Free Realms premašili 9 milijuna

poruka: 4
|
čitano: 820
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Free Realms premašili 9 milijuna".
2 godine
neaktivan

Igra nije vrijedna truda. Namijenjena je djeci od 7 do 10 godina koja dobro znaju engleski jezik, što znači da nije za naše tržište.

U isti svijet je natrpano nekoliko raznih "aktivnosti", od kojih je najrazrađenije trkanje/sudaranje autićima. Ostale aktivnosti se svode na već isfurane Bejeweled, Tower Defense i slične koncepte. 3d svijet je kićast i rascjepkan na nekoliko nezavisnih područja koja se biraju preko karte svijeta, uz duga vremena učitavanja.

Najviše me smetalo što svaki segment igre zahtjeva mini-transakcije (npr. nabavljanje ljubimca) - takve stvari je odraslima lagano ignorirati, ali je teško djeci objasniti da niste spremni platiti 50 kuna za neki predmet u igri. Bez ulaganja pravog novca Free Realms realno nije igriv, više nalikuje na nekakvu razglednicu. Smiješ gledati, samo nemoj ništa dirati.

4 godine

Pretpostavljam da su bar 8 od tih 9 miliona samo se registrovali i isprobali igru kao i ja i nakon toga je obrisali...

2 godine

meni su sve te MMO igre dosadne za popi zditi ... ne kužim ljude koji briju po tome.

:-)
3 godine
protjeran

nije to loša igra.... ali zbilja je dječja

Hedonism Is My LifeStyle
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice