Ali video izgleda baš fora...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sve se mislim kako ce to popravit... u wow-u u bgs svako malo vidis lika sa speed hack. nemaju oni nacina to popravit
Djeljenje trajnih banova je jedini efikasan nacin da se maknu cheateri.
O da trajni ban bez dodatnog upozorenja je jedini naćin,neznam kolko cesto ti vidis haxove u bg-ima ali ja dok sam igrao WoW nisam primjecivao ...uglavnom extra rijetko bi se dogadjalo da neko haxa
O da trajni ban bez dodatnog upozorenja je jedini naćin,neznam kolko cesto ti vidis haxove u bg-ima ali ja dok sam igrao WoW nisam primjecivao ...uglavnom extra rijetko bi se dogadjalo da neko haxa
Možda igra neki private sa lošom ili nikakovom antihack zaštitom. Ja sam igrao na private i ako bi se pojavio koji speed/fly cheater brzo bi dobio permanent ban.
Ja sam igrao na legalnom WoWu i hackovi su ako ne nepostojeći, jako rijetki. (5 000 h /played, makar nisam previse BG :P )
I tolko o tome da ce Diablo III bit bolji i imun na cheatove/ hackove, sto je kao glavna prednost u odnosu na D2. Vec je u beti pocelo, a sta ce tek bit nakon releasea, pravi rafal...
IP, HDD i MAC ban..... drugog rijesenja nema
dok je igara i interneta biti ce i varanja ... uvijek postoji nacin ...
http://www.cheathappens.com/ ... recimo,ekipa na navedenom sajtu (PZWizzard i ostali) naprave cheat prije nego sto se igra i pojavi ...
sad karikiram ... ali je tako za stvarno ... redovito prate sta se radi, kako koji patch izadje tako se novi cheat stavi ...
ako nesto nema ... a clan ste ... odete i zatrazite ... max 3 dana i trainer ima za ono sto ste trazili ...
jos je jaci spanjolac sicheats ... njegovi rade i u multiplayer varijantama ... ostali ga ne vole zato ... ko bi rekao :)
ako netko zeli ... varat uvijek moze .. i nacin postoji ...
ali ipak volim svojom mukom neku igru preci ... :)
speed hack se moze koristiti beskonacno.
jedino te moze bannat ako ti sam zaje*es stvar, dakle prijava drugih igraca ne igra ulogu
ja ne radim bgs, ali imam puno likova iz guilde, i svako malo je rijec o speed hacku, pogoovo melee klase
IP ban nema nikakvog smisla, jer velika većina korisnika ima dinamički IP koji se mijenja prilikom svakog reconnecta.
Osim toga, ako više korisnika igra iza istog NAT-a bannanjem jednog korisnika bi izbacilo sve korisnike do idućeg reconnecta, a ako je veza sa fiksnim IP-om pa trajno sa te IP adrese.
Ne znam dal postoji zakon ali komotno bi se mogao uvesti upravo za takve stetocine koje pokvare ugodjaj igranja postenim igracima. Ljude koji tako nesto izradjivaju i koriste treba javno prokazati. Jedino sto me u zadnje vrijeme veseli jest igranje u LAN-u iz razloga sto mogu se dic sa stolca i opi*dit nekom samarcinu (obicno klincu, ali ni stariji mi nisu izazov, u igraoni) ili se dobro izderat na nekoga ko igra neposteno.
IP ban nema nikakvog smisla, jer velika većina korisnika ima dinamički IP koji se mijenja prilikom svakog reconnecta.
Osim toga, ako više korisnika igra iza istog NAT-a bannanjem jednog korisnika bi izbacilo sve korisnike do idućeg reconnecta, a ako je veza sa fiksnim IP-om pa trajno sa te IP adrese.
Kako nema smisla? neko vrijeme sam igrao SAMP i bilo je puno makedonaca (pogadaj kakvi su to igraci u online igranju), i da, oni imaju staticku IP
Ne znam dal postoji zakon ali komotno bi se mogao uvesti upravo za takve stetocine koje pokvare ugodjaj igranja postenim igracima. Ljude koji tako nesto izradjivaju i koriste treba javno prokazati. Jedino sto me u zadnje vrijeme veseli jest igranje u LAN-u iz razloga sto mogu se dic sa stolca i opi*dit nekom samarcinu (obicno klincu, ali ni stariji mi nisu izazov, u igraoni) ili se dobro izderat na nekoga ko igra neposteno.
Nebi ja sa tobom igrao...ne varam ja u online igranju ali su mi igrači tvog tipa jednostavno neugodni.Neugodni su mi naravno i varalice.
Daj se opusti,jer to su igre.Ako nemaš spoznora koji te redovito plaća znači da nisi pro.Ako ti previše smeta siđi sa tog servera,a ako igra ne nudi izbor servera onda ili odustani od igre ili se pomiri sa time.
A najgorji su mi oni koji me optužuju da sam varalica samo zato jer sam bolji od njih(događalo se i to).
Nebi ja sa tobom igrao...ne varam ja u online igranju ali su mi igrači tvog tipa jednostavno neugodni.Neugodni su mi naravno i varalice.
Daj se opusti,jer to su igre.Ako nemaš spoznora koji te redovito plaća znači da nisi pro.Ako ti previše smeta siđi sa tog servera,a ako igra ne nudi izbor servera onda ili odustani od igre ili se pomiri sa time.
A najgorji su mi oni koji me optužuju da sam varalica samo zato jer sam bolji od njih(događalo se i to).
Ne, ti ne kuzis kakav sam ja tip igraca. Postena igra me ne moze iznervirati nikada, kolko god gubio, ali dok primjetim klinca ili nekog drugog s wallhackom ili necim slicnim digne mi se tlak u sekundi i onda krene ono kaj mrzis. Online ni ne pucam vise upravo zbog toga kaj nemrem takvom ociglednom varalici stisnut samar. Tako se ja nosim s problemom cheatera u igraoni. Online ko online - igrat ces ali nikad ti gust nece biti ko LAN.
Ne, ti ne kuzis kakav sam ja tip igraca. Postena igra me ne moze iznervirati nikada, kolko god gubio, ali dok primjetim klinca ili nekog drugog s wallhackom ili necim slicnim digne mi se tlak u sekundi i onda krene ono kaj mrzis. Online ni ne pucam vise upravo zbog toga kaj nemrem takvom ociglednom varalici stisnut samar. Tako se ja nosim s problemom cheatera u igraoni. Online ko online - igrat ces ali nikad ti gust nece biti ko LAN.
Stvar je u tome da je to preburna reakcija.Svejedno mi je dali imaš opravdane razloge za to ili ne,meni bi bilo jednostavno neugodno gledati kako ti nekoga drugoga šamaraš.
A šta ćeš napraviti ako je taj drugi neka mrcina koja bi uzvratila bez obzira na sve?
Npr. ja imam dovoljno temperamenta za uzvratit pa makar bio u krivu.
Stvar je u tome da je to preburna reakcija.Svejedno mi je dali imaš opravdane razloge za to ili ne,meni bi bilo jednostavno neugodno gledati kako ti nekoga drugoga šamaraš.
A šta ćeš napraviti ako je taj drugi neka mrcina koja bi uzvratila bez obzira na sve?
Nemoj gledati onda. Trebalo bi ti biti drago sto ima nekoga spremnoga da se obracuna s takvim idiotima koji varaju, a ne biti neugodno. Ili si pi***** ili hrabar. Sa svojih 105 kila, 190cm visine neki ljudi ni ne zele okrsaj vec sami odu ili se supe. Nemam dlake na jeziku i svakome cu u facu reci sto ga ide i napraviti mu neugodnu situaciju (ako je kriv naravno) da ga se ljudi drugi puta sjete i odbiju od svojih igara kada zele igrati mrezno. Takav ce sljedeci puta 3 puta razmisliti prije nego upali wallhack, speedhack, aimbot ili nesto slicno (a da ne kazem i da vlasnik par puta upozori pa riskira i privremeni ban u igraoni).
Uopce se ne bojim da ce Blizzard imati problema sa ovime, ukidat ce se battlent accounti, a vi sad vidite da li se isplati platiti €30+ te trajno ostati bez istog jer ce biti blokiran zbog bezveznog cheat-a.
Milslim, tko smatra da mu se isplati imati doslovno financijski trošak zbog glupog cheatanja neka izvoli.
To je sto se tiče script kiddisa, što se tiče ekipe koja pravi takave programčiće, podržavam u potpunosti, ako ništa drugo barem se ukazuje proizvođačima software-a da imaju sigurnosne propuste. Ne mislim samo na igre, nego općenito.
Preformulirat ću:
Igrači A, B i C nekim slučajem koriste isti IP, jer eto žive u studentskom domu (koji redovito imaju fiskni IP) ili su podstanari te dijele jednu internet vezu zbog uštede troškova (mogu imati fiksni ili dinamički IP).
Svi 3 kupe Diablo 3 legalno i uživaju u igri. Iz nekog razloga igrač A koristi wallhack i Blizzard ga uhvati i stisne mu IP ban. Zbog jednog lumena igrači B i C ne mogu više igrati svoju legalno kupljenu igru, iako nisu ničime prekršili EULU igre. Ako je kojim slučajem dinamički IP ne mogu igrati taj dan do reconnecta, a u slučaju statičkog IP-a (studentski dom npr.) im na kraju ispadne isto kao permaban, jer već nikada nisu u mogućnosti igrati igru na toj lokaciji zbog igrača A s kojim nisu imali nikakve veze.
Ima smisly my ass. HDD i MAC ban još imaju smisla, ali IP ban je jako diskriminatoran baš iz ovog razloga.
Nemoj gledati onda. Trebalo bi ti biti drago sto ima nekoga spremnoga da se obracuna s takvim idiotima koji varaju, a ne biti neugodno. Ili si pi***** ili hrabar. Sa svojih 105 kila, 190cm visine neki ljudi ni ne zele okrsaj vec sami odu ili se supe. Nemam dlake na jeziku i svakome cu u facu reci sto ga ide i napraviti mu neugodnu situaciju (ako je kriv naravno) da ga se ljudi drugi puta sjete i odbiju od svojih igara kada zele igrati mrezno. Takav ce sljedeci puta 3 puta razmisliti prije nego upali wallhack, speedhack, aimbot ili nesto slicno (a da ne kazem i da vlasnik par puta upozori pa riskira i privremeni ban u igraoni).
Je je,sve je crno bijelo...
Meni se čini da ti g12345... si koristio svakakve nedozvoljene stvari u igrama, a ljudi najbolje uče na greškama (uglavnom kad ih se kazni).
Meni se čini da ti g12345... si koristio svakakve nedozvoljene stvari u igrama, a ljudi najbolje uče na greškama (uglavnom kad ih se kazni).
Ali nikada u multyplayeru.Baš nikada.
Ja samo zastupam ''političku korektnost'' u ovoj temi trenutno.