Dobro jutro Vijetname

poruka: 16
|
čitano: 1.351
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Dobro jutro Vijetname".
3 godine
Dobro jutro Vijetname

trebali su cijelu igru napraviti na tu temu sa singleplayerom... šteta

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
4 godine
RE: Dobro jutro Vijetname

nadam se ovakvoj muzici

Cool

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
4 godine
nixass kaže...

nadam se ovakvoj muzici

Cool

heh,da super su pjesme,ali ovu zelim slusati dok pucam sa teskog mitraljeza iz Huey-a :)

4 godine
ma nek stave glazbu istu kao u BF: Vietnam i ja sretan. (nostalgija)
I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
2 godine
ce za pc biti besplatan?
3 godine

Aha, sigurno Namigiva

2 godine

ako već prave igricu o vjetnamu u priču bi trebali ubaciti kako su amerikanci napali vjetnam bez razloga i nezakonito

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
3 godine
blackalbum kaže...

ako već prave igricu o vjetnamu u priču bi trebali ubaciti kako su amerikanci napali vjetnam bez razloga i nezakonito

pa da amerikanci odmah lupe zabranu prodavanja igre na americkom teritoriju...

He who dares, wins
2 godine
blackalbum kaže...

A kako bi to trebalo izgledati? Tekstom prije igre koji ce to eksplicitno pojasniti, u kojem se neki amer dok ga izgovara usput posipava pepelom po glavi? Ja se zalazem za to da samo prikazu stvari onakvima kakve su bile a svatko neka sam izvlaci svoje zakljucke...

Vietnam je ionako taboo tema u Americi, cudo je sto uopce izlaze igre s takvom tematikom...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
4 godine
blackalbum kaže...

Nisu oni nikoga napali bez razloga nego su oni bili tam još od vremena Indokine kad su francuzi vladali.

Sve je to prekompleksno za rasprave na forumu.

Jedino je bed kaj su pobili stotine tisuća ljudi.

4 godine
neaktivan
NEW_MAN kaže...
blackalbum kaže...

Nisu oni nikoga napali bez razloga nego su oni bili tam još od vremena Indokine kad su francuzi vladali.

Sve je to prekompleksno za rasprave na forumu.

Jedino je bed kaj su pobili stotine tisuća ljudi.

BED????

Koji vrag je s danasnjom mladezi... ovo sam morao komentirati... TO je jedino loše (iliti BED?)... To što su Ameri napravili u Vijetnamu je genocid i zločin protiv čovječanstva... Istu stvar su napravili i u Afganistanu i Iraku...

Niti jedan rat nisu pobjedili od drugog svjetskog, ali su iz svakog izvukli vise novca nego iz proslog... I TO JE SRAMOTA za naciju...

Ali polomit će zube jednom...

In Control
4 godine
Nije jedino kao jedini nego sam se tak izrazil.
Normalno da je bed.

Bolestan narod koji ide po svijetu i ubija za profit.
3 godine
Dobro jutro Vijetname

bolje ovo uzet () malo kasnije, em mozda cijena padne em ce biti bugova... treba se strpit malo, neda mi se trosit vise zivaca kao na bc2, uf odmah me fuge prodju

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
2 godine
EnlightenedPhoenix kaže...
To što su Ameri napravili u Vijetnamu je genocid i zločin protiv čovječanstva... Istu stvar su napravili i u Afganistanu i Iraku...

A lol, osim sto je netocno... najlakse je tako jednodimeznionalno upirati prstom u nekoga...

sad svi trkom na forum.hr i tamo raspravljajte o tome jer takva rasprava ovdje nece proci bez zescih sankcija...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
4 godine
neaktivan
rustweaver kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...
To što su Ameri napravili u Vijetnamu je genocid i zločin protiv čovječanstva... Istu stvar su napravili i u Afganistanu i Iraku...

A lol, osim sto je netocno... najlakse je tako jednodimeznionalno upirati prstom u nekoga...

sad svi trkom na forum.hr i tamo raspravljajte o tome jer takva rasprava ovdje nece proci bez zescih sankcija...

Ma gle... s tvojeg stajalista netocno, s mojeg tocno...

i to je to... i znam da vamo nece proci, vamo malo koja ozbiljna rasprava prolazi bez sankcija... ma kako mirna bila....

A forum.hr je utočište stvarno tupih ljudi (bez uvrede ikome) kojima se zivot vrti oko tita, partizana i ustasa :) slicno kao i vecini foruma... ali dosta o tome...

In Control
2 godine

A ima tamo ekstrema, ali boga mi ima ih i ovdje (onaj momak ZDS). Pratim tamo vise rasprava, ponekad se cak i ukljucim (u zadnje vrijeme nekako cesce zavrsim na LJES-u xD), ali vecinom tamo pisu politicki puno podmazaniji od mene pa nemam sto reci... :)

Bolje da ja prestanem s ovime plesati moderatorima po zivcima dok nisam jos kartoncic pobrao. Nevinašce

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice