Duke Nukem izašao iz sudnice

poruka: 7
|
čitano: 944
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Duke Nukem izašao iz sudnice".
2 godine
protjeran

care ti mora da si pukoSmijeh kako to moze bit najvaznija stvar u cijeloj prici?!?

pa pobogu najvaznije stvar je tko je konacno dobio prava na ĐUKU i kada bi konacno mogao izaci toliko ocekivani nastavak - a sto se mene sudit se mogu do do istrebljenje, sasvim mi se znas vec sta za njih

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
2 godine
neaktivan

mora da je kutle vlasnik ovih firmi!

3 godine

Ahhhh, proslo je jos deset godina. Vreme je za novi engine!

Prica se da je tu malo i Valve umesan. Ima govorkanja da je upravo ovo bilo razlog odgode Portala 2 a mozda i samo iznenadjenje o kojem su pricali.

Mozda ce biti - Dukem Nukem Episode 3D : Left 4 Forever

Interesantno je kako i posle toliko godina, sala za ovu igru ima ko u prici i nikako da dosade. [heh, heh, heh]

23 mjeseca

Always bet on Duke.

3 godine

Napokon, već je i vrijeme, baš me zanima kako će ispasti. Gledao sam neke videje na Youtubu i izgleda zakon.

Only a dead noob is a good noob.
3 godine

Chuck Norris ne dopušta Duke Nukemu da izađe u novoj verziji jer je on jedini tko mu može pružiti otpor!!

23 mjeseca

Igrivi demo Duke Nukem Forever se oćekuje do kraja godine tako tvrde glasine koje su se pojavile, a pošto je 3DRealms studio zatvoren izradu igre je preuzeo Gearbox Software studi (Borderland, Brothers In Arms). Navodno nastavljaju izradu igre gdje je 3DRealms stao, a pošto im je preostalo oko jedne godine do završetka igre Đuku bi mogli igrati već nagodinu.

http://kotaku.com/5609770/rumor-borderlands-studio-reviving-duke-nukem-forever

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice