Ne kužim zašto se svi bacaju u mmo biznis? Skoro sve programerske kuće se nisu baš usrećile kad su uplovile u taj žanr, a potrebna je hrpa novaca da se ostvare solidni rezultati. Doduše Fallout svijet bi bio idealna podloga za mmo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Necete vijerovati,bas sam jucer nakon dugo vremena isao pogledati stanje igre,kad ono na Wikipedi Cancled ;( , nadam se da ce devloperi nastaviti sa igrom ;)
Fallout mmo bi igro :D
odlican svijet za mmo-iranje!
Ne kužim zašto se svi bacaju u mmo biznis? Skoro sve programerske kuće se nisu baš usrećile kad su uplovile u taj žanr, a potrebna je hrpa novaca da se ostvare solidni rezultati. Doduše Fallout svijet bi bio idealna podloga za mmo.
Jer je to jedini način da PC platforma opstane.
Potpuno si u pravu, koliko je samo Skyrim oštetio PC platformu!?
Čitajući tvoje poruke stekao sam dojam da se na forum spajaš preko PS-a3... Ne kužim kakve su to fore da je to jedini način da PC opstane?
Čitajući tvoje poruke stekao sam dojam da se na forum spajaš preko PS-a3... Ne kužim kakve su to fore da je to jedini način da PC opstane?
Ne se hvatat na udicu...
Pogledaj Bioware.
Dragon Age su pojednostavili na akcijsku avanturu.
Mass Effect pretvorili u pucačinu.
Sljedeći projekt im je strategija za koju se nagađa da će biti slična RUSE, koja je namjenjana konzolama.
A nakon MMORPG-a, sumnjam da će se tako skoro vratiti na singleplayer koncept kad je PC u pitanju.
Jer se jednostavno nitko ne želi igrati na računaru, meni iskreno bude muka.
Dragi Deda Mraz počela je nova 2012.god, obećajem da ću biti najbolji čovjek Ikad, želim samo jedan dar za idući Božić a to je novi Fallout i to nikad veći i opširniji singleplayer!! pozdrav krampusi! :P
Fallout nije uopće igra za multiplayer.
Jer se jednostavno nitko ne želi igrati na računaru, meni iskreno bude muka.
Istina, ja ove forumske komentare jedva dovršim koliko mi je mučno biti za računalom. Svaki post koji napišen popraćen je višeminutnim bljuvanjem u WC-u.
Nažalost ništa od ovog ;( , ugasili su web ;/