zar je to bilo upitno?
Sva je vražja ova informacija za konzole. Ima da bude PC ekskluziva, a ne da se čeka završetak porta na konzole.
"Kvalitetu igranja na konzoli je potvrdio i blizardovac Jay Wilson, koji je izjavio da je osjećaj igranja Diabla III na Xbox 360 kontroleru bolji od onoga s tipkovnicom i mišem."
my ass je bolje 
Svi znamo da Blizzard nikad ne laže
, da izdaju svoje igre u točno zakazanom roku
tako da ova izjava Jay Wilsona je vjerojatno točna
"Kvalitetu igranja na konzoli je potvrdio i blizardovac Jay Wilson, koji je izjavio da je osjećaj igranja Diabla III na Xbox 360 kontroleru bolji od onoga s tipkovnicom i mišem."
my ass je bolje 
Probao si?
my ass je bolje 
To je rekao za sebe. I rekao je za kretanje playere a ne za cijelu igru. I zna se da je on stari troll.
izvuci poantu.
Tebi je jasno da Diablo nije FPS? Diablo je izometrijska igra u kojoj se krećeš (do sada) bjesomučnim klikanjem.
U Diablu se kreces drzanjem desne tipke miša. Puno je lakse
wth.. nije bed diablo igrat na gamepadu.. sad baš da je bolje nebi se kladio
FFS ja sam diablo jedan prešao na PS1
...s time da je game-save tražio 15 slotova memory kartice (što je bilo max), pa sam mogao samo lika sejvati 
izvuci poantu.
Tebi je jasno da Diablo nije FPS? Diablo je izometrijska igra u kojoj se krećeš (do sada) bjesomučnim klikanjem.
U Diablu se kreces drzanjem desne tipke miša. Puno je lakse
Kako tko. Ja sam se i jedincu i dvojku kretao lijevom, a samo u iznimnim slučajevima bi ju prilikom toga držao pritisnutom.
btw. nine, 10 slotova je zauzimao :)

Ja sam se kretao držanjem lijeve tipke. Skillz0ri su bili postavljeni na desnu tipku.
Zapravo, takav raspored koristim i danas. Bilo mi je dosadno pa sam instalirao D2LoD i malo si ubijam mobove s bowazonkom. <3
Super, Diablo 3 na 42" iz fotelje :)
Svakako ce ici u kolekciju za moj X360 
Genie, zapravo si posve promašio smisao, jer dok je miš "precizniji" i ugodniji za kretanje u nasumičnim smjerovima u kratkim intervalima, analogni ili višesmjerni kontroler daleko su prikladniji za igru u kojoj se lik kreće isključivo u 8 smjerova konstantnim unosom smjera bez prekida.
a napadanje? kako birat koga ces mlatnut po cuturi?
dok dočekaš da Diablo III izađe na x360, možda ćeš ga igrati već na 84'' iz lebdeće fotelje u antigravitacijsko-holografskom sučelju
Svi znamo da Blizzard nikad ne laže
, da izdaju svoje igre u točno zakazanom roku
tako da ova izjava Jay Wilsona je vjerojatno točna
Hehe dobra fora :)
Genie, zapravo si posve promašio smisao, jer dok je miš "precizniji" i ugodniji za kretanje u nasumičnim smjerovima u kratkim intervalima, analogni ili višesmjerni kontroler daleko su prikladniji za igru u kojoj se lik kreće isključivo u 8 smjerova konstantnim unosom smjera bez prekida.
Ma da, sada je kontroler ko stvoren za RPG naslov. Još malo pa će pri izdavanju kakvog RTSa za konzole izjavit da se to igra sto puta lakše nego sa mišim i ljudi će tupit da je to tako, da su u pravu. Ma kakav kontorler za RPG, mlaćenje po pritivnicima, trčanje po inventoriju, i slične stvari...
Probo sam i Skyrim sa gamepadom koji i ma onaj konzolaški inventorij pa stoput brže trčim sa štakorom.... Ne fantazirajte.
Kontroler - sportske igre, platformeri, pa mogao bi reći i nešto tipa Batman jer radi odlično sa kontrolerom
glodavas/tastatura - FPS, RTS, RPG
volan - vožnja
dok dočekaš da Diablo III izađe na x360, možda ćeš ga igrati već na 84'' iz lebdeće fotelje u antigravitacijsko-holografskom sučelju
Pametan mali, bravo za tebe! 
Kada čujem ova sranja od fotelja i televizija od 19543218 cm mi je slabo.
Ja ću leć u krevet i igrat sa bežičnim xbox kontrolerom za PC na 24" monitoru. Tako da mogu i spavat dok igram.
Je*ala vas ta vječna fotelja i televizija kao šofer šajba od MANa
Ali da, danas ljudi koji će igrat na računalu imaju 14"CRT monitore i stvarno neće uživat kao vi u fotelji i televiziji najvećoj na svijetu....OMG!
Kada čujem ova sranja od fotelja i televizija od 19543218 cm mi je slabo.
Ja ću leć u krevet i igrat sa bežičnim xbox kontrolerom za PC na 24" monitoru. Tako da mogu i spavat dok igram.
Je*ala vas ta vječna fotelja i televizija kao šofer šajba od MANa
Ali da, danas ljudi koji će igrat na računalu imaju 14"CRT monitore i stvarno neće uživat kao vi u fotelji i televiziji najvećoj na svijetu....OMG!
Menstruaciju imas?
Ako vec imam konzolu, naravno da cu je igrat na TVu te zasto nebi sidio u fotelji, kaucu, na podu ili neznam na cemu ako mi bezicni kontoler i veliki TV to dozvoljavaju?!
oce mi netko rec kako funkcionira to "nisanjenje" s kontrolerom.. fakat me zanima a ne znam.
mali off:
meni je pc odmah do 42" lcd tv i naravno da je spojen HDMI kabelom a i imam xbox kontroler... neke igre igram na tv-u, npr resident evil 4... probao sam i witchera 2 ali to je, za mene, ubi boze...
Ma da, sada je kontroler ko stvoren za RPG naslov. Još malo pa će pri izdavanju kakvog RTSa za konzole izjavit da se to igra sto puta lakše nego sa mišim i ljudi će tupit da je to tako, da su u pravu. Ma kakav kontorler za RPG, mlaćenje po pritivnicima, trčanje po inventoriju, i slične stvari...
Probo sam i Skyrim sa gamepadom koji i ma onaj konzolaški inventorij pa stoput brže trčim sa štakorom.... Ne fantazirajte.
Kontroler - sportske igre, platformeri, pa mogao bi reći i nešto tipa Batman jer radi odlično sa kontrolerom
glodavas/tastatura - FPS, RTS, RPG
volan - vožnja
Aj odi to reci onoj djeci na Skyrim temi pa broji TD-ove. 
Kada sam ja rekao da Skyrim UI saksa bolse i da se to nemre igrat jer se vidi da je portano s konzole na PC, a zadržalo je konzolašku logiku, skoro pa me ne zapališe na lomači. Nekoliko genijalaca mi je mrtvo-hladno reklo da neka si kupim kontroler pa se tak igram. Tu negdje sam skužio kakvi su to pacijenti pa sam otišao dalje. XD
Skryim nema veze s Diablom III. Dakle, nekima je promaklo: Diablo III je izometrijska igra, Skryim je 3D FPS igra.
Da sam zločest i želim nabijati mak na konac, rekao bih da je nekima promaklo kako su obje RPG-ovi. 
Ali to nema nikakve veze ni da jesu. A nisu. Diablo je tek "malo" RPG. Skyrim je više RPG. RPG ili ne, to s kontrolama nema veze. Bitno je sučelje i kamera, a to je dijametralno suprotno.
Svakako, treba vidjeti igru.
Ribica, ja sam ti stara iskusnjara koju se jako teško zavara prelijepom grafikom. Jer... Kaj mi to vrijedi kada svaki puta kada otvorim inventory dobijem grč u želucu? Osim toga, nikako ne podnosim prodavanje muda pod bubrege, a to je upravo što Bethesda sa Skyrimom radi. Kvalitetnije interfejse smo imali prije 10 godina. Ovo što su sada napravili je ogroman korak nazad. I da, na osnovu takvih stvari i ponašanja imam puno pravo popljuvat svaku igru, ne samo one koje ti i tvoji frendovi obožavate. Live with it.