira. Isto važi i za WoW, i za SC2, itd.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
3 godine
protjeran
Adisuki kaže...

Xbox 360 se nigdje ne spominje, vjerojatno zbog toga što Blizzard koristi svoju mrežu, Battle.net, što je u konfliktu s Xboxom Live.

Ne kužim odakle ste tu logiku izvukli, kad i PS3 ima PSN. Besides, ikad čuli za mrežu mreži? Sama vijest je stara priča - uvijek traže devove za konzole kako bi napravili prototip i vidjeli kako stvar funkcionira. Isto važi i za WoW, i za SC2, itd.

pa microsoft jako puno sere u vezi Live-a 

EA je jedva ugurao Dedicated servere za BC2 na njega ,a Valve nije uspio napravit coop oko Portala sa PC-om ,dok na PSN nitko nema problema sa time svi rade sta im volja 

uglavnom isto kako Steam nemoze na Xbox Live, isto tako nemoze niti Battle.net

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 17:46 (hrvatskafarkasevec).
3 godine
protjeran
mario1984 kaže...

Jesi ti ovako malo glup ili?  hack n slash ti je nemoguće sa gamepadom igrat, pa na cemu si ti covjece, kontroliraš lika gljivom i mlatariš x-om, spellove bindaš na strelice ili neke tipke kako naprave i to je to wtf?

Pa nije prva hak n slash igra na konzolama.

Jesi mujo, pa diablo jedinica je na psone izašao, baldurs gate hack n slash edicije na ps2,  sacred 2 na konzolama isto, zaista u cemu je tu problem? Samo dobre uspomene imam od igranja  sa frendom baldurs i diabla u multiju  na telkachu.

FPS se navikavaš da se igra na konzoli al hack n slash ne možeš pojmiti, o sveti isuse, eto ni ja ne mogu pojmiti kak možeš igrat vožnju na tipkovnici eto...Koji tudumi su ovdje ponekad to je nevjerojatno.

Diablo sam zaigrao na PS1 i mogu rec da je bio ne igriv. Ostale igre koje si naveo su na konzolama zaobiđene u širokom luku od strane igraca - razlog ne znam. Posto je rijec o kvalitetnim naslovima, mozda je bio problem u kontrolama. Ja sam u svim gorenavedenim igrama uzivao na svom PC-u.

3 godine
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...

LOL 

jedan od najtezih RPG igara uopce je izasao 2009. samo na PS3

Istina...ali ga na plejci nitko nije prosao{#}

2 godine
protjeran
ranko091 kaže...

Kako znaš? Jesi probao?

...
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 18:23 (kingmedo).
3 godine
krayzie kaže...
mario1984 kaže...

Diablo sam zaigrao na PS1 i mogu rec da je bio ne igriv. Ostale igre koje si naveo su na konzolama zaobiđene u širokom luku od strane igraca - razlog ne znam. Posto je rijec o kvalitetnim naslovima, mozda je bio problem u kontrolama. Ja sam u svim gorenavedenim igrama uzivao na svom PC-u.

eto. ja nisam igrao na konzoli hack n slash igre. Priznajem.  Ali evo čovjek kaže da nije igrivo.  A po meni ja još uvijek stojim da je miš i tastatura kudikamo precizniji i zahvalniji alat za igrat.

22 mjeseca

kulll

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1327749826.png[/IMG][/URL]
4 godine

EA je jedva ugurao Dedicated servere za BC2 na njega ,a Valve nije uspio napravit coop oko Portala sa PC-om ,dok na PSN nitko nema problema sa time svi rade sta im volja 

Dobro, istina je da Microsoft ima svoju politiku, ali opet to ne znači da ne bi dopustili. Stemworks na PS3 je proizašao uslijed kolaboracije Valvea i Sonyja, sad, kad-tad će se slični dealovi raditi i sad MS-om, za njihovo dobro. Zašto ne bi krenuli sa B.netom :)

Ah, špekulacije špekulacije, na kraju možda ništa ni ne bude od plejke.

3 godine

Hack 'n' slash igra se bez ikakvih problema može igrati na konzoli, čak bi mogla biti i igrivija sa gamepadom. Isto vrijedi i za vožnje, sportske simulacije i pucačine iz trećeg lica. Jedino gdje PC dominira sa tastaturom i mišem su RPG-ovi, pucačine iz prvog lica i strategije.

Od svog tog hejta prema konzolama gubite razum ljudi, chillax!

Mali diplodokus
3 godine
protjeran
Adisuki kaže...

Dobro, istina je da Microsoft ima svoju politiku, ali opet to ne znači da ne bi dopustili. Stemworks na PS3 je proizašao uslijed kolaboracije Valvea i Sonyja, sad, kad-tad će se slični dealovi raditi i sad MS-om, za njihovo dobro. Zašto ne bi krenuli sa B.netom :)

Ah, špekulacije špekulacije, na kraju možda ništa ni ne bude od plejke.

da moguce 

----------------------------------------------

Gabe je na proslom E3-u progutao ogromnu krafnu zato sta je prije srao po PS3-u 

pa je rekao da ce PS3 biti vodeca platforma za razvoj Portala 2 i da je coop jedino moguc na relaciji PS3 - PC 

zar mislis da oni nisu pregovarali sa microsoftom ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 18:47 (hrvatskafarkasevec).
14 mjeseci
protjeran

jednostavno receno, PS3 dobiva port i poluproizvod a PC dobiva pravu stvar

igracima na konzoli tak i tak opce nije bitan skill i esport tak da pustite djecu nek se zabavljaju sa igrackama (kontrolerima)

3 godine
protjeran
spaceninj kaže...

igracima na konzoli tak i tak opce nije bitan skill i esport tak da pustite djecu nek se zabavljaju sa igrackama (kontrolerima)

ajme boze dragi za tebe je Milan mala beba 

mislim da se neki ljudi nemogu pomirit sa time da ce blizzard radit igre za konzole 

{#}

4 godine
pa je rekao da ce PS3 biti vodeca platforma za razvoj Portala 2 i da je coop jedino moguc na relaciji PS3 - PC 

zar mislis da oni nisu pregovarali sa microsoftom ?

Moguć je na toj relaciji samo zbog Steamworksa, u tom kontekstu je govorio. Anyway, nisam rekao da nisu pregovarali s MS-om, štoviše, mislim da su PRVO s njima pregovarali, ali nije uspjelo. Sad, možda Blizzu pođe za rukom, šta znaš... možda baš MS želi Blizz za sebe pridobiti.

Bili živi pa vidjeli. Kako god bude, Diablo 3 će biti prva liga, i znam da ga ja igram na PC-u :)

2 godine
neaktivan

Ja ga oču igrat na kompjuteru i nezanima meeee očuuuuuuuuu Diablo3!!!;)))

2 godine

Neš ti meni eksperata igraju igrice na pcu, isto tako ovi igraju na konzoli, opasno to igranje igrica trebaš imati doktorat iz kvantne fizike...

2 godine
neaktivan
spaceninj kaže...

Sva sreća pa PC platforma ne dobiva tone portova, pogotovo loše i kruto prebacenih i "optimiziranih"? zar ne :D

15 mjeseci
protjeran
mario1984 kaže...
spaceninj kaže...

Sva sreća pa PC platforma ne dobiva tone portova, pogotovo loše i kruto prebacenih i "optimiziranih"? zar ne :D

pa ti portovi koje dobiva pc nisu ni blizu igrici ko diablo 3, crysis npr sam igrao 1 tjedan a diablo cu igrat sljedecih 10 godina

kako god da si uzmes port na pc je u biti ista stvar ko na konzoli samo kaj ima vecu rezoluciju i bolju grafiku, jedini problem na portu je neoptimiziranost i neiskoristenje aduta s kojima PC raspolaze (bolje upravljanje, vise tipki itd.)

znam da u konzolu mozes ustekat trastaturu al sta ti to znaci kad niti jedna igra na konzoli nije optimizirana za trastaturu i mis

15 mjeseci
protjeran
Crisis888 kaže...

Neš ti meni eksperata igraju igrice na pcu, isto tako ovi igraju na konzoli, opasno to igranje igrica trebaš imati doktorat iz kvantne fizike...

cuj u starcraftu ti ima igraca koji zaraduju jako puno novaca i ti nikada neces igrat kao oni a pogotovo ne na konzoli

3 godine
spaceninj kaže...

Na Ps3 se može spojiti većina tipkovnica i miševa,zašto misliš da diablo ne bi mogao podržavati takvu periferiju ako to zatraže,Sony je jako otvoren što se takvih stvari tiče.Osim toga postoje i uređaji poput FragFX kontrolera koji se koriste poput miša,i na kraju postoji Move koji može zamjeniti miša,ne vidim niti jedan razlog zašto bi igra bila inferiorna na plejki.

You are what you believe yourself to be
15 mjeseci
protjeran
AjgorR kaže...
spaceninj kaže...

Na Ps3 se može spojiti većina tipkovnica i miševa,zašto misliš da diablo ne bi mogao podržavati takvu periferiju ako to zatraže,Sony je jako otvoren što se takvih stvari tiče.Osim toga postoje i uređaji poput FragFX kontrolera koji se koriste poput miša,i na kraju postoji Move koji može zamjeniti miša,ne vidim niti jedan razlog zašto bi igra bila inferiorna na plejki.

ne vjerujem, prije bi rekel da budu napravili auto attack tak da napada monstere koju su blizi liku a onda ako spojis tastaturu i mis nebudu ti radili kak spada

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice