Frostbite 2 spreman za nove konzole

poruka: 7
|
čitano: 584
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Frostbite 2 spreman za nove konzole".
20 mjeseci
protjeran

Sad su to shvatili svi kao da je engine rađen primarno za konzole predpostavljam?

5 godina

Frostbite 2 je najnapuhaniji proizvod u gaming industriji danas. Dugo pratim gaming engineove, tehničke mogučnosti i implementaciju u igrama. Kod igranja Battlefieldu 3 nisam ni u jednom trenutku dozivio "wow". Sve več viđeno, a ipak znatno slabije od nekih ranijih naslova. Igra nema niti jedan fotorealistični moment, izgleda kao igra, isprana i bezveze.

Npr. CryEngine 2 je daleko superiorniji engine po svim tehnikalijama (mnoge od njih tek sada predstavlja Epic u Unreal engineu 4).

Na živce mi ide ti hvalospjevi o Dice-u i Frostbiteu 2, a sve je samo ogromna reklama i hype stvoren davno prije puštanja 1. igre na ovom engineu u prodaju.

20 mjeseci
protjeran
Re: Frostbite 2 spreman za nove konzole
MiH kaže...

Frostbite 2 je najnapuhaniji proizvod u gaming industriji danas. Dugo pratim gaming engineove, tehničke mogučnosti i implementaciju u igrama. Kod igranja Battlefieldu 3 nisam ni u jednom trenutku dozivio "wow". Sve več viđeno, a ipak znatno slabije od nekih ranijih naslova. Igra nema niti jedan fotorealistični moment, izgleda kao igra, isprana i bezveze.

Npr. CryEngine 2 je daleko superiorniji engine po svim tehnikalijama (mnoge od njih tek sada predstavlja Epic u Unreal engineu 4).

Na živce mi ide ti hvalospjevi o Dice-u i Frostbiteu 2, a sve je samo ogromna reklama i hype stvoren davno prije puštanja 1. igre na ovom engineu u prodaju.

Crysis 1 i 2 izgledaju lošije od BF3 so jor argjument iz invejlid, yabro? yabro.

4 godine

Po meni su frostbite 2 puno bolje isoristili momci/djevojke iz Black Box-a u NFS The Run, na ovoj mojoj masini i na win7 64bit ide na najvisim detaljima i na visokim rezolucijama na 30+ fps...

16 mjeseci

Po meni je Frostbite 2 trenutno najbolji (najljepsi) cisto po nekoj mojoj procjeni ali posto nepratim vjesti oko njih nemogu reci koji je stvarno najbolji ali sumnjam da moze iko od nas smrtnika ovde.

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
4 godine
Re: Frostbite 2 spreman za nove konzole

Ne možete baš usporediti CryEngine 3 i Frostbite 2.CryEngine ima u MP manje mape s malo toga što se događa,a u Frostbiteu 2 imaš ogromne mape s puno detalja,64 čovjeka,tenkovima,helikopterima i jetovima pa je zahtjevniji za računalo i ne može pružiti tako veliki prostor i vizuale,makar smatram da ima super grafiku.Frostbite 2 ima još i destrukciju,a u CryEngineu 3(barem u Crysisu 2) nema neke velike destrukcije osim par stolaca i drveća.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
5 godina

Ja sam spomenuo stari Cryengine 2 (Crysis 1, Crysis Wars i Warhead) koji je znatno moćniji od frostbitea. Ovaj "noviji" CryEngine 3 je đubre prilagođeno za još veće đubre konzole, zato ništa ne valja.

PS. Ova gore izjava da Battlefield 3 izgleda bolje od Crysisa 1 je nevjerojatna, više smiješna. O ukusima se ne raspravlja, ali bome, može se jako dobro argumentirati screenshotovima i tehnologijama koje su korištene u grafičkom prikazu. (ponavljam, Crysis 2 je tehnički gledano izmet prema Crysisu 1, poradi opće ukorijenjenog jeb**** konzolitisa)

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 22:23 (MiH).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice