naprosto ne mogu vjerovati !
MEGASHIT naslov 300,000 dolara zaradio. Sad si moze kupiti auto za 200,00 USD i slijedecih 2 godine uzivati u zivotu (i placanju racuna za auto od 200,000 USD)
MEGASHIT naslov 300,000 dolara zaradio. Sad si moze kupiti auto za 200,00 USD i slijedecih 2 godine uzivati u zivotu (i placanju racuna za auto od 200,000 USD)
žalosno je kako ljudi mogu pušiti ovakve polu-proizvode
MS ne uzima ništa od cijene prodanog primjerka licence? Igra košta online 1$, proda se u 300 000 primjeraka i 300 000$ ode programeru? Cool! Baš je darežljiv taj MS!
A ti si za igru iz garaže koju je napravio jedan čovjek i košta 1$ očekivao što ?
Koliko sam vidio igra i vrijedi taj dolar. Svaka čast majstoru.
ne, žalosno je kada ti netko naplati igru 60 eura pa još 3-4 dlc-a 15 eura
a ovome majstoru svaka čast, igra je čista klasika
Ajde napravi ti takav "MEGASHIT" naslov pa zaradi ovoliko love.
Ti misliš da je lako napraviti igru (pogotovo kad je radi 1 čovjek)?
Svaka čast liku.
I ja sam napravio slicnu igru,zvala se "I MAD3 A SHITY GAM3 !!! ali ju nitko nije kupio :(
Najbolji su mi ovakvi poput tebe,koji pljuju po drugima i omalovažavaju njihov rad.Ajde ti zaradi 300k dolara na MEGASHITU(kak već zoveš igricu).Čovjek je zaradio ljepe novce na trudu i muci i prodaje igricu za jedan dolar i nađe se pametnjakovič poput tebe koji sere.Napravi ti neš takvo,il je vrhunac tvojeg truda logirat se na ovaj forum.
Crimsonland :D