HVALA bogu
Zadnji F1 na PC-u bio mi je onaj od EA sezona 2001-2002...
Pa kud bas u rujnu? Nisu mogli prije da imamo za igrati prek ljeta kao i GRID... 
Inace super vijest, napokon F1 na PC-u.
ovo je super vijest
Dirt 2 je po mom mišljenju najbolja igra u svom žanru ikada
ako naprave i F1 jednako kvalitetnu(ako ne i bolju) onda će to biti hebeno dobra igrica
Zaista je F1 nedostajala na PC-u...kronično... Zaista vjerujem da će nova igra biti jedno sasvim novo iskustvo...Zamislite samo tu grafiku...
Zaista je F1 nedostajala na PC-u...kronično... Zaista vjerujem da će nova igra biti jedno sasvim novo iskustvo...Zamislite samo tu grafiku...
nadam se da nece biti onako smedja kao na slici kao sto je GRID
Jedva čekam. Ako igra stvarno bude dobra, bit će mi prioritet. Ostavit ću sve drugo što sam igrao i igrat ću ovo dok se ne zasitim. :)
Šteta samo što će to bit totalna arkada! sudeći prema gridu i dirtu....
jebe**ca
sutra kreće nova sezona F1
da ali to je modirano i bezveze je tako
u rfactoru fizika i grafika sucks ovo bude sigurno bolje u svezi ta 2 pojma
Pravi Codemasters, to ce definitivno biti dobro jos ce biti u stilu Grida tj. Dirt 2(taj engine).
Codemasters je napravio odlican posao s Dirtom 2, a o Gridu da i negovorimo to je njihova "najbolja" igra.
BTW, evo sad upravo opet instaliravam Grid, jednostavno na PCu nema mu ravna.
Pravi Codemasters, to ce definitivno biti dobro jos ce biti u stilu Grida tj. Dirt 2(taj engine).
Codemasters je napravio odlican posao s Dirtom 2, a o Gridu da i negovorimo to je njihova "najbolja" igra.
BTW, evo sad upravo opet instaliravam Grid, jednostavno na PCu nema mu ravna.
jel mozes igrat online na piratu?
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAO, napokon F1, jedva čekam da to izađe....
jel mozes igrat online na piratu?
Moze se igrati i to potpuno legalno.
Ja sam po ljeti igrao i bas mi je super bilo.
Takoder,mozes imati sam svoj lobby i pozvati koga god hoces da ti se pridruzi.
Vazno je jos reci da za igranje je potreban account koji se u 5 minuta dade napraviti.
Nadam se samo da F1 neće patit od DiRT2 i GRID sindroma koji prate ovaj engine: previše blur-a, ova žuta/narančasta boja (kao u screenshotu u ovom članku) itd.
F1 me asocira na neku sofisticiranost zato želim i takvu grafiku, odnosno čiste teksture visoke rezolucije, vjerne boje i što manje "konzolaških efekata" koji pridonose mutnom ugođaju.
,zato jer oni nisu za prave simulacije,nego za arkade poput grida i dirta i neka se toga drže.
ovo je druga slika, po kiši. Po meni puno bolje nego ona u naslovu
Ovo je već bolje, ali i dalje ima tu neku tamnu-smeđu-žutu "masku". To mi se ne sviđa.
jedva čekaaam!!!!DiRT 2 i GRID su mi najbolje igre sa autima ikada,DiRT iz 2007 mi nije i nešto sjeo jer je dosta nerealan al DiRT 2 je 70% realnosti i 30% arkade.........a i ne sumnjam u Codemasters
Ne znam se jel se tko sjeća Grand prix 4.. iz 2002. godine od Geoff Crammonda odnosno Infogramesa, po meni daleko najbolja F1 simulacija, tko zna mozda ce ju ova nasljediti nakon 8 punih godina!
Joj što si fuuuuloooooooooo! Možda si probao neki mod na brzinu sklepan (ovi za 09 god), koji stvarno ne valjaju, al ni jedna komercijalna igra neće nadmašit kvalitetu CTDP 06 moda u sljedećih..... ma neće nikad!!!
Istina grafika je zastarjela. Čeka se rF2!
baš mi je drago, zadnji put sam u formuli uživao na Toci 3(palmer audi, formula 3000) iako malo kasne s tim...F1 više nije što je bila prije 2-3 sezone...
Ne znam se jel se tko sjeća Grand prix 4.. iz 2002. godine od Geoff Crammonda odnosno Infogramesa, po meni daleko najbolja F1 simulacija, tko zna mozda ce ju ova nasljediti nakon 8 punih godina!
haha , sjecam se sjecam, zakon mi je bilo voziti sa svih 22 vozaca u utrci svakih 10 sekundi se mjenjalo LOL (namjerno sam tako ja igro)
Prema ovim SSovima, meni se čini da su oni uzeli engine od GRIDa i malo ga prepravili. Umjesto GTR mrcina stavit će formule i prodat nam to kao novu igru. Valjda se to neće dogodit...
Ako F1 ne bude čistokrvna simulacija dižem ruke od te igre.Ak oču igrat arkadu uzmem novi NFS,DIRT2 i vozim do mile volje,a samo Čistokrvna simulacija može pružiti pravi užitak vožnje formule 1.
Joj što si fuuuuloooooooooo! Možda si probao neki mod na brzinu sklepan (ovi za 09 god), koji stvarno ne valjaju, al ni jedna komercijalna igra neće nadmašit kvalitetu CTDP 06 moda u sljedećih..... ma neće nikad!!!
Istina grafika je zastarjela. Čeka se rF2!
da upravo to sam probao