F1 se vraća na PC

poruka: 38
|
čitano: 2.890
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "F1 se vraća na PC".
4 godine
F1 se vraća na PC

HVALA boguSmijeh Zadnji F1 na PC-u bio mi je onaj od EA sezona 2001-2002...

3 godine
RE: F1 se vraća na PC

Pa kud bas u rujnu? Nisu mogli prije da imamo za igrati prek ljeta kao i GRID... Mršti se

Inace super vijest, napokon F1 na PC-u.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
2 godine
F1 se vraća na PC

ovo je super vijest

Dirt 2 je po mom mišljenju najbolja igra u svom žanru ikada

ako naprave i F1 jednako kvalitetnu(ako ne i bolju) onda će to biti hebeno dobra igrica

2 godine
F1 se vraća na PC
Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
4 godine
F1 se vraća na PC

Zaista je F1 nedostajala na PC-u...kronično... Zaista vjerujem da će nova igra biti jedno sasvim novo iskustvo...Zamislite samo tu grafiku...Smijeh

2 godine
Riker kaže...

Zaista je F1 nedostajala na PC-u...kronično... Zaista vjerujem da će nova igra biti jedno sasvim novo iskustvo...Zamislite samo tu grafiku...Smijeh

nadam se da nece biti onako smedja kao na slici kao sto je GRID

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
4 godine

kaj niko nije cul za rFactor !!!???

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 18:36 (viper).
3 godine
F1 se vraća na PC

Jedva čekam. Ako igra stvarno bude dobra, bit će mi prioritet. Ostavit ću sve drugo što sam igrao i igrat ću ovo dok se ne zasitim. :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
4 godine

Šteta samo što će to bit totalna arkada! sudeći prema gridu i dirtu....

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
4 godine

jebe**ca

sutra kreće nova sezona F1

2 godine
viper kaže...

da ali to je modirano i bezveze je tako

u rfactoru fizika i grafika sucks ovo bude sigurno bolje u svezi ta 2 pojma

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 19:55 (dmanz).
3 godine
F1 se vraća na PC

Pravi Codemasters, to ce definitivno biti dobro jos ce biti u stilu Grida tj. Dirt 2(taj engine).

Codemasters je napravio odlican posao s Dirtom 2, a o Gridu da i negovorimo to je njihova "najbolja" igra.

BTW, evo sad upravo opet instaliravam Grid, jednostavno na PCu nema mu ravna.

2 godine
markoal kaže...

Pravi Codemasters, to ce definitivno biti dobro jos ce biti u stilu Grida tj. Dirt 2(taj engine).

Codemasters je napravio odlican posao s Dirtom 2, a o Gridu da i negovorimo to je njihova "najbolja" igra.

BTW, evo sad upravo opet instaliravam Grid, jednostavno na PCu nema mu ravna.

jel mozes igrat online na piratu?

2 godine

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAO, napokon F1, jedva čekam da to izađe....

Dompa
3 godine
dmanz kaže...

jel mozes igrat online na piratu?

Moze se igrati i to potpuno legalno.

Ja sam po ljeti igrao i bas mi je super bilo.

Takoder,mozes imati sam svoj lobby i pozvati koga god hoces da ti se pridruzi.

Vazno je jos reci da za igranje je potreban account koji se u 5 minuta dade napraviti.

Keep this topic alive!
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 20:11 (luckyluke).
4 godine
F1 se vraća na PC

Nadam se samo da F1 neće patit od DiRT2 i GRID sindroma koji prate ovaj engine: previše blur-a, ova žuta/narančasta boja (kao u screenshotu u ovom članku) itd. 

F1 me asocira na neku sofisticiranost zato želim i takvu grafiku, odnosno čiste teksture visoke rezolucije, vjerne boje i što manje "konzolaških efekata" koji pridonose mutnom ugođaju.

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
2 godine
bit će dobro ako momci iz codemastersa pokažu kako se radi prava arkada,ali ako budu radili čistokrvnu simulaciju mislim da neće dobro ispast
,zato jer oni nisu za prave simulacije,nego za arkade poput grida i dirta i neka se toga drže.
ZeKiDa Games presents
2 godine
F1 se vraća na PC

ovo je druga slika, po kiši. Po meni puno bolje nego ona u naslovu

F1 2010 F1 2010
4 godine
dmanz kaže...

ovo je druga slika, po kiši. Po meni puno bolje nego ona u naslovu

Ovo je već bolje, ali i dalje ima tu neku tamnu-smeđu-žutu "masku".  To mi se ne sviđa.

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
3 godine
viper kaže...

Word. Najjači simulator za pc

2 godine
F1 se vraća na PC

jedva čekaaam!!!!DiRT 2 i GRID su mi najbolje igre sa autima ikada,DiRT iz 2007 mi nije i nešto sjeo jer je dosta nerealan al DiRT 2 je 70% realnosti i 30% arkade.........a i ne sumnjam u Codemasters

4 godine

Ne znam se jel se tko sjeća Grand prix 4.. iz 2002. godine od Geoff Crammonda odnosno Infogramesa, po meni daleko najbolja F1 simulacija, tko zna mozda ce ju ova nasljediti nakon 8 punih godina!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
3 godine
dmanz kaže...
viper kaže...

Joj što si fuuuuloooooooooo! Možda si probao neki mod na brzinu sklepan (ovi za 09 god), koji stvarno ne valjaju, al ni jedna komercijalna igra neće nadmašit kvalitetu CTDP 06 moda u sljedećih.....  ma neće nikad!!!

Istina grafika je zastarjela. Čeka se rF2!

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
2 godine
F1 se vraća na PC

baš mi je drago, zadnji put sam u formuli uživao na Toci 3(palmer audi, formula 3000) iako malo kasne s tim...F1 više nije što je bila prije 2-3 sezone...

a onda sam se probudio...
2 godine
igra će jedino ispasti dobro ako bude arkada kao dirt 2,ali sa malo boljom fizikom i kako sam već gore naveo neka codemasters ne pokušava napravit simulaciju jer oni jednostavno nisu za to i zato bi im bolje bilo nek se drže arkada,a simulacije nek prepuste sim bin-u i slightly mad-u.
ZeKiDa Games presents
2 godine
Kruno_21 kaže...

Ne znam se jel se tko sjeća Grand prix 4.. iz 2002. godine od Geoff Crammonda odnosno Infogramesa, po meni daleko najbolja F1 simulacija, tko zna mozda ce ju ova nasljediti nakon 8 punih godina!

haha , sjecam se sjecam, zakon mi je bilo voziti sa svih 22 vozaca u utrci svakih 10 sekundi se mjenjalo LOL (namjerno sam tako ja igro)

3 godine
F1 se vraća na PC

Prema ovim SSovima, meni se čini da su oni uzeli engine od GRIDa i malo ga prepravili. Umjesto GTR mrcina stavit će formule i prodat nam to kao novu igru. Valjda se to neće dogodit...

Sve je nekako smeđe-narančasto... Sve je nekako smeđe-narančasto...
Sličnost je očita... Sličnost je očita...
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 15:02 (Sum_of_all_fears).
3 godine
F1 se vraća na PC

Ako F1 ne bude čistokrvna simulacija dižem ruke od te igre.Ak oču igrat arkadu uzmem novi NFS,DIRT2 i vozim do mile volje,a samo Čistokrvna simulacija može pružiti pravi užitak vožnje formule 1.

Istina je oko nas,a laž još više.
2 godine
BlackM kaže...
dmanz kaže...
viper kaže...

Joj što si fuuuuloooooooooo! Možda si probao neki mod na brzinu sklepan (ovi za 09 god), koji stvarno ne valjaju, al ni jedna komercijalna igra neće nadmašit kvalitetu CTDP 06 moda u sljedećih.....  ma neće nikad!!!

Istina grafika je zastarjela. Čeka se rF2!

da upravo to sam probao

3 godine
dmanz kaže...

da upravo to sam probao

Onda pričekaj FSOne 09 i daj rFactoru još jednu šansu. Izrada je pri samom kraju i izgleda vrlo obečavajuće.

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice