Vavle: Dota 2 is free to play.
YOUUUU DONTTT SAYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!
Vavle: Dota 2 is free to play.
YOUUUU DONTTT SAYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!
sad ce pocet komentari da dota valja kostala bi ko bf3 il cod. haha
Nemoj dotu uspoređivati sa tim smećem.
Prije mislim da će biti nešto tipa da će sada igru preplavit noobovi te da njihov ''skill'' neće moći doć do izražaja, jer tko može carryiat tim od 4 nooba i ostali whining.
Katastrofa
Katastrofa
Čemu katastrofa? Naplačivati će se isključivo kozmetičke stvari.
Katastrofa
Čemu katastrofa? Naplačivati će se isključivo kozmetičke stvari.
To ćemo još vidjeti, ugl strah me da će ovo postati pay2win i da će serveri biti krcati varalicama.
To ćemo još vidjeti, ugl strah me da će ovo postati pay2win i da će serveri biti krcati varalicama.
Slično kao TF2, ali eto dota me nekom srećom ne zanima.
Na što si točno mislio kad si rekao - slično kao TF2?
TF2 nije pay2win,kupuju se samo kozmeticki predmeti.
EDIT:Oce ko odigrat partiju TF2?
TF2 nije pay2win,kupuju se samo kozmeticki predmeti.
Pa baš i ne, kad kupe onu najaču strojnu. "GG"
Ugl nisam odavno igrao, ali uvijek kada sam igrao u post-f2p eri nailazio bi na katastrofalno stanje na serverima. Od onih koji vrište na voice chatu do cheatera pa sve i oni koji namjerno upropaštavaju meč.
Ovo ne može ne uspjeti, njubova će biti na početku u svakom slučaju, kao i u lol-u, hon-u itd., oni koji nešto vrijede će ostati, ostali će prestati igrati, također će igra balansirati a ne da ubaci nekog od 27. lvl-a da igra sa 7. i 8., kasnije ce se vjerojatno igrati i ladder i sa klanovima... originalna dota je besplatna pa ne vidim razloga zasto bi se dvojka plaćala !?
Ugl nisam odavno igrao, ali uvijek kada sam igrao u post-f2p eri nailazio bi na katastrofalno stanje na serverima. Od onih koji vrište na voice chatu do cheatera pa sve i oni koji namjerno upropaštavaju meč.
Kod mene je potpuno obrnuto - redovno ulazim sa random opcijom i uvijek bira popunjenje servere s niskim pingom, ne znam kad sam cheatera vidio, a ako neko i vristi na chatu jednim klikom muteam sve. A uostalom, vremenom nades par dobrih servera gdje onda igras.
Meni njihova najbolja igra, jos uvijek me drzi kao prvog dana.
Ovim potezom Valve zasluzuje bar da im se posalje 2 odojka i 3 fasla piva. :)
A ništa, bilo bi dobro to isprobati :D