Daj fak of sa tim facebook šemama.Kaj budu oni iskusili haha.Bolje nek oni i dalje sade usjeve i hrane ribice.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
neznam kaj svi imate protiv facebooka?
ja sam se zahvaljujući njemu čuo s ljudima s kojima se nisam godinama.
a njihove igrice, i grupe koje svakodnevno otvaraju razne budale to je njihova stvar i s tim se ne opterećujem.
htjeli mi to ili ne ali fejs nam se integrirao u društvo i preko noći postigao stvarno puno... zato se nemojte opirat Novim stvarima. Sve što ide prema naprijed je dobra stvar.
Na stranu vaša fejs prepucavanja, ja sam si upravo rezervirao screen name :D
a njihove igrice, i grupe koje svakodnevno otvaraju razne budale to je njihova stvar i s tim se ne opterećujem.
To je jedina stvar zbog koje je OK.
Sve ostalo je smeće za budaletine.
Wtf? Reality distortion field? He was joking FTW!
To je jedina stvar zbog koje je OK.
Sve ostalo je smeće za budaletine.
da ok je jer s nekima se nisam čuo godinama, a s nekima koji su trenutno negdje vani sam se prvi put čuo nakon dugo vremena, otprilike 7-8 g.
a ostalo smeće? pa ima smeća naravno,gdje ga nema. a blesave grupe? pa tu bi odma uveo plaćanje,pa ko hoće otvorit grupu nek plati,a ne kaj postoje deseci sličnih debilnih grupa,koje nemaju veze s vezom.
druga stvar su grupe čiji sam član i koje mi koriste, e tu su Bug koji stavlja novosti, tu je Discovery koji me zanima pa vidim nove emisije i novosti, History isto tako,Life after people...
tako da u moru smeća ima dobrih stari.
a igrice? pa lagao bi kad bi rekao da nisam nikad nijednu igrao, ali opet nisam ovisnik o njima, a za skratiti vrijeme dok mi se skida ,ovaj dok kupujem film :P, je dobro.
a i spomenuo si sađenje usjeva?
pa možda klinci steknu neku odgovornost ak će svaki dan sadit,sijat i nekaj treće,ili se brinut o raznoraznim životinjama... a tebe nitko ne sili da to igraš.
prije će tu steć odgovornost nego igranjem "normalnih".igrica
tako da ne vidim smisao pljuvanja po fejsu, jer nitko ne pljuje po onom kaj ti radiš na netu.
mene zaboli i jedva cekam da ovo izadje da se malo pucam sa frendovima i da rezervirao sam si ime
sry na dp evo facebook grupa za BraveArms pa ako kome treba pomoc slobodno neka pise na zidu grupe
http://www.facebook.com/group.php?gid=295265112676#!/group.php?v=info&gid=295265112676
Do jaja. Facebook rocks! :D
stari moj jedva cekam ovo na mojem postu iznad imate na zidu neki paint ball 3d