EA svjestan zabrinutosti oko Dead Spacea 3

poruka: 7
|
čitano: 635
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "EA svjestan zabrinutosti oko Dead Spacea 3".
2 godine
neaktivan

Poglupili smo igru za mase jer mi smo EA i sve moramo razhebat.

Peace and prosperity for us all thru superior firepower

17 0 hvala 0
5 godina

Izgleda da taj vraziji EA u svemu vidi Activision i Call Of Duty killera. Malo, previse su zabrazdili sa tom opsjednutošću cod-om.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
20 mjeseci

resident evil anyone?

3 godine

EA i njihovo poglupljivanje igra prvo DA2 , ME3 ,a sad i DS3 ovi očito ne znaju da se na greškama uči , a ne da se ih ponavlja . Tak su kak naša vlada.

21 mjesec
protjeran
Re: EA svjestan zabrinutosti oko Dead Spacea 3
logi7 kaže...

EA i njihovo poglupljivanje igra prvo DA2 , ME3 ,a sad i DS3 ovi očito ne znaju da se na greškama uči , a ne da se ih ponavlja . Tak su kak naša vlada.

Hvala bogu što ME 2 i 3 nisu bili kao 1, forsirani nepotrebni RPG elementi poput inventory sistema su bili iritantni. To nije bila greška, igra se puno više prodavala i dobivala veće ocijene.

DA 2 je pak sranje tu si u pravu.

12 mjeseci

Demo izgleda kao zadnji užas, ono provirivanje i pucanje iza covera primjerice...ko da je 1996 i igramo Die hard na PlaySatation-u.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 20:44 (Branimir82).
21 mjesec
protjeran
Re: EA svjestan zabrinutosti oko Dead Spacea 3
Branimir82 kaže...

Demo izgleda kao zadnji užas, ono provirivanje i pucanje iza covera primjerice...ko da je 1996 i igramo Die hard na PlaySatation-u.

Cover system u DS je već samo po sebi epic fail i sumnjam da ću to igrat uopče.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice