Zasluženo !
Zasluženo !
Jel probao tko to igrati?
Kakav je osjecaj?nesto tipa Vigilant?
Osjećaj je super,igra je ultra zabavna , sve je super spolirano. Preporučam :)
Mislim da ce biti Subota 2.6. sa pocetkom u 16:00. Arena centar. Za potvrdu jos javim kad bude sluzbeno potvrdeno.
Moci ce se igra kupiti na licu mjesta i probati na velikim ekranima, upoznat developere itd.
Preteška je igra IMO.
Možda nije preteška igra nego si ti naviknuo na prelagane igre ;)
Preteška je igra IMO.
Da neki se zale malo na tezinu dok nekima nije problem. Vjerojatno je neka caka koji neki ne koriste dovoljno cesto i to je razlog zasto slabije prolaze.
U patchu ubacujemo jos jednu tezinu ispod easy.
Evo ovaj covjek rastura:
Ovaj recenzent isto nema nekih vecih problema kad se malo ufurao:
http://www.collegehumor.com/video/6208752/if-games-had-super-easy-mode
igra je odlična. stvarno su momci napravili dobar proizvod. pošto nisam igrao betu, a pričalo se da je slabo optimizirano, sa time sada opće nema problema. meni radi odlično.
a što se tiče težine, sigurno nije lagano, ali bome nije ni preteško. jbg treba koristiti neke cake koje se uhvate kroz igru (gdje sijeći koju krivinu, koji prečec je dobar koji nije itd..)
svaka čast dečkima na ovoj igri. samo naprijed
jel ovo open space ko dobar stari lucasov interstate ili su staze?
A koja ce biti cijena igre? Sry ako je glupo pitanje nisam uopce informiran. :D
130kn u tisak mediji
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
Jedan savjet, možete poslati TotalBiscuitu igru, te on ju može i sam recenzirat u njegovim show-ovima " WTF is League Of Legends" WTf is ........itd.." Ima glupih igara tamo, a ova igra to nije, tako da
EDIT- Onda ćete vidjeti kako će prodaja porasti ;)
Možda nije preteška igra nego si ti naviknuo na prelagane igre ;)
Pa i jesam iskreno da priznam. Ja sam ti jedan od onih manijaka koji igraju igre zbog opuštanja i zabave.
Casual gamer kak se kaže. Ovo je old school igra.
Offtopic:
lijepo je vidjet da je AAA produkcija računalnih igri ušla i u našu državu i to ne samo kao izolirani slučaj već sve više i više timova radi odlične igre , tako na primjer :
te dosta indie developera od kojih su neki polučili svijetsku slavu kao što je na primjer Lima Sky i njihov Doodle Jump za iOS, te mnogi drugi anonimusi ( od kojih sam i sam jedan o njih ) i cijela vojska maldih, starih programera, dizajnera, artista koji rade nevjerojatne stvari u slobodno vrijeme, zbilja jako pohvalno.
PS.
Deus čekamo i tebe da se vratiš .
Zgleda fora i zabavno sam mislim da necu moc pokrenut igru na trenutnom lapu :/
Pa i jesam iskreno da priznam. Ja sam ti jedan od onih manijaka koji igraju igre zbog opuštanja i zabave.
Casual gamer kak se kaže. Ovo je old school igra.
Sve je to ok, svako igra kako mu paše. Meni kad je prelako postane dosadno pa dižem razinu težine. Sto se tice Gas Guzzlersa kupujem tu igru čim se domognem nekakvih novaca, osim što me svako masovno razbijanje s autima na stazi podsjeća na Flatout a to mi je zakon igra, tud sam još kao dijete na PS1 proveo dosta vremena na Destrucion Derbiu i onda mi je razbijanje po stazama priraslo srcu :D
Samo 130 kuna! Hell, sad nemam ni volje ni motiva ju piratizirati.
ak to nisu napisali na igrici, baš me zanima kaj bi bilo da smo u Americi, porazbijaš aute u ulici i tužiš game studio da su ti zapravo oni to predložili svojom igrom, pa zaboga nigdje ne piše u igri da to ne radimo kod kuće :D
Opaa! Deveta na listi top 10 igara 
Opaa! Deveta na listi top 10 igara 
To je ukljucujuci igre na svim platformama.
Na PC listi je bila i treca. Sad je pala na cetvrto mjesto ako se ne varam.
Onda zasluzujete jos vece pohvale.
I jos malo mog gameplaya u ovoj playlisti:)
http://www.youtube.com/playlist?list=PL5868B45EE3817560&feature=mh_lolz
Ljubitelji trka auta, flatouta, burnouta i tako toga, ovo ce vam se svidjati
Kao flatout na steroidima:) oruzija :))