Znam neke koji koriste botove i stekli su enormno bogatstvo. Zato sam malo smanjio trošenje slobodnog vremena na Diablo III, igram mozda 1h dnevno, tko ce se boriti s tim silnim botovima.
Niš od Diabla za tebe D, nemoš čitzore koristit više. 
Niš od Diabla za tebe D, nemoš čitzore koristit više. 
Zato sam se "povukao" na vrijeme, uz ispriku da moram nešto drugo igrat. 
A tko ce bannat blizzard jer nam je*u majke na svakom koraku ? ..
Promjeniš jezik u igri i dobiješ ban. 
Hoće banat i one koji koriste AH? Mislim s Blizzardom nikad ne znaš...
sta se cudite... svaka mmo igra ima iste gluposti...
Znači nemožeš čak ni u j***nom SP koristiti cheatove niti na bilo koji drugi način prčkati po igri, pa niti prokleti jezik promjeniti! Je**š Blizzard, always-on i RMAH!
Znači nemožeš čak ni u j***nom SP koristiti cheatove niti na bilo koji drugi način prčkati po igri, pa niti prokleti jezik promjeniti! Je**š Blizzard, always-on i RMAH!
Nije problem u promjeni jezika. Problem je u tome kaj su ljudi kupovali jeftine ruske ključeve koji nisu namjenjeni drugim tržištima osim Rusije, i sada im je Blizzard kriv kaj moraju igrati na ruskom. Mogli su kupiti normalnu EU/US verziju i ne bi imali problema sa jezikom.
ptspclan.com | visit us ^^
Ljudi pocnite uciti ruski :D :D
I zašto nebi smjeli kupiti jeftinu rusku verziju i onda si lijepo prebaciti jezik na engleski?! Kupili su igru sasvim legalno vlastitim novcem i zašto bi trebao dobiti ban samo zato što je promjenio je**ni jezik?!
Zato što je EULA obično puna skakavih gluposti. Ti si tu igru skupo platio i na kraju ju ne možeš igrati jer si prekršio neko glupo pravilo.
I zašto nebi smjeli kupiti jeftinu rusku verziju i onda si lijepo prebaciti jezik na engleski?! Kupili su igru sasvim legalno vlastitim novcem i zašto bi trebao dobiti ban samo zato što je promjenio je**ni jezik?!
Zato sto nije fer prema onima koji kupuju EU i ruska verzija je iskljucivo za Ruse.
Zato što da bi prebacio na engleski jezik trebaš koristiti 3rd party alate i prčkati po datotekama igre. Ovo se ne može napravit iz same igre i samim time kršiš EULA-u. Ruska verzija je lokalizirana verzija samo za Ruse i nije predviđena za prodaju drugdje.
Konačno da se netko obračunao s ruskim cd-ključevima. Vrijeme je da na isti način EA pročešlja Origin.
Zato što je EULA obično puna skakavih gluposti. Ti si tu igru skupo platio i na kraju ju ne možeš igrati jer si prekršio neko glupo pravilo.
U tome i je stvar, ti tu igru nisi skupo platio. Ruski kljucevi se prodaju za puno manje nego EU verzije igara. I onda svi lete na te ruske kljuceve i stede pare.
A sad kad je netko rekao dosta sad se ljutite.
ne znam samo ko moze bit toliko budalast pa kupit ruski cd key...
Ovo sa jezikom i je bilo za ocekivati...
Blizzardu nije u interesu da umanji zaradu svojim dugogodisnjim (a i novim) 'partnerima' zbog toga sto svi umjesto na lokalnom trzistu (za koje postoji posebna verzija) kupuju dosta jeftinije kljuceve na 'ruskom trzistu'.
Odnosno potencijalna zarada na lokalnom trzistu jednostavno 'ispari'. Tu gubi i Blizzard i sami 'partneri', odnosno distributeri ili kako vec.
Ako kupim rusku verziju, tko kaže da nisam rus. Treba im domovnicu i rodni list poslati pa da oni odluče koju verziju igre smijem kupiti. Niti je ruski, a ni engleski službeni jezik u Hrvatskoj pa kupio ja igru u Njemačkoj ili u SAD-u isto kao da sam kupio u Rusiji.
Ovo je malo banaliziranje stvari, ali tako je.
Zato što je to modifikacija klijenta igre koju Blizzard ne odobrava što je kršenje EULA-e na koju si prethodno pristao.
http://us.blizzard.com/en-us/company/about/termsofuse.html
Obrati pažnju na ovaj dio:
"BLIZZARD MAY SUSPEND, TERMINATE, MODIFY, OR DELETE ACCOUNTS AT ANY TIME FOR ANY REASON OR FOR NO REASON, WITH OR WITHOUT NOTICE TO YOU. Accounts terminated by Blizzard for any type of abuse, including without limitation a violation of these TOU"
Ukratko, različite cijene za različita tržišta, to je Blizzardov uvjet.
EULA - End User License Agreement. Ugovor o licenci s krajnjim korisnikom. Skup pravila kojih se moraš pridržavati kako bi imao pravo na korištenje nekog proizvoda. Ne čitanjem iste ne znači da se ona zato ne primjenjuje na tebi, nego samo znači da si pristao na nešto o čemu se nisi informirao.
wall of text that nobody reads, but u get mindf*cked by it
Ako kupim rusku verziju, tko kaže da nisam rus. Treba im domovnicu i rodni list poslati pa da oni odluče koju verziju igre smijem kupiti. Niti je ruski, a ni engleski službeni jezik u Hrvatskoj pa kupio ja igru u Njemačkoj ili u SAD-u isto kao da sam kupio u Rusiji.
Nema veze tko je Rus a tko nije, niti ima veze s jezikom. Igra je namijenjena za prodaju u određenoj regiji i van te regije ne bi smjela biti dostupna. U tom je kvaka.
Pa ako si rus, onda ne buš imal problem sa igranjem na ruskom i dobio si jeftinije igru. Win-win situacija.
Tvoja IP adresa kaze da nisi rus. Kakve su ovo gluposti. Ti razumijes da su cjene drugacije u Rusiji, EU, Americi, Australiji i Indiji?
Znas koliko su te igre jeftinije i Indiji? Da ih se moze aktivirati u drugim djelovima svjeta svi zivi sverceri bi kupovali gre tamo i preprodavali.
Ajd necemo se naganjavat oko gluposti, kupujete ruske kljuceve jer su jeftini i amen. I sad kad vas ceka ban sad se ljutite.
Pa ako si rus onda ti ruski jezik ne predstavlja problem. Da postoji Hrvatska edicija diabla 3 sa Hrvatskim jezikom koja je 150kn jeftinija od engleske verzije(ili ti orginala recimo) onda se nitko ne bi bunio.
Isto tako postoji ruska verzija koja je namijenjena za rusko tržište, lokalizirana na ciljano tržište. To što si ti kupio rusku verziju blizz podrazumjeva da si rus ili da ti ruski jezik ne predstavlja problem, a iz koje ti države to kupio, njih boli đon.
Dobro ovo za hakove i botove mogu razumjeti, ali zašto im jezik pobogu smeta?
Pročitao jednu Warcraft knjigu na hrvatskom jeziku (jer preferiram čitati s papira pa sam otišao u lokalnu knjižnicu).
Veeeelinka greška. Prijevodi su toliko debilni da sam sebi prevrtao očima.
Posebice prijevodi imena kao Paklovrisak i Noćnopjesma između ostalih budalaština.
Pa da ima Diablo na hrvatskom nema šanse da bih ga izabrao kao jezik! I sad oni forsiraju lokalni jezik.
Ma fuj, pa kakve veze ima koji jezik ja preferiram ako sam pošteno platio igru?
Dabog da im se ova politika odbije od glavu. I ne nisam igrao Diablo 3 iako je to jedna od igara kojoj sam se veselio.
muahahhha bar se uklapa fino s igrom. Hijeroglifi i tamanjenje nezemaljske gamadi idu skupa.
Aj umuknite s ruskim vašim više, požderite jbeni ban i idući put kupite za cijenu namjenjenu svojoj regiji. Dabogda vam cijeli battlenet acc banali a ne samo Diablo 3. Doviđenja.
legendarnoe kistevoe oružie
odnoručnoe oružie
monah
Možda bih ja i mogao igrati rusku verziju ^^
Usput ućim ruski, čirilicu već znam :D