ma ovo mu je fetiš...tužija bi on i mater bolesnik 1.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim da je vrijeme da mi tuzimo njega- zbog dusevnih boli.
Duševni bolesnik ima duševne boli, ma nemoj me za.......
Tužibaba...
Pozivanje na linč je ozbiljna stvar (mada i jedna od američkih istorijskih tekovina), no koliko sam imao prilike da vidim, Fejsbuk u tim situacijama sasvim uredno reaguje.
S druge strane, gospodin Tompson bi, kao neko ko se toliko mota po sudovima u raznim svojstvima, trebalo da je čuo za neka tamo "ustavna prava" i da bude svestan da se mogućnost da se ljudima zabrani da o nekome raspravljaju, pa i negativno izražavaju, čak i kada je u pitanju takav zaslužan građanin kao što je on sam, nalazi u prilično sivoj zoni. Ali pravo je čudo da ljudi toliko ne vole takvog čoveka, to jest štetočinu koja je odredila da joj je životna misija da seje paniku od navodnog zla videoigara, pri čemu ne samo da škodi jednoj poštenoj delatnosti i uzima na sebe da propisuje ljudima kakve igračke sadržaje bi trebalo da konzumiraju a kakve ne, već me je strah da pomislim kako bi izgledala omladina odgajana "po njegovom ukusu", a osim toga je i egomanijak koji je svojim ponašanjem zaradio više kazni za nepoštovanje suda, zabranu bavljenja pravom i čak bio na psihijatrijskom veštačenju da bi se utvrdilo da li je lud ili samo ogroman kreten. Inače, iako sam u to vreme verovao da je odluka veštaka bila ispravna, sada već počinjem da sumnjam.
Ovome Thompsonu tacno nesto nesto fali u glavi. Izgleda da mu je tuzakanje smisao zivota, kao da bi umro istoga trena ako ne bi tuzio nekoga.
Ako bi postojala kategorija tužibaba u ginesovoj knjizi rekorda onda bi ju on zasigurno dobio
.
Dodje "Đekica" kod sudca i kaze mu: Mene nitko ne shvaca ozbiljno :(
A sudac upre prstom u njega i kaze : hahahahahahahahahahahaha

Koji je čovjek bog, baš sam se ismijao...
Dobro je netko rekao, valjda je ovisan o podizanju tužbi.
niko nemože zabranit ljudima o čemu će oni pričat ni kako će izražavat svoja mišljenja jer je to pravo govora, a to bi on treba dobro znat
Mrzitelji facebooka, eto vam uzora :D
Mrzitelji facebooka, eto vam uzora :D
ah tesko njega za uzora kad igram igre