trebali su cijelu igru napraviti na tu temu sa singleplayerom... šteta
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Aha, sigurno 
ako već prave igricu o vjetnamu u priču bi trebali ubaciti kako su amerikanci napali vjetnam bez razloga i nezakonito
ako već prave igricu o vjetnamu u priču bi trebali ubaciti kako su amerikanci napali vjetnam bez razloga i nezakonito
pa da amerikanci odmah lupe zabranu prodavanja igre na americkom teritoriju...
A kako bi to trebalo izgledati? Tekstom prije igre koji ce to eksplicitno pojasniti, u kojem se neki amer dok ga izgovara usput posipava pepelom po glavi? Ja se zalazem za to da samo prikazu stvari onakvima kakve su bile a svatko neka sam izvlaci svoje zakljucke...
Vietnam je ionako taboo tema u Americi, cudo je sto uopce izlaze igre s takvom tematikom...
Nisu oni nikoga napali bez razloga nego su oni bili tam još od vremena Indokine kad su francuzi vladali.
Sve je to prekompleksno za rasprave na forumu.
Jedino je bed kaj su pobili stotine tisuća ljudi.
Nisu oni nikoga napali bez razloga nego su oni bili tam još od vremena Indokine kad su francuzi vladali.
Sve je to prekompleksno za rasprave na forumu.
Jedino je bed kaj su pobili stotine tisuća ljudi.
BED????
Koji vrag je s danasnjom mladezi... ovo sam morao komentirati... TO je jedino loše (iliti BED?)... To što su Ameri napravili u Vijetnamu je genocid i zločin protiv čovječanstva... Istu stvar su napravili i u Afganistanu i Iraku...
Niti jedan rat nisu pobjedili od drugog svjetskog, ali su iz svakog izvukli vise novca nego iz proslog... I TO JE SRAMOTA za naciju...
Ali polomit će zube jednom...
Normalno da je bed.
Bolestan narod koji ide po svijetu i ubija za profit.
bolje ovo uzet () malo kasnije, em mozda cijena padne em ce biti bugova... treba se strpit malo, neda mi se trosit vise zivaca kao na bc2, uf odmah me fuge prodju
A lol, osim sto je netocno... najlakse je tako jednodimeznionalno upirati prstom u nekoga...
sad svi trkom na forum.hr i tamo raspravljajte o tome jer takva rasprava ovdje nece proci bez zescih sankcija...
A lol, osim sto je netocno... najlakse je tako jednodimeznionalno upirati prstom u nekoga...
sad svi trkom na forum.hr i tamo raspravljajte o tome jer takva rasprava ovdje nece proci bez zescih sankcija...
Ma gle... s tvojeg stajalista netocno, s mojeg tocno...
i to je to... i znam da vamo nece proci, vamo malo koja ozbiljna rasprava prolazi bez sankcija... ma kako mirna bila....
A forum.hr je utočište stvarno tupih ljudi (bez uvrede ikome) kojima se zivot vrti oko tita, partizana i ustasa :) slicno kao i vecini foruma... ali dosta o tome...
A ima tamo ekstrema, ali boga mi ima ih i ovdje (onaj momak ZDS). Pratim tamo vise rasprava, ponekad se cak i ukljucim (u zadnje vrijeme nekako cesce zavrsim na LJES-u xD), ali vecinom tamo pisu politicki puno podmazaniji od mene pa nemam sto reci... :)
Bolje da ja prestanem s ovime plesati moderatorima po zivcima dok nisam jos kartoncic pobrao.