DiRT 3 u izradi

poruka: 24
|
čitano: 1.402
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "DiRT 3 u izradi".
4 godine
DiRT 3 u izradi

impresivna grafika u dirt2, ali sama igra nakon 60% prođenog dosadi

Treba li operirati i vaše računalo?
4 godine
RE: DiRT 3 u izradi

ne zanimaju nas inovacije!!!! Zanima nas običan rally!

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
3 godine
DiRT 3 u izradi

postpuno se slažem sa igy-em...

igrica mi se užasno svidjela... i jedva čekam nastavak :)

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
2 godine
DiRT 3 u izradi

jedva čekam,DiRT-a 2 se ne mogu zasititi....a tek DiRT 3........

2 godine
DiRT 3 u izradi

U posljednjih 15ak godina na području računalnih igara razvijala se uglavnom samo grafika.

Jedino su "indie" developeri bili u stanju nešto promjeniti na podrčuju igrivosti i načina izvođenja.

Ovo je pretužno, i velika pljuska svakom većem proizvođaču zabavnog softvera. Koliko god igre bile popularne, jasno se vidi da su nesposobni napraviti bilo šta više doli efektne 3D prezentacije ...

gnjusno je na što se ovo svelo ...

:-)
4 godine
neaktivan
DiRT 3 u izradi

Odlicna igra,ali i u ovoj se igri daju doradit fizika,sustav napredovanja,osjecaj voznje...

Samo da ne podizu grafiku, jedva sam i ovaj vrtio kak treba.

http://tridizajn.com/blog
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 10:18 (The chosen two).
2 godine

Samo neka stave više point-to-point rally utrka i ja zadovoljan..

Plod nepouzdanosti kontracepcije
2 godine
Blue_Fatal1ty kaže...

ne zanimaju nas inovacije!!!! Zanima nas običan rally!

Baš to, ja bih stvarno volio vidjeti dobru rally simulaciju, ali očito Codemasters ima drugačije planove. Takve igre nije bilo od Richard Burns Rallyja u 2004, barem na PC-u

3 godine
DiRT 3 u izradi

Ja bih volio da nam daju samo malo više slobode u uređivanju "bolida", jer ipak bih volio provozati čisto-plavu imprezu sa zlatnim felgama.

i naravno više staza...

http://www.e-castig.com/index.php?r=Fikv
3 godine
neaktivan
DiRT 3 u izradi

U dirt 2 grafika je ok ali igra je dosadna prešao sam 40 % i neda mi se vise vozit zivciraju me staze koje malo vozis u jednom pa malo u drugom smjeru katastrofa  ono npr Hrvatska imas 15 utrka a samo tri ili četri staze, malo više staza i vise automobila bilo bi bolje. Meni nekako najviše nedostaje onaj dobri stari Colin Mcrae 2005 ili 2006 ah to je bio pravi rally. Nadam se da ce Dirt 3 biti bolji.

Many things can be preserved in alcohol. Dignity is not one of them.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 11:43 (Emil-ri).
4 godine

Meni se ovo samo nije sviđalo:

1. staze se ponavljaju, mislim ništ čudno,ali ovdje je to tako često da ti se povraća.

2. buggy-i nemoguće upravljat s tim čudima, ja sam igrao sa gamepadom i nisam uspio nijednu odvozit s njima, neznam kako se da s volanom igrat, ali nema svatko šuške za volan

3. neke aute i dalje kao da po ledu voziš, nebi skrenuo da mu staviš traktorske gume s lancima i kad voziš 50km/h.

Igra mi se jako svidjela prvih 50% što sam prešao sam se jako zabavio, ostavio sam london, L.A. i Japan zato što mi se nesviđaju te sve vožnje sa buggy-ima.

Fauvorite car - pontiac GT i Lancer evolution X (bio pred mojom školom prije 2-3tj. imam i sliku, koja makina pored svih onih raznolikih auta što su uza školu)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 21:20 (Hyperion).
2 godine
DiRT 3 u izradi

ovaj put nek stave više od tri staze sveukupno..i snijeg pobogu

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 21:24 (Kill Frenzy).
2 godine
DiRT 3 u izradi

Ma nek naprave Colin McRae Rally 2 s grafikom Dirta 2 i ja sretan. A vjerujem i mnogi drugi. Nadam se da će Dirt 3 biti nešto tome slično.

2 godine
DiRT 3 u izradi

WRC za Playstation je po meni najbolja auto simulacija

2 godine
Kill Frenzy kaže...

ovaj put nek stave više od tri staze sveukupno..i snijeg pobogu

i ja sam se pitao gdje je snijeg

2 godine
bruno03 kaže...

WRC za Playstation je po meni najbolja auto simulacija

WRC 2010 izlazi i za PC. To bi već moglo bit malo više po mom ukusu Osmijeh

2 godine
protjeran
DiRT 3 u izradi

dirt2 zasigurno je vožnja s naj grafikom za sad... čak neke staze poput kine, malazije, maroka obožavam igrat dok ostale su katastrofa. ove 3 navedene staze su dobra inovacija u collinu, dok neki japan i baha nemaju smisla i kvare bezveze igru. dali je itko uživao u igri vozeči onaj đip kroz bahu ?

prošao možda više od pola igre i sad je bacim tu i tamo, dok collin 2005 več x put prelazim s guštom...

igru su totalno uništili autima, stazama, loudingom između staza

čekam da louda stazu, pa da je odlouda, pa poslje još 3 sec se zagleda u pubiku i na kraju prošeta u onu kamp kučicu.

nije igra toliko loša, da su je nazvali Grid Rally bila bi odlična.

igra je vjerojatno dobro prodana pa če njeni developeri zabrijat da je to zbog inovacija i 3 če biti još gora. možda se u njoj sjete maknut ovaj colin m. ispred dirt, bolje da su nastavili sa colinom

btw zna neko još neki reli za pc da je dobar?

3 godine
neaktivan
mindstorm kaže...

Richard Burns rally

Many things can be preserved in alcohol. Dignity is not one of them.
4 godine
mindstorm kaže...

dirt2 zasigurno je vožnja s naj grafikom za sad... čak neke staze poput kine, malazije, maroka obožavam igrat dok ostale su katastrofa. ove 3 navedene staze su dobra inovacija u collinu, dok neki japan i baha nemaju smisla i kvare bezveze igru. dali je itko uživao u igri vozeči onaj đip kroz bahu ?

prošao možda više od pola igre i sad je bacim tu i tamo, dok collin 2005 več x put prelazim s guštom...

igru su totalno uništili autima, stazama, loudingom između staza

čekam da louda stazu, pa da je odlouda, pa poslje još 3 sec se zagleda u pubiku i na kraju prošeta u onu kamp kučicu.

nije igra toliko loša, da su je nazvali Grid Rally bila bi odlična.

igra je vjerojatno dobro prodana pa če njeni developeri zabrijat da je to zbog inovacija i 3 če biti još gora. možda se u njoj sjete maknut ovaj colin m. ispred dirt, bolje da su nastavili sa colinom

To je zato što nemaš mrcinu od kompa, sry!

Loada ,a ne louda. Loud znači glasno,bučno... Malo previše seruckaš po njoj, recimo šta fali stazi na Velebitu? Meni 2. najbolja u igri. Maroko, Kina, Baja, Hrvatska, Malazija, Utah su mi super, a koji vrag fali autima da mi je znat?

Sa džipovima mi je bilo super vozit pogotovo u baji samo držiš gas i gledaš kako šiklja prašinu iza sebe. Zakon je i kad prođeš kroz vodu stvarno su je super napravili.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 12:54 (Hyperion).
2 godine
protjeran
Hyperion kaže...

To je zato što nemaš mrcinu od kompa, sry!

Loada ,a ne louda. Loud znači glasno,bučno... Malo previše seruckaš po njoj, recimo šta fali stazi na Velebitu? Meni 2. najbolja u igri. Maroko, Kina, Baja, Hrvatska, Malazija, Utah su mi super, a koji vrag fali autima da mi je znat?

Sa džipovima mi je bilo super vozit pogotovo u baji samo držiš gas i gledaš kako šiklja prašinu iza sebe. Zakon je i kad prođeš kroz vodu stvarno su je super napravili.

to sigorno da bi je na boljem kompu bolje vrtio

da velebit i utah su još ok staze al to su zadnje dobre barem meni, baju sam odvozio samo jednu trku i bila je očajna..

lol znam da je load, vidiš da i malazija pišem

2 godine
DiRT 3 u izradi

Vjeruj mi nakon što miljon puta zagazim u istu baru  baš me briga kako ona izgleda

3 godine
DiRT 3 u izradi

Bolje bi bilo da neprave Rally a ne DiRT

2 godine
protjeran
DiRT 3 u izradi

ma DiRT2 je najveća glupost koju sam ikad igrao !!! garfika je dobra nema šta ali je sve pusto,dosadno,jedne staze,preteško,dx11 i dx9 nemaju razlike

2 godine
windows_7 kaže...

ma DiRT2 je najveća glupost koju sam ikad igrao !!! garfika je dobra nema šta ali je sve pusto,dosadno,jedne staze,preteško,dx11 i dx9 nemaju razlike

1.normalno da je pusto,nije ovo NFS pa da se utrke voze usred grada

2.dosadno kako kome

3.jedina stvar u kojoj se slažemo,ima premalo staza

4.igrica jest na početku malo teška,zato kreneš na nižem nivou i napreduješ prema višem

ja sad igram na extreme i pobjeđujem,na onoj početnoj težini sam ostavljao suparnike 20sek iza sebe u rallyu

tako da nije igra toliko teška,nego treba malo vremena da se prilagodiš

5.naravno da nemaju nege razlike jer je dx11 još u testnoj fazi

dirt2 je jedna od prve 3-4 igrice koja je izašla sa dx11 podrškom,ne možeš očekivati neku razliku

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice