FPS-ovi su opet "in"

poruka: 9
|
čitano: 644
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "FPS-ovi su opet "in"".
2 godine
FPS-ovi su opet "in"

Ne secam se da su bili "OUT" .

Do You Feel Lucky...Punk ?
2 godine
protjeran
FPS-ovi su opet "in"

Meni nije jasno kako ovi ljudi mogu kupiti taj map pack po tolikoj cjeni. I to jos najprodavanij.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 16:52 (Weky).
2 godine
FPS-ovi su opet "in"

Ovaj THQ complete pack je vise nego isplativ, pazi samo razliku u cijeni kada kupujes odvojeno a kada kupujes u kompletu.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
4 godine
neaktivan
RE: FPS-ovi su opet "in"
A kada je FPS bio out?

Alaj ga i ovi na bug-u pisu gluposti...
In Control
3 godine
rustweaver kaže...

Ovaj THQ complete pack je vise nego isplativ, pazi samo razliku u cijeni kada kupujes odvojeno a kada kupujes u kompletu.

Uzeo ga na popustu za 50 eura nedavno i jedva čekam da počnem prolaziti jednu po jednu... čak ću i World of Zoo odigrati, čini mi se zaaakon! :D

u tebe sve neki overklokeri! sve što imaš si klokao Skank @ Mato LOL!
2 godine
protjeran
M_dipl. kaže...

Uzeo ga na popustu za 50 eura nedavno i jedva čekam da počnem prolaziti jednu po jednu... čak ću i World of Zoo odigrati, čini mi se zaaakon! :D

Ja svako malo čitam tvoje postove gdje pišeš kako si kupio ovu i ovu igru. Kako to si priuštiš višeIzlanuo se Ja svega imam 10-ak original igara i to one koje su mi najbolje i najdraze.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 19:29 (Weky).
3 godine
Weky kaže...
M_dipl. kaže...

Ja svako malo čitam tvoje postove gdje pišeš kako si kupio ovu i ovu igru. Kako to si priuštiš višeIzlanuo se Ja svega imam 10-ak original igara i to one koje su mi najbolje i najdraze.

Ne izlazim van. :)

Na popustim se svašta može ugrabiti, evo na Steamu trenutno imam 66 igara, sve sam originale u kutijama prodao i prebacio se potpuno na Steam. Čekam popuste i skupljam lagano novce, kada nešto uleti kupim. Evo sad mi je u planu uzeti Mass Effect 2 kada padne na nekih 30 eura ili manje (još je na 50). Hoću si kupiti još i Defcon i Call of Cthulhu, jer sam čuo da su odlične (a obje su po 10 eura). Može se, samo treba racionalizirati, ne mora se svaka igra igrati niti se mora kupiti odmah po izlasku. :D

u tebe sve neki overklokeri! sve što imaš si klokao Skank @ Mato LOL!
2 godine
protjeran
M_dipl. kaže...

Ne izlazim van. :)

Na popustim se svašta može ugrabiti, evo na Steamu trenutno imam 66 igara, sve sam originale u kutijama prodao i prebacio se potpuno na Steam. Čekam popuste i skupljam lagano novce, kada nešto uleti kupim. Evo sad mi je u planu uzeti Mass Effect 2 kada padne na nekih 30 eura ili manje (još je na 50). Hoću si kupiti još i Defcon i Call of Cthulhu, jer sam čuo da su odlične (a obje su po 10 eura). Može se, samo treba racionalizirati, ne mora se svaka igra igrati niti se mora kupiti odmah po izlasku. :D

U tebe sve neki originali! Sve što si igrao imaš original!Smijeh

3 godine
FPS-ovi su opet "in"

Ja doma imam toliko "orginala" da neznam kud ću sa njimaSmijeh

I'll be back
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice