Dota 2 - prvi screenshotovi

poruka: 77
|
čitano: 3.894
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Dota 2 - prvi screenshotovi".
18 mjeseci

previse vuce na lol... nadam se da je ovo bait neki

fak
2 godine

i ja viruj mi :D u suprotnom

pare ostaju u novcaniku a  ni to nije lose

Waiting for the end to come Wishing I had strenght to stand
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 19:34 (xXx lnf3rno xXx).
18 mjeseci

bas me zanjima kako ce izgledat sada na gamecom-u

do tada HON vlada

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 19:45 (Zodiak).
2 godine

HON RULLZ!

:)

4 godine

HoN, LoL i DotA su možda dobre igre, ali stvarno neznam koja od njih ima gori community. Užas.

2 godine
Re: Dota 2 - prvi screenshotovi
Zodiak kaže...

bas me zanjima kako ce izgledat sada na gamecom-u

do tada HON vlada

kakav hon

lol ga gazi u igranosti

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
3 godine

HON : freemium? give me a break... imam puno bolju dotu(ili mozda LoL ako neko voli) za dzabe.

LoL: Hm, "malo" mi izgleda djetinjasto. Osim toga, lol je prepun djece i nubara. Prijatelj koji lose igra dotu, instalirao lol i prvi dan poderao 15:0. wtf? I po meni zaista zacudjujuca stvar je to sto u LoL-u nema deny-a? Ma daaajjjj

DotA: savrsenstvo koje je ograniceno wc3-om. DotA2 ispravlja taj jedan jedini nedostatak :)

edit: izvini cerina15, malo sam se zanio nhf

wayofcoder.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 20:16 (Arxi).
2 godine

reka sam da lol gazi hon po igranosti

kvalitetu nisam ni spomenia

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
2 godine

Odlično izgleda. Nekako je sve painterly. Ako je to uopće riječ. Stilizirano je, al ne kao LoL. LoL je više cartoon style.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
2 godine
DJecko23 kaže...

HON RULLZ!

:)

Yea Bro !

3 godine

Sviđa mi se to kaj sučelje nije napadno ko u HoNu recimo. U svakom slučaju kupujem isti dan.{#}

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
2 godine

Znate sto je problem zasto nevolite Hon? zato jer je tezi i od dote pa govorite protiv hona niste ga ni 5 sati odigrali

2 godine
protjeran

nekako ocekivano, Valve se kao i kod Team fortressa i to iz vise razloga odlucio za cell shading (doduse ne bas klasicni ali svejedno cell shading...), sve u svemu nova Dota graficki ne izgleda nimalo lose, dapace... a gotovo sigurno nece bit bas prezahtjevna

osobni dojmovi: ovako na prvu, primjerice za razliku od LoL-a (koji isto korsti cell shading) graficki djeluje znatno ljepse/detaljnije (daleko detaljnije texture osvjetljenje) a opet nekako cisce, preglednije i manje djetinjasto, jednom rijecju reko bih ugladjenije iako mozda za moj ukus mrvicu presvijetlo - originalna Dota je puno tamnija.

kao sto rekoh vec po samom sucelju se vidi da igra za razliku od LoL/Hon-a djeluje puno ozbiljnije i elegantnije - izbornici su cisci i logocniji kao sto rekoh vec po samom sucelju se vidi da igra za razliku od LoL/Hon-a djeluje puno ozbiljnije i elegantnije - izbornici su cisci i logocniji

nadam se samo da nece citavu stvar pokvarit s prenapadnim efektima i spellovima, primjerice kao u HoN, koji iako tamniji jednostavno je presaren i prenapadan, rekao bih prekicast - tamo redovito, dan danas kod svake vece makljaza neznam tko pije a tko placa, dok mi se takvo nesto kod originalne dote (cak i kod LoL-a) gotovo nikad ne desava.

Dota Vs Dota2

jbg vidi se da je W3 engine vuce iz nekih proslih (boljih) vremena

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 22:00 (dado8).
3 godine
xXx lnf3rno xXx kaže...

Znate sto je problem zasto nevolite Hon? zato jer je tezi i od dote pa govorite protiv hona niste ga ni 5 sati odigrali

Potpisujem :) uostalom treba dosta više od 5 sati tko nije upoznat sa franšizom da bi mu bilo zabavno... a i tad win some... loose some...

2 godine

Aj ne trabunjaj gluposti... Ako je HoN klon dote, kako po bogu bi bil teži? Daj mi neke argumente da potkrijepiš tu svoju tvrdnju.

Nothing is true, Everything is permitted!
3 godine

Hon = preuzeo iteme, heroje, sistem igre iz dote, promijenio im imena i onda sve to naplatio. Nije ni cudo zasto se broj igraca HON-a moze izbrojati na prste par radnika pilane u donjim Grbavcima.

wayofcoder.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 22:15 (Arxi).
2 godine
protjeran
flapo kaže...
xXx lnf3rno xXx kaže...

Potpisujem :) uostalom treba dosta više od 5 sati tko nije upoznat sa franšizom da bi mu bilo zabavno... a i tad win some... loose some...

Ne pricaj gluposti Dota/HoN je vise manje jedna te ista igra tocnije jedan koncept, iako razlike ima, ipak se s vremenom nakupilo nesto novijih drugacijih heroj/itema a i znatnije se promijenio balans (zapravo igre tu nikad nisu bile bas slicne), osnovna razlika se ipak prvenstveno svodi na sminku te na zajednicu ona HoN-ova ja daleko najgora koju sam ja vidio, a bogami vidio sam ja svasta... zato molim te ni pricaj gluposti, kakvo teze ili lakse... sve je to isti qurac... samo kurci koji tamo operiraju misle da su nesto specijalno, nadnaravno...

Zapamtite ovo:

ako na kraju Dota 2 bude bazirana na nekom istinskom free-to-play sustavu a da se lova okrece samo od sesira obleke i slicnih nepotrebnih gluposti (sto je prema zadnjim informacijama ipak malo vjerojatno) HoN je u tom slucaju instant propo, nema ga vise nigdje za 2-3 mjeseca...

dok bi s druge strane LoL sigurno prezivio ali bi i njima osjetno pao broj korisnika, sto u neku ruku i ne bi uopce bilo lose za preostalu bazu jer njihov sustav je ionako preopterecen...

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 22:34 (dado8).
3 godine

Ovo su stare slike. Valve je vec unapredio HUD i grafiku kako kazu Dota 2 testeri.

18 mjeseci
Arxi kaže...

Hon = preuzeo iteme, heroje, sistem igre iz dote, promijenio im imena i onda sve to naplatio. Nije ni cudo zasto se broj igraca HON-a moze izbrojati na prste par radnika pilane u donjim Grbavcima.

ovaj dio da je preuzel vecinu to da, al ne u potpunosti ....

isto tak zaboravljas da u honu ne ovisis o svojoj konekciji vec hostas preko njih...

najbolja stvar je rekonekt + pauza, frend lista ,mec mejking i sav ostali sadrzaj si dobivao besplatno....

pa ako ti je bio problem dat 30 $...kolko me pamcenje sluzi za bozic il novu godinu je bio 20$ i ako  onda nisi mogo skupit te pare onda vjerujem da nemas niti w3 i w3ft orginal pa ti je onda dota "free"

fak
18 mjeseci

dado8 vidi se da nisi igrao hon zato molimte nemoj sudititi

ja nakon 70 odigranih partija mogu reci da sam uhvati ritam u HoN-u ,a prije toga sam igrao Dotu dugo vremena tako da nemoj pricat kada neznas 

po meni je hon puno tezi od dote ,a lol nisam niti provao nit necu jer mi izgleda bezveze.

i za sve koji neznaju hon je sada F2P

2 godine

ja imam 1100 matcheva u Hon-u oko 100 u Lol-u i odprije recimo 300 postenih u Doti

Lol- uopce nije dota 1.nema deny 2.Komplikacije sa grmljem , nevidljivosti 3. Komplikacije sa runama...4.Ja bi htio double stack i pull :D 5.Trydmere

Hon- 1.brza igra dote 2. naprednija grafika 3.uglavnom sve ostalo kao dota . No jedan velik minus Early acces malo mi se cini da to isto nije posteno

3 godine
protjeran

iskreno rečeno ovaj grafički pristup mi se ne sviđa na prvi pogled jer previše vuče na LoL, odnosno Diablo 3 koliko mi se čini, drugim riječima ne djeluje ozbiljno i izgleda previše "light"/siromašno.

Štoviše, u onome komentaru sa priložena 2 shota iz stare i nove dote, puno simpatičnije mi djeluje dobri, stari, WC3 Doom Bringer (inače jedan od mojih favorita dok sam igrao Dotu).

Tako da  izgleda da ostajem pri HoN-u   (koji se btw u zadnje vrijeme širi munjevitom brzinom, i što se tiče igrača, i što se tiče game contenta)

Hedonism Is My LifeStyle
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 2:21 (l)oolvl).
4 godine

Hon i lol su 90% igre "posudili" iz dote.

Sa turnirom i sa valveom koji ju gura dota 2 ce pojest mladje klonove.

Di su pare tu su i gameri a gameri rade igricu odlicnom i kompetitivnom.

SC2 i DOTA2 ce E-sports pogurat u mainstream.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
3 godine
protjeran

Mislim da je SC2  gadno failao što se tiče zamjenjivanja svog starijeg brata na pro sceni (prije svega u J. Koreji).  Čini mi se da će slična situacija biti i sa Dota1/2.

Hedonism Is My LifeStyle
4 godine
l)oolvl kaže...

Mislim da je SC2  gadno failao što se tiče zamjenjivanja svog starijeg brata na pro sceni (prije svega u J. Koreji).  Čini mi se da će slična situacija biti i sa Dota1/2.

Hmmm neznam odakle ti to. SC2 je trenutno najpopularnija esports igra koja ima turnire svaki dan i to po nekoliko turnira svaki dan, a najveći je naravno u koreji GSL koji je rascjepkan na 3 dijela, a to su GSL code S ( top igrači ), GSL code A ( 32 igrača koja se bore za ulazak u code S), GSTL ( team liga sa najjačim timovima, neki koji prate proleague znaju za SK Telecom T1 team kojega je stvorio BoxeR najpoznatija esports ličnost, a sada u GSTL-u ima svoj novi tim SlayserS koji također owna ko T1) i još mnogi turniri globalno kao što su IEM (Intel Extreme Master - EU ), IPL ( IGN pro league - US, EU ), NASL ( North American Star League ), TeSL ( Taiwan eSports Leauge ) itd. SC2 ni u kom smislu nije failao nego je 10 puta veći od SC:BW-a. 

OT: 

Došao je trailer za Dotu 2 :D

Potpis
2 godine
protjeran
Zodiak kaže...

ja nakon 70 odigranih partija mogu reci da sam uhvati ritam u HoN-u ,a prije toga sam igrao Dotu dugo vremena tako da nemoj pricat kada neznas 

po meni je hon puno tezi od dote ,a lol nisam niti provao nit necu jer mi izgleda bezveze.

70-ak?... lol, da na tu brojku stavis jos jednu nulu onda bi mogao tvrdit da si duplo iskusniji ovako si jos zelen

btw na LoL-u imam odigrano nekih 400-injak partija (100-injak premade) a s Dotom pitaj boga tko zna koliko k matcheva imam pod rukama... samo sam svojevremeno u lanu (Mano vs Mano) s cimerima natuko bar nekih 500-injak (mozda i duplo) partija, tako da mislim da sam kolko tolko kompetivan davat procjene i usporedjivat ove igre jednu s drugom...

3 godine
fakman kaže...

ovaj dio da je preuzel vecinu to da, al ne u potpunosti ....

isto tak zaboravljas da u honu ne ovisis o svojoj konekciji vec hostas preko njih...

najbolja stvar je rekonekt + pauza, frend lista ,mec mejking i sav ostali sadrzaj si dobivao besplatno....

pa ako ti je bio problem dat 30 $...kolko me pamcenje sluzi za bozic il novu godinu je bio 20$ i ako  onda nisi mogo skupit te pare onda vjerujem da nemas niti w3 i w3ft orginal pa ti je onda dota "free"

Potpuno isto dobijem sa RGC-om. Koji je, gle cuda besplatan. DotA se odavno ne igra preko b.net-a.

3 godine

Predobar trailer  {#}

Ovdje bih nešto kao trebao napisati, jel?
18 mjeseci
dado8 kaže...
Zodiak kaže...

70-ak?... lol, da na tu brojku stavis jos jednu nulu onda bi mogao tvrdit da si duplo iskusniji ovako si jos zelen

btw na LoL-u imam odigrano nekih 400-injak partija (100-injak premade) a s Dotom pitaj boga tko zna koliko k matcheva imam pod rukama... samo sam svojevremeno u lanu (Mano vs Mano) s cimerima natuko bar nekih 500-injak (mozda i duplo) partija, tako da mislim da sam kolko tolko kompetivan davat procjene i usporedjivat ove igre jednu s drugom...

da ali prije toga sam igrao dotu 3-4g ne kostantno ali jako puno mecheva imam odigrano (i u lanu,preko eurobettel-a...)

i mislim da nemaš pravo procjenivat o igri koju nisi igrao isto kao sto ja nemam pravo govoriti za lol jer ga nisam igrao.

provaj pa prosudi

3 godine

Ovo mi smrdi na Source Engine... {#}

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi! (Thumb up i HVALA su dobrodošli :D)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice