Zar i ti, sine Brute!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo je samo pitanje vremena kad će se i Valve pridružiti ekipi koja se razbacuje DLC-ovima prije samog izlaska igre 
Obozavam sve sto ima veze sa Valve-om...
Ostaje samo nada da ce DLC biti besplatan.
valve nikad nije uzimo pare za DLC, niti hoće.
Ostaje samo majkrosoft koji bere lovu od dlc-ova za xbox.
a nekad se to zvala ekspanzija, danas dlc.
niš novo
niš novo
DLC i Ekspanzija nisu ista stvar. Ekspanzija je dodatak na gotovu igru kojom dok je DLC isjeceni dio igre koji se prodaje radi vece zarade. (Ovo je trenutno stanje na trzistu mozda se u buducnosti stvar promjeni)
niš novo
DLC i Ekspanzija nisu ista stvar. Ekspanzija je dodatak na gotovu igru kojom dok je DLC isjeceni dio igre koji se prodaje radi vece zarade. (Ovo je trenutno stanje na trzistu mozda se u buducnosti stvar promjeni)
Hoćeš reći da će biti još gore? 
Hoćeš reći da će biti još gore? 
Pa budućnost će ti biti nešto ala onaj onlive, di igre više ni nećeš kupovati nego ćeš ih iznajmljivati, i plaćati tjedne/mjesečne pretplate za korištenje usluge...
cilj im je samo zgrnuti što više love, i dokle god većina bude to plaćala a samo manji postotak se bunio(što je trenutno slučaj, samo pogledajte prodajne rezultate DLC-ova za cod)
oni će to raditi...
Dokle god bude išla prodaja na ovaj način tako če i raditi. Večina DLC paketa ima bezobrazne cjene za ono što nude
.
Jednostavno žalosno kuda sve to ide. A i večina "free" igara nisu besplatne. Bit je navuči igrače da igraju i onda kad shvate da nema end game igranja ako ne plate bude kasno.
Igra nije free to play nego pay to win
i na kraju izađe više nego da se kupi neka normalna igra.
valve nikad nije uzimo pare za DLC, niti hoće.
Ostaje samo majkrosoft koji bere lovu od dlc-ova za xbox.
Mo'š mislit. Da ga ne planira prodavati ne bi bio najavljen kao DLC nego bi dosao kao obavezan update nekad poslje.
Kad se već žalite na DLCove i to pogovo Valvove, razmislite prvo malo što bi npr. bio TF2 bez njih.
Osobno imam drugih MP igara koje rađe igram, ali TF2 smatram najkvalitetnijiom MP igrom ikad napravljenom. Sve zahvaljujući godinama rada i izdavanju DLCova, i to besplatnih.
Ista stvar je s L4D2. A izgleda da će biti i s Portalom. Pa zbilja ne kužim u čemu je problem.
"DLC" se zove kad se naplacuje, ako pak je free onda je to "update".
Za L4D ne znam ali TF2 igram odkad je dosao i niti jedan update se nije zvao DLC.
Našao sam na ovoj stranici neki preorder bonus DLC: http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=293126
Pa ak će to biti neki skinovi zbilja nitko ne će biti nitko zakinut.
A i kad su ga pitali debeli je izjavio da ne misle naplaćivati nešto što bi podjelilo zajednicu. Tak da mislim da smo bar što se tiče coopa sigurni.
BTW. m_dipl uzimaš ili čekaš neku akciju? Trebam nekoga za coop :)