Smanjit ce potreban brok killova za 1, time ce privuci jos vise igraca.
Drugačiji "killstreak" sustav Modern Warfarea 3
- poruka: 32
- |
- čitano: 1.486
- |
- moderatori:
F1-IVO
malo trta bf3 pa sad po xxx puta spominju neke revolucije
meni se nikad nisu sviđali ti killstreakovi.
nuke ces sad dobivat na 3 killu dok radar na 25
meni se nikad nisu sviđali ti killstreakovi.
Pa zato imaš promod... lagano su overpowerani Chopper i Harrier, jer sa Hardlineom i predatorom sa 4 killa dobijes jos 2 s predatorom pa jos 4 harrierom... i eto ti Choppera...
nist od toga decki sto pricate,nego ce mogucnost killstreaka dolaziti kao dlc koji ces morati kupiti ako zelis da ne budes u podredjenom polozaju naspram drugih koji su kupili (sarkazam s opravdanjem)
Pobrat će foru iz MOH-a, garant.
koja je to fora?
koja je to fora?
Ista stvar kao i u codu samo ti se kao napredak prema killstreaku boduje i kad napravis nes drugo,recimo captureas flag ili slicno... barem koliko se sijecam iz bete :P
Vooolim Intel :P
koja je to fora?
Ista stvar kao i u codu samo ti se kao napredak prema killstreaku boduje i kad napravis nes drugo,recimo captureas flag ili slicno... barem koliko se sijecam iz bete :P
Ovo bi bilo super da stave jer je standardna spika da najviše killova i killstreakova ima ekipa koja campa iz prikrajka i ne izvršava nikakve zadatke kao što je zarobljavanje zastava i slično. Na ovaj način bi forsirali igrače da igraju timski.
ti kilstrikovi su takva debilana. uzmes pušku ubjes čoveka i ćao.
nist od toga decki sto pricate,nego ce mogucnost killstreaka dolaziti kao dlc koji ces morati kupiti ako zelis da ne budes u podredjenom polozaju naspram drugih koji su kupili (sarkazam s opravdanjem)
Uzet će pare, da ... A ti ćeš i dalje biti na BOL forumu ...
Ovo bi bilo super da stave jer je standardna spika da najviše killova i killstreakova ima ekipa koja campa iz prikrajka i ne izvršava nikakve zadatke kao što je zarobljavanje zastava i slično. Na ovaj način bi forsirali igrače da igraju timski.
Ne znam jesi li igrao Homefront. Ali unatoč đubretu kakvo jest imao je dobro uređen sistem za nagrade. Nešto tog tipa za COD bi bilo super.
uh uvrijedio sam cod-ovca 
ja cu biti na BOL forumu skupa sa tobom,ali sigurno necu igrati "COD 5-6" ili koji vec po redu DLC cod4 modern warfarea.
kad ponude nešto novo i divlje osim novih mapa na starom engineu mozda igru skinem sa torrenta da vidim jel vrijedi šta
ja cu biti na BOL forumu skupa sa tobom,ali sigurno necu igrati "COD 5-6" ili koji vec po redu DLC cod4 modern warfarea.
kad ponude nešto novo i divlje osim novih mapa na starom engineu mozda igru skinem sa torrenta da vidim jel vrijedi šta
Da, da ... 
A inače kupuješ igre ?
Da, da ... 
A inače kupuješ igre ?
nisam odigrao singleplayer od neke igre ima sigurno 2-3 godine,nisam cak odigrao ni singleplayer od bad companyja 2, a njega igram svaku vecer na net-u tako da ne skidam igre sa torrenta.
Activisionu bi bilo najpametnije da makne killstreakove, rankove i ostala preseravanja za nubine i vrati cijeli CoD u 2.svjetski rat gdje mu je i mjesto, sa grafikom današnjice.
Da to napravi, mogao bi se kladiti da bi bio daleko najbolji nastavak CoD-a, pod uvjetom da ga ne radi Treyarch.
Activisionu bi bilo najpametnije da makne killstreakove, rankove i ostala preseravanja za nubine i vrati cijeli CoD u 2.svjetski rat gdje mu je i mjesto, sa grafikom današnjice.
Da to napravi, mogao bi se kladiti da bi bio daleko najbolji nastavak CoD-a, pod uvjetom da ga ne radi Treyarch.
To sto bi bio najbolji nije nikoga briga (od njih), vazni su $$$.
S druge strane, dosta je bilo tog WW2, istrosena tematika do besvjesti. Moderno ratovanje je danas IN, privlaci nove mlade duse u vojsku...
Pa da, ali nevidim razloga zašto nebi zaradili dolare na temama iz 2.svj.rata.
A i cijelo to poglavlje uopće nije istrošeno, ima mali milijon neobrađenih tema za igre, ovo moderno ratovanje 21.st moze biti samo zanimljivo onima koji prate sukobe talibana i ostalih muslimana i drugih ekstremista sa zapadnim demokratima i širiteljima pravde.

Super. Zaposli se u Activision-u i bit će nam bolje.
Pa da, ali nevidim razloga zašto nebi zaradili dolare na temama iz 2.svj.rata.
A i cijelo to poglavlje uopće nije istrošeno, ima mali milijon neobrađenih tema za igre, ovo moderno ratovanje 21.st moze biti samo zanimljivo onima koji prate sukobe talibana i ostalih muslimana i drugih ekstremista sa zapadnim demokratima i širiteljima pravde.
Ne vidim*
Ne bi*
"
Super. Zaposli se u Activision-u i bit će nam bolje."
Ne vidim*
Ne bi*
"
Ne bihKHM.. Pričamo u prvoj osobi..
Između svega, u što ćemo se kladiti da neće bit takva revolucija kao što on piše na twitteru da su makli Last stand, OMA, Ghost, Commando..
I ovaj killstreak, to će bit takav kao u MoHu - defensive i offensive. Ne možemo ličiti na Battlefield? Možemo na MoH!
Ne vidim*
Ne bi*
"
Kolega, kad me već idete ispravljati onda se barem potrudite da točno ispravite :)
Ne vidim*
Ne bi*
"
Kolega, kad me već idete ispravljati onda se barem potrudite da točno ispravite :)
Ispravi me, molim te. Btw, mi nismo kolege.
Mogu ja?
Ne piše se "Activision-u", već "Activisionu".
P.S. Ovaj forum nije namijenjen pravopisnim lekcijama - kolega.
Ne vidim*
Ne bi*
"
Super. Zaposli se u Activision-u i biti će nam bolje."
Let me fix it for ya
Mogu ja?
Ne piše se "Activision-u", već "Activisionu".
P.S. Ovaj forum nije namijenjen pravopisnim lekcijama - kolega.
Pravopis bosanskog jezika nalaže da se u ovom primjeru piše "Activision-u".
I da, mi nismo kolege.
Naravno da jesmo. Kolege forumaši.
Naravno da jesmo. Kolege forumaši.
colleague (plural colleagues)
- A fellow member of a profession, staff, academic faculty or other organization; an associate.