Ekskluziva Sleeping Dogsa za PC!

poruka: 9
|
čitano: 604
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Ekskluziva Sleeping Dogsa za PC!".
2 godine

Zanimljivo, lijepo je vidjeti ovakvo zalaganje za PC.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
4 godine

cek, kako nije tocno napisano sto je to exclusivno za pc (nesto nevidjeno?!) evo kako sam ja shvatio ovaj clanak... iako mislim da tonci trolla, maher je u tome.

Autori igre navode kako će u FullHD rezoluciji (1080p) na računalima igra raditi u 60 FPS-a, što je znatno više od dostupnoga na konzolama (vjerojatno na preporučenoj konfiguraciji).  

wow, hd reza i visok fps?! nevidjeno! i to na preporucenoj konfi?!

Osim puke brzine, PC igrači će dobiti mnoštvo naprednih opcija za kontrolu vizualne kvalitete i omogućit će igračima sa snažnijim konfiguracijama da uživaju u još ljepšim prizorima uz veliku brzinu izvođenja. 

wow, stavit ce da se mogu mijenjat graficke postavke a mozda cak i AA i AF filtere! woooo hoooo! radujete se!

Uza sve to, odmah po izlasku bit će dostupan i paket tekstura visoke rezolucije, također nedostupan konzolama. Steam je također u poslu kao partner pa će već sama kupnja igračima učiniti dostupnim čak 8 ekskluzivnih predmeta. 

sta rec?!

mazanje ociju.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
3 godine

možda to vama nije nešto ali meni je i to je jako rijetko da takva igra dobije grafičko poboljšanje na PC-u 

4 godine
Re: Ekskluziva Sleeping Dogsa za PC!
intel97 kaže...

možda to vama nije nešto ali meni je i to je jako rijetko da takva igra dobije grafičko poboljšanje na PC-u 

ma kakvo poboljsanje, normalni najnormalniji port. samo se hvale glupostima. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
5 godina

Ovo nije normalan port ovo je izuzetan port. Spoc Ops The Line je normalan port, Assassins Creed igre su normalan port, Bulletstorm je normalan port. 

http://vgm.tv/
4 godine

Ugl, oni gameplay traileri su vjerojatno sa konzole jer kao da nema AF-a, nestaju teksture i sl.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 13:13 (lovac82).
2 godine

Pretjerujemo malo, moramo biti zahvalni i na ovo s obzirom na to šta se događa sa PC-em u zadnje vrijeme. Kako bi onda reagovao da je lock na 30 FPS i da je totalno s*anje sa teksturama i da nema pola opcija, bolje je i ovo nego ništa.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
5 godina

Hahaha sad je ekskluzivnost mogućnost štelanja detalja. Katastrofa.

10 mjeseci

U onom videu koji objašnjava prednosti PC verzije lik kaže da su ubacili podršku za tipkovnicu i miš. Wow, stvarno neviđeno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice