Dobri prodajni rezultati Starcrafta 2

poruka: 16
|
čitano: 1.113
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Dobri prodajni rezultati Starcrafta 2".
2 godine

TO su dobre vijesti, nadam se da neće trebati 12 godina da naprave Heart of the swarm...

365 dana za kompom :)
2 godine

I da milijun prodanih primjeraka u 24h...to može samo SC

4 godine

Nemogu dočekat nastavk priče. Baš me zanima šta će biti sada nakon što je kerrigan opet ljudov.

A šta tek bude sa tossovima u drugoj ekspanziji sc2...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
2 godine
protjeran
RE: Dobri prodajni rezultati Starcrafta 2
Hyperion kaže...

Nemogu dočekat nastavk priče. Baš me zanima šta će biti sada nakon što je kerrigan opet ljudov.

A šta tek bude sa tossovima u drugoj ekspanziji sc2...

ma ne treba bit previse ostruman da bi se moglo nazrjet kraj price: Kerrigan ce na kraju balade dobrovoljno zrtvovat za Raynorov zivot ili vece dobro-opstanak ljudske rase (mozebitno oboje) te se pritom u neku ruku iskupit za stahote koje je kao Queen of Blades pocinila i to tako sta ce se vratit Zergu (gle ironije) s ciljem a) da ga u unisti ili b)vjerojatnije okrene na svoju stranu kao prevagu u konacnoj fightu za razrjesenje izmedju rase onih protoss-zerg hybrida i ostatka univezumu

sve u svemu dobra stara blizzardova patetika ... ali ja volim patetikuSmijeh

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 20:04 (dado8).
3 godine
protjeran

hype hype hype !

Hedonism Is My LifeStyle
4 godine

Heh, kad izađe WoW Cat sve druge naslove će pomesti i zasjesti na prvo mjesto top lista (osim eventualno u Korei hehe) Smijeh

Sada me baš zanima koliko će im trebati da izdaju nastavak tj. drugi dio SC2 trilogije..

Lijep pozdrav ;)
2 godine
neaktivan

Sto se mene tice mogu slobodno ne izdati nastavak jos bar 5 godina. A i nadam se da ce tako i biti. Multiplayer sca nije nesto sto dosadi brzo.

2 godine

Ja vjerujem da će priča u nastavku biti fenomenalna poput ove...ali ne isplati se čekati previše. Vjerovatno u trećem nastavku (molim boga) će ostaviti malo mjesta za SCIII - bilo bi lijepo živjeti ponovno u isčekivanju i usavršavati multiplayer i battlenet :D:D:D:D:D:D:D

21 mjesec
protjeran

Igra je dobra no mogli su dodati nekaj novog neki novi narod ili tak neš jer ovak je sve ostalo staro sa novom grafom.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom.
2 godine
ZDS kaže...

Igra je dobra no mogli su dodati nekaj novog neki novi narod ili tak neš jer ovak je sve ostalo staro sa novom grafom.

A mislim da bi to bilo previše da se sada uplete još jedna rasa...to bi totalno izmjenilo priču...ali ima dosta promjena vezanih uz same jedinice :)

4 godine
Phobocaster kaže...
ZDS kaže...

A mislim da bi to bilo previše da se sada uplete još jedna rasa...to bi totalno izmjenilo priču...ali ima dosta promjena vezanih uz same jedinice :)

Heheh, dodaju xelnaga rasu ili hibride pa se onda sve 3 rase bore protiv te jedne.

Prije dosta godina jedan kolega iz osnovne je nešt pričao da je tak nešto bilo u warcraftu?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
2 godine
ZDS kaže...

Hyperion kaže...
Phobocaster kaže...
ZDS kaže...

Heheh, dodaju xelnaga rasu ili hibride pa se onda sve 3 rase bore protiv te jedne.

Prije dosta godina jedan kolega iz osnovne je nešt pričao da je tak nešto bilo u warcraftu?

Ma meni se to nesviđa nimalo...barem zasad dok mi ne dosade ove tri rase

4 godine

Ma nema zime za Activision-Blizzard i SC serijal.

Ja čak mislim da će oni kad-tad izdati i nekakav WoW-like MMO tipa 'World of Starcraft' (odnosno Starcraft Universe ili tako nekako Belji se).

A baš bi bilo fenomenalno levelirati space marines-e ili ghost-ove, raditi questove, napucavat se u BG-ima i sl. a sve u SC tematici i sa nabrijanom grafikom, te UI-em.

Lijep pozdrav ;)
3 godine
neaktivan

Mene samo zanima da li su tu uracunali i rezultate iz J.Koreje u kojoj su ako se ne varam besplatno dijeliliSC2

http://www.bug.hr/master/vijesti/starcraft-2-besplatan-igrace-wow/102780.aspx

3 godine
protjeran
Phobocaster kaže...
ZDS kaže...

Warcraft 2 na Warcraft 3 =  2 nove rase, oko 6 godina razvoja igre, SP kampanja za svaku rasu pojedinačno, savršena multiplayer izbalansiranost uz redovito patchiranje.

Starcraft 1 na Starcraft 2 =  0 novih rasa, ali novi 3D engine  (vau), uz "predivno" klišejiziranu kampanju koja prati samo jednu od te tri rase, multiplayer jednak onome iz jedinice (bez LAN mogućnosti), 8-10 godina razvoja igre.

ja mislim da je to sramotno.

Hedonism Is My LifeStyle
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 13:30 (l)oolvl).
2 godine
Dado_ZG78 kaže...

Ma nema zime za Activision-Blizzard i SC serijal.

Ja čak mislim da će oni kad-tad izdati i nekakav WoW-like MMO tipa 'World of Starcraft' (odnosno Starcraft Universe ili tako nekako Belji se).

A baš bi bilo fenomenalno levelirati space marines-e ili ghost-ove, raditi questove, napucavat se u BG-ima i sl. a sve u SC tematici i sa nabrijanom grafikom, te UI-em.

Dobro u razvoj prema MMO-u uopće nesumnjam ali sigurno će se čekati 10 godina na to...i tome se veselim naravno...

Warcraft 2 na Warcraft 3 =  2 nove rase, oko 6 godina razvoja igre, SP kampanja za svaku rasu pojedinačno, savršena multiplayer izbalansiranost uz redovito patchiranje.

Starcraft 1 na Starcraft 2 =  0 novih rasa, ali novi 3D engine  (vau), uz "predivno" klišejiziranu kampanju koja prati samo jednu od te tri rase, multiplayer jednak onome iz jedinice (bez LAN mogućnosti), 8-10 godina razvoja igre.

ja mislim da je to sramotno.

Moraš shvatiti da jedinica SC-a je napravila revoluciju u strategijama - što znači da bilo koja slijedeća strategija koje je izlazila na tržištu je željela biti baš poput Starcrafta. Samim time je privukla jako velik broj fanova i razvila neviđene strateške pothvate u multiplayer-u. To ti je još jedan od dodatnih razloga zašto nije jako dugo vremena izašao nastavak, jer jebiga bilo je teško (čitaj nemoguće) napraviti nešto bolje u usporedbi s tadašnjim vremenom igre. Za LAN im i ja zamjeram i to me jedino iznenadilo...ali opet vjerovatno ta kriza utječe i na Blizzard pa su svoju pažnju usmjerili na Battlenet. Ja sam također i veliki fan warcrafta da nebi bilo zabune i mislim da je sami razvov WOWa utjecao i na SC...pogledaj samo koliko je WOW ljudi osvojio ,a da ne nabrajam nastavke koji su izlazili i koliko je ljudi čekalo danima u redovima da ih dobije...Dakle moj zaključak je da u proteklih 5 godina Blizzard je svoj programerski tim usjmeravao WOWu što vjerujem da je usporilo izlazak SC-a...sjećaš se samo koliko su puta najavljivali SCII?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice