Dragon Age ili Batman.. preočito.. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dragon Age ili Batman.. preočito.. 
moj glas ide za Dragon Age!
Za mene je igra godine doba zmajeva, mada znam da će i ovu nagradu osvojiti uncharted 2.
Moj bi glas bio za MW2, a ovako za Batmana.
dragon age 
Moj bi glas bio za MW2, a ovako za Batmana.
MW2 je daleko od toga da bude i blizu igri godine.
Uncharted odnosi ovo... glavni konkurent vjerojatno Dragon Age.
Dragon age...ima moj glas
Batman Arkham Asylum
Dragon Age
Dragon age 
Pet naslova se natječe za najbolju igru? Ja sam mislio da se pet igara natječe za najbolju igru, a kad ono, za najbolju igru se natječu naslovi. Kako je to natjecanje? Za najbolji naslov igre ili možda autoru te genijalnosti baš ne leži pisanje ili što je. Mogu li ja smisliti nekakvi naslov i poslati ga na natječaj za najbolju igru. Mogu li se naslovi knjiga natjecati za najbolju igru?
igram dragon age vec 12-20 dana i igra je prespora. sto je vise igram manje mi se svidja.
od igara sa liste mi se ne svidja ni jedna. unchanted i assasina nisam igrao ali znam da mi se nece svidjeti kao ni prvi djelovi.
Odigrao sve ove igre i Uncharted 2 je daleko najbolja. Jedino joj se moze DA:O priblizit.
daj mi molim vas recite sta vidite u tim dragon age origins...ja tu igru ne bi odigro da mi placaju..jednostavno grafika mi se gadi i prica isto...
ja dajem glas AC2 zato sto je to jedna kvalitetno napravljena, poučna,... igra
Uncharted 2
daj mi molim vas recite sta vidite u tim dragon age origins...ja tu igru ne bi odigro da mi placaju..jednostavno grafika mi se gadi i prica isto...
ja dajem glas AC2 zato sto je to jedna kvalitetno napravljena, poučna,... igra
Ti si ozbiljan!? Glas za AC2, pored Dragon Agea i Batmana, molim te!
mogo bi povracat od te igre dragon age
Ajde usporedi grafiku između te dvije igre...
mogo bi povracat od te igre dragon age
Ajde usporedi grafiku između te dvije igre...
kakve veze ima grafika s time?
puno pucacina danas ima vrhunsku grafiku, jer ruku na srce, sigurno nece privuci igracu populaciju "pricom" lol - odigras jednu - odigrao si ih sve.
uostalom.. svakome se nesto svidja.