Gearbox hvali Wii U

poruka: 36
|
čitano: 1.285
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Gearbox hvali Wii U".
13 mjeseci
neaktivan
Gearbox hvali Wii U

Pa valjda će najbolje izgedati na PC-u?{#} Osim ako ne planiraju jadni port napravit.

20 mjeseci
Gearbox hvali Wii U

taj wii u ce tako ostati u sjeni kad izaju ps4 i xbox 720,a i tad kad naglo skoce mogucnosti pca,tj novi enginei i sve to,dvaput necu napravit istu gresku,wii jest zanimljiv radi 3-5 igara,a to se zavrsi za cirka 1,2 mjeseca,tako da je isplativost kupnje na 0

2 godine
Re: Gearbox hvali Wii U
agent47thehitman kaže...

taj wii u ce tako ostati u sjeni kad izaju ps4 i xbox 720,a i tad kad naglo skoce mogucnosti pca,tj novi enginei i sve to,dvaput necu napravit istu gresku,wii jest zanimljiv radi 3-5 igara,a to se zavrsi za cirka 1,2 mjeseca,tako da je isplativost kupnje na 0

A tek kontroler, kakav fail. Još će garant na kutiji pisat " If you want better experience, just visit our store and buy gaming controller for only 59.99$"

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
18 mjeseci
Gearbox hvali Wii U

Omg.. koji retardi... Ako niste upuceni u nesto i jos se k tome napusavate nemojte

ovdje pisat nebuloze!!!!! 

Wii U ce biti odlicna konzola ali i ostaviti novi Xbox,ps4 u sjeni... :-P

0 10 hvala 0
4 godine
agent47thehitman kaže...

Ne bih se slozio, nije da nekim dijelom ne dijelim misljenje s tobom (konkretno, Wii U mi ima taj cudni kontroler.... u prvu ruku je fora stvar jer mozes igre igrati na telki i prenosit ju, al nekako mi se dizajn nikako ne dopada, i samo se pitam kako cu igrati pola igara s tim, kuzim neke al ostale :S), tako da ne bih iskljucio tu mogucnost sto se tice Wii U-a da ce biti "pokopan", ali ako bude kompatibilan sa postojecim kontrolerima i igrama (sto vjerojatno hoce), onda ce biti zanimljivo. Sto se tice aktualnog Wii-a, pricas gluposti.... toliko ima dobrih igara da ih ne mogu nabrojati na prste i ako nisi znao.... ako usporedujemo npr NDS sa PSP, NDS ima daleko vise igara, isto vrijedi i za Wii vs PS3/xbox360-samo pogledaj scene release-ove ali to naravno ne znaci da su sve dobre, al lupit tako nesto: 3-5 igara je besmisleno, normalno da ih ne znas kada te ocigledno ne zanimaju Wii igre.

BTW sto puta je dokazano da grafika nista ne znaci, to nije nikakva novost kod Nintenda sto im je hardver slabiji, i sami su izjavili vise puta da sto se tice grafike ne misle brzati, a uspjeh su i dokazali po prodaji konzole/igara, inovacijama u gaming povijesi pa sve do danas.... ovime naravno ne pljujem konkurente, ali jednostavno na Wii-u imas igara koje nemas na PS3/PC/xbox, isto vrijedi i u obrnutoj situaciji.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
20 mjeseci
lovac82 kaže...
agent47thehitman kaže...

Ne bih se slozio, nije da nekim dijelom ne dijelim misljenje s tobom (konkretno, Wii U mi ima taj cudni kontroler.... u prvu ruku je fora stvar jer mozes igre igrati na telki i prenosit ju, al nekako mi se dizajn nikako ne dopada, i samo se pitam kako cu igrati pola igara s tim, kuzim neke al ostale :S), tako da ne bih iskljucio tu mogucnost sto se tice Wii U-a da ce biti "pokopan", ali ako bude kompatibilan sa postojecim kontrolerima i igrama (sto vjerojatno hoce), onda ce biti zanimljivo. Sto se tice aktualnog Wii-a, pricas gluposti.... toliko ima dobrih igara da ih ne mogu nabrojati na prste i ako nisi znao.... ako usporedujemo npr NDS sa PSP, NDS ima daleko vise igara, isto vrijedi i za Wii vs PS3/xbox360-samo pogledaj scene release-ove ali to naravno ne znaci da su sve dobre, al lupit tako nesto: 3-5 igara je besmisleno, normalno da ih ne znas kada te ocigledno ne zanimaju Wii igre.

BTW sto puta je dokazano da grafika nista ne znaci, to nije nikakva novost kod Nintenda sto im je hardver slabiji, i sami su izjavili vise puta da sto se tice grafike ne misle brzati, a uspjeh su i dokazali po prodaji konzole/igara, inovacijama u gaming povijesi pa sve do danas.... ovime naravno ne pljujem konkurente, ali jednostavno na Wii-u imas igara koje nemas na PS3/PC/xbox, isto vrijedi i u obrnutoj situaciji.

najvise 10 igara top,ostalo ako volis japanske rpgeve,al 10 igara na njemu je sto bi se moglo odigrati,a na xboxu i ps ima skoro toliko game of the yeara {#}

4 godine
Gearbox hvali Wii U

Kada kazem dobre igre za Wii, pritom ne mislim na one razvikane fransize koji se vuku jos iz daleke Nintendove povijesti (iako mi niti to nisu toliko lose, ima ih dobrih), niti mislim na RPG-e kojih ima blako receno pun ku*** (al opet se nade dobrih).

Sto se tice tih hardverski jacih gaming "masina" (ukljucujuci PC)... hmm, u prvom planu sam PC gamer, i vise manje sve sto imam na PC-u ima i na konzolama, ne moram istu igru igrati i na konzolama, al tu onda dolazimo do kvalitetetnih ekskluziva za PS/xbox konzole ili onih za PC, tako da ih nikako ne mogu zaobici. Da idemo sada nabrojati sve kvalitetne xbox360 i PS3 konzole, sigurno ih nebi bilo preko 30-tak (odnosi se na eskluzive na samo jednoj platformi), preferiram PS konzole iz razloga sto su mi ekskluzive privlacnije + free MP, xbox-ove ekskluzive me zapravo ne zanimaju (Alan Wake da... ali to je sada i PC igra, ostalo nista....al to sam samo ja), a PC ima zapravo najvise ekskluziva od svih konzola zajedno. Tako da, ako zelim isprobati svaki zanr (a volim zbilja sve zanrove), tako mi je must have imati PC, PS3 i Wii.

Kada smo vec kod failova i novih konzola, ako ce PS4 i novi xbox imati zastitu protiv rabljenih igara (ako je vjerovati glasinama) zasigurno se nece bas proslaviti......

BTW game of the year zapravo ne postoji kao takav (kojih ima i Wii), odnosno najbolja/savrsena igra nikada niti nece postojati, tu je samo marketing, hype i para u pitanju.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 18:36 (lovac82).
18 mjeseci

svaka cast, to je realnost!

ja sam pristasa PC, ali volim i nintendo igre,malo za opustanje i zabavu...

18 mjeseci
Gearbox hvali Wii U

A developer to be from Ubisoft Milan has posted a batch of Wii U related information on an Italian message board.

Wii U supports DirectX 11 and is already running Unreal Engine 4

Wii U will support to touch-screen controllers

The console has 2GB or RAM, 560MB dedicated to the OS

The launch date will be 23 November

Launch price hasn’t been decided but will be between $350 – $450

Rayman Legends, The Avengers, Assassin’s Creed 3, Just Dance 4 are all on Ubisoft’s Wii U schedule, with Killer Freaks from Outer Space set to arrive weeks after launch.

There are currently multiple versions of the console with developers

Graphics are powered by the Radeon HD 6770 chipset

Assassin’s Creed 3 will run at 60fps at 1080p, compared to 720p on PS3 and Xbox 360

Wii U will come with pre-installed software

Crytek, EA and Valve are all working on Wii U

Valve are working on a digital distribution platform and Portal ports

Wii U will support achievements

Wii U’s UI will be customisable

The new button has some link to the Wii Vitality Sensor

The trigger buttons won’t be analogue

AKO JE TO ISTINA WII U IMA SANSE DA OPET BUDE BROJ 1.

OTROV SE CUVA U MALIM BOCICAMA...! :-)

20 mjeseci
lovac82 kaže...

Kada kazem dobre igre za Wii, pritom ne mislim na one razvikane fransize koji se vuku jos iz daleke Nintendove povijesti (iako mi niti to nisu toliko lose, ima ih dobrih), niti mislim na RPG-e kojih ima blako receno pun ku*** (al opet se nade dobrih).

Sto se tice tih hardverski jacih gaming "masina" (ukljucujuci PC)... hmm, u prvom planu sam PC gamer, i vise manje sve sto imam na PC-u ima i na konzolama, ne moram istu igru igrati i na konzolama, al tu onda dolazimo do kvalitetetnih ekskluziva za PS/xbox konzole ili onih za PC, tako da ih nikako ne mogu zaobici. Da idemo sada nabrojati sve kvalitetne xbox360 i PS3 konzole, sigurno ih nebi bilo preko 30-tak (odnosi se na eskluzive na samo jednoj platformi), preferiram PS konzole iz razloga sto su mi ekskluzive privlacnije + free MP, xbox-ove ekskluzive me zapravo ne zanimaju (Alan Wake da... ali to je sada i PC igra, ostalo nista....al to sam samo ja), a PC ima zapravo najvise ekskluziva od svih konzola zajedno. Tako da, ako zelim isprobati svaki zanr (a volim zbilja sve zanrove), tako mi je must have imati PC, PS3 i Wii.

Kada smo vec kod failova i novih konzola, ako ce PS4 i novi xbox imati zastitu protiv rabljenih igara (ako je vjerovati glasinama) zasigurno se nece bas proslaviti......

BTW game of the year zapravo ne postoji kao takav (kojih ima i Wii), odnosno najbolja/savrsena igra nikada niti nece postojati, tu je samo marketing, hype i para u pitanju.

da druze,u pravu si ali moras shvatit jednu stvar,mi smo balkan,i svaka ulozena marka u nesto sto cemo malo,ili nimalo koristit je suvisna,ja imam pc i xbox,i nemogu si priustit wii,jer dolazi vrijeme da se pc mijenja,dolazi i guild wars,svasta tu ima,problem je sto wii ima najmanje,u pocetku ce pratit konzole i te nove,ali kako odmice,na wii ce dolazit srezane,dijelovima izbacene,graficki slabije,a kao pc gamer,ipak moras priznati da cijenis grafiku,a s obzirom da sam ja VELIKI fan tucnjava,wii nedolazi u obzir,svaku ovu tucnjavu,sf,tekken,soulc,necemo ugledati na wiiu,tako da

3 godine
Svaka konzola ima dobre i lose strane najbolje bi bilo imat sve ali kako to rijetko ko moze onda si kupujete ono sto je vama osobno najbolje ostalo slobodno zanemarite posto ste vi koji cete ju koristiti a ne netko tko kaze da je wii bolji od ps3 ili slicno...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
4 godine
Gearbox hvali Wii U

Cijenim i ja grafiku, normalno da je dobrodosla.... ali ne moze me takva igra privuci ako je pod "haubom" losa, sto se tice tih najava/leaka/ne bas 100% povjerljivih glasina.. dzaba im sve to ako nece biti igara, a to ce samo vrijeme pokazati. Pogledaj 3DS, u launch-u je ono bio kaos!!!!, par igara i to je to.... trebalo im je pola godine da to nadoknade, sad ajde drze korak s vremenom i zarada se penje cim ima igara. Nintendo si to ne smije dopustiti s novim Wii-em, odnosno mora iskoristiti vrijeme i zaraditi debelu paru, a ako ne bude backward kompatibilan, samo ce si zabiti jos dodatni noz u leda jer Wii- igara fakat ima previse, samo se stancaju sa svih strana.......

2 godine
suspendiran
Gearbox hvali Wii U

Wii - 6.generacija konzola

Xbox 360 - 7.generacija

Ps3 - 7. generacija

Wii U - 7. generacija

Next Xbox - 8. generacija

Ps4 - 8. generacija

Dali se vidi problem sa Nitendovom nadolazećom konzolom?

Ako nevidite stvar je u tome da je već sad star i malčice jaći (15-20%) od Ps3 i Xbox 360,

kada izađu Ps4 i Xbox biti će dinosaur.

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
18 mjeseci
Gearbox hvali Wii U

VELIKI fan tucnjava,wii nedolazi u obzir,svaku ovu tucnjavu,sf,tekken,soulc,necemo ugledati na wiiu,tako da ( VTF..?)

ta konzola ce biti u pocetku prvenstveno namjenjena hardkor igracima..

i naravno da ima tekken!

4 godine
roseman kaže...

Wii - 6.generacija konzola

Xbox 360 - 7.generacija

Ps3 - 7. generacija

Wii U - 7. generacija

Next Xbox - 8. generacija

Ps4 - 8. generacija

Dali se vidi problem sa Nitendovom nadolazećom konzolom?

Ako nevidite stvar je u tome da je već sad star i malčice jaći (15-20%) od Ps3 i Xbox 360,

kada izađu Ps4 i Xbox biti će dinosaur.

Ne vidi se, zapravo problem uopce nije prisutan u tom smislu, na papiru je i Wii sedma generacija, tako da ce Wii U biti osma (s razlogom, dalje.....) kao i novi xbox/ps...... biti ce dinosaur (vrlo vjerojatno da), wow, kao da to vec ne znamo ili ne ocekujemo (jos iz daleke povijesti), al kao sto rehoh, popisam se na grafiku ako je igra ispod "haube" glupa. Grafika mi sigurno nece biti broj jedan kod odabira sljedece generacije konzola (tocnije, biti ce zadnja kao vecini ako pogledamo realno jer nitko ne zeli gledati slide show na hyper ultra uber duper grafici bez "srca" igre),... mislim da nije potrebno navoditi koji su primarni i pravi razlozi za kupovinu sljedece generacije konzola.

BTW kada smo vec kod tih postotaka, odnosno kurce** sa grafikom i hardverom sto nema nekog pretjeranog smisla, vec su izjavili da je PS3 preeeslab za UT 4 engine (novi je aka PS4/xbox(nesto) naravno bolji, ali opet su prigovorili jer su ocekivali mnogo vise s obzirom da se oduvijek radilo o high end komponentama u samoj konzoli), Wii U ce imati podrsku za full hd i dx 11 sto i pokretati napredni UT4 engine tako da tu konzolu ne mozes niti pod sarkazmom staviti u sedmu generaciju, odnosno u isti kos sa PS3/xbox360, aktualne konzole su izgleda daleko slabije, al to naravno opet znaci da ce nove PS/xbox konzole biti i mnogo jace od prethodnika aka bolje od Wii U-a sto nebi trebalo nimalo biti cudno jer je Nintendo uvijek bio takav i htio biti takav, a takva politika se pokazala uspjesnom.

Opet ponavljam, dzaba ti sav high end hardver ovoga svijeta ako ce nedostajati kvalitetnih igara, ekskluziva, ako ce biti prisutne mnogobrojne rigorozne zastite/smetnje (kao npr oglasi u igrama, WTF?)... naravno, sve su to glasine i nista ne mora biti istinito. Just Sayin!

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 19:47 (lovac82).
4 godine
Gearbox hvali Wii U

jesam se načita gluposti, ka

1. svaka konzola od nintenda se zasniva na igrivosti i

širem krugu ne kao pojedincu, već kao zabava za cijelu obitelj.

2. izlazi prva i tu će okrenit pun k.. para

3. kad izađu ps4 i xbox novi spustit će cijenu

tako da će se nintendo itekako nakesat para...

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
2 godine
suspendiran
Makić kaže...

1. Istina.... samo što je ta igrivost u slučaju wii- konzole trajala 3god,a sada 80 milijuna   skuplja prašinu po staračkim domovima

toliko o igrivosti i zabavi za cijelu obitelj

2. Izlazi prva i dan nakon početka prodaje Microsoft i Sony predstavljaju svoje konzole 8.GENERACIJE

i tada sve uloženo od Nitenda pada u vodu.(kupovat će je samo fanovi koji se pale na 76. nastavak Maria)

3.Može oni spuštat cijenu koliko hoće kad im cijenu dirigira kontroler koji je već se sad zna basnoslovno skup i već sada jasno uteg oko vrata Wii U-u

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
3 godine
Gearbox hvali Wii U

Kad ćemo čuti da je netko od developera oduševljen najnovijim modelima grafičkih čipova i procesora? Izmust do kraja jedan Geforce 680 sa svim tehničkim mogućnostima koje pruža? Takvu bi igru, vjerujem, kupilo 99% pc igrača. Ali ne, bolje raditi jadne portove mediokritetne grafičke i općenito tehničke izvedbe. riga mi se više

4 godine
Bera kaže...
agent47thehitman kaže...

A tek kontroler, kakav fail. Još će garant na kutiji pisat " If you want better experience, just visit our store and buy gaming controller for only 59.99$"

Da se vratim i na tebe padobrance... joj eto, MS je pun darezljivosti za nas stoku sitnog zuba pa nam duboko od srca nudi potpuno besplatan MP {#}........ FAIL!

Nisam znao da je jos netko misljenja da je cijela gaming industrija tu za samo zbog nas, a ne vlastitoga profita i direktora s "debelom guzicom" (cast izuzecima).

Makić kaže...

Normalno da ces se nacitati svakakvih gluposti kada nisu nimalo objektivni, vec obicni hateri i zagrizeni fanatici besmislenih prefixa, ne znaju dalje od hardveraja, a samo da im se sveto ime "PS/xbox" ne povrijedi uf, pa makar bilo potkrijepljeno vrlo jasnim cinjenicama. Jos jedan dokaz tomu idu i dani kada je GameCube bio hardverski jaci od PS2, ali ga je ipak PS2 nadmasio po prodajnim rezultatima, popularnosti etc. prvenstveno iz razloga sto za GameCube nije izaslo puno igara, a nije zapravo niti bilo puno dobrih igara..... to je samo jos jedan u nizu pravih dokaza da grafika i hardverski jaca konzola ne govori bas nista o kvaliteti samih igara, pa makar se radilo o hardverski jacem Nintendu rekli bi fanatici, a ne PS/Xbox-u........  konzola se kupuje zbog igara, a ne zbog "fancy kutije s light show-om", ne?

OT: Da, namo sto ce od sada ciljati na nesto vecu publiku, osim sto je za obitelj i igre s losijom grafikom, sada ce imati i igre za kako si to rekao: "pojedinca" (iako ih vec ima) kao i igre s boljom grafikom etc, a cisto sumnjam da ce se odreci igara kakve poznajemo danas za Wii i backward kompatibilnosti sto ce ih samo ojacati (prisjetimo se, koju su uvijek prakticirali.... jos od popularnog linkanja), doci ce takoder i nova takozvana "Nintendo network" mreza, doci ce i prije konkurencije, odnosno biti ce to prva next gen (8) konzola (vrlo vjerojatno 1-2god prije s obzirom da nema nikakvih sluzbenih najava/podataka o novim MS/Sony konzolama). No..... to opet po stoti put bas nista ne znaci, opet moze zakazati jer sav taj hardver zapravo nista ne znaci ako se nece znati pravilno, efikasno i u potpunosti iskoristiti, pa makar ce izaci prije konkurencije.

Treba biti realan, objektivan.... a ne glumiti facu i prikrivati obicnog hatera u sebi jer ne vidim valjanoga razloga za to, cinjenice i povijest govori svoje, vidovitog Milana ostavimo djeci u predskolskoj dobi.

20 mjeseci
Gearbox hvali Wii U

tvoji argumenti su validni,ali stoji i ono,ja nevolim igrat gta na pcu,volim sjesti i igrati 2-3 sata,opustiti se,a sta ce tu wii u? mozda i izadje gta5 al to je najdalje sto ce izaci na wii u,jer bgm kad pc i xbox720/ps4 dobiju svoj gta "6" to ce se morat ili srezati jakoooo,a najvjerovatnije nece ni izaci na wii u,a to je daleko najigranija igra,koju gotovo da svako moze igrat (neznaci nuzno da je i voli)

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 22:23 (agent47thehitman).
4 godine
roseman kaže...
Makić kaže...

1. Istina.... samo što je ta igrivost u slučaju wii- konzole trajala 3god,a sada 80 milijuna   skuplja prašinu po staračkim domovima

toliko o igrivosti i zabavi za cijelu obitelj

2. Izlazi prva i dan nakon početka prodaje Microsoft i Sony predstavljaju svoje konzole 8.GENERACIJE

i tada sve uloženo od Nitenda pada u vodu.(kupovat će je samo fanovi koji se pale na 76. nastavak Maria)

3.Može oni spuštat cijenu koliko hoće kad im cijenu dirigira kontroler koji je već se sad zna basnoslovno skup i već sada jasno uteg oko vrata Wii U-u

1. pa 3. god sasvim dovoljno, iako to nije istina, nevermind

2. o ps4 i xboxu nema nikakvih novosti, tako da će izać odmah nakon wii u je glupost

3. nintendova politika i do sad je bila da dodaci dođu papreno, al takva je stvar i s kintektom i drugim sranjima

eto za informaciju broj prodanih Wii-a do sad je oko 95 mil... pa sad jel su dovoljno zaradili na tom principu

i porušli par rekordi prodaje, dok je ps3 kad je izašao bia preskup i cijena izrade je bila previsoka..

tako da su ovo sve činjenice, a ne neka preseravnja...

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
4 godine
maximus007 kaže...

Kad ćemo čuti da je netko od developera oduševljen najnovijim modelima grafičkih čipova i procesora? Izmust do kraja jedan Geforce 680 sa svim tehničkim mogućnostima koje pruža? Takvu bi igru, vjerujem, kupilo 99% pc igrača. Ali ne, bolje raditi jadne portove mediokritetne grafičke i općenito tehničke izvedbe. riga mi se više

Sve to stoji u neku ruku, da.... ali zaboravljas nesto, iskorisiti 680 karticu u potpunosti odmah nakon izlaska, ne samo da je vrlo tesko za ostvariti, vec to znaci da bi se igre/hardver toliko brzo razvijao da bismo trebali svako malo kupovati high end komponente, a i ovako ih svako malo mijenjamo, a da ne govorim o portovima i piratima etc. Polako bi nestale opcije low, manje rezolucije itd.... mislim, zasto uopce postoje? pa upravo zato sto su svjesni da nisu svi u mogucnosti dati 3-5K KN za nove GPU-e etc...  kupovalo bi se, da, ali ne tako dobro kao kada uz to imas i mainstream trziste koje nije u mogucnosti izdvojiti novac za tako nesto "brutalno". Slabije konzole/hardver, koliko su kocnica napredku grafike/hardvera, toliko su i zapravo dobra stvar koja ce pruziti gaming iskustvo siroj publici, a ne samo odredenim "tajkunima".

BTW eto ti prvi Crysis koji je dobro namucio i iskoristio najbolje knfiguracije, a sto su dobili oni, a sto mi? ne tako dobru zaradu oni aka igru nije kupilo nit priblizno 99% ljudi kao sto ti navodis, a mi smo dobili prezahtjevno/neoptimizirano smece ili poluproizvod kako se mislilo u pocetku.

agent47thehitman kaže...

tvoji argumenti su validni,ali stoji i ono,ja nevolim igrat gta na pcu,volim sjesti i igrati 2-3 sata,opustiti se,a sta ce tu wii u? mozda i izadje gta5 al to je najdalje sto ce izaci na wii u,jer bgm kad pc i xbox720/ps4 dobiju svoj gta "6" to ce se morat ili srezati jakoooo,a najvjerovatnije nece ni izaci na wii u,a to je daleko najigranija igra,koju gotovo da svako moze igrat (neznaci nuzno da je i voli)

R* kao takav vjerojatno niti nije orijentiran prema Nintendu tako da sumnjam da ce krenuti u tom smijeru, nikada nije niti bio iako je bio u mogucnosti biti (nekada konkretno kada je konkurencija imala koliko-toliko slican hardver tako da nebi trosili previse vremena na port ili paralelnu produkciju, a ne ko danas).... neki jednostavno vole samo odredenu platformu (ili "mito" od strane proizvodaca konzola?!?!?!?) i to je to kao npr. Quantic Dream koji je postao PS3 only iako se proslavio s Fahrenheit-om na vise platformi ili pak Naughty Dog koji se isto tak proslavio sa bas svakom igrom za PS, a komotno su ih mogli izdati i za Xbox s obzirom da je tamo daleko veca zarada (vecinom), a i hardver se ne razlikuje puno... sto se tice Wii U kontrolera, pitam se isto sto i ti jer mi nije bas posve jasno kako ce to sve iskoristiti, jedinu sto trenutno u tome vidim jest par inovacija (igra na telki i u samoj konzoli istovremeno, stolna konzola ili prijenosna kada ti to hoces) i pravi full hd + dx11 na konzoli, ipak ce biti prva konzola koja ce to podrzavati ... nije mi jasno ono s prenosivoscu kada je tu 3DS koji se tek treba dokazati, ako ce biti kompatibilan sa svom Wii periferijom i igrama to znaci da novice korisnici ili stari nece imati razloga ne prijeci jer im stare igre i periferija nece "zastariti".

Ta sva naklapanja iz supljeg u prazno mi vec idu na jetru, tako da mi samo glupo cekanje preostaje....

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 23:16 (lovac82).
20 mjeseci
Gearbox hvali Wii U

ja sam apsolutno siguran,100% da ce ps4 i xbox720 imati onakav "tablet" zapravo ako bi imao ekran ispred sebe,a strane i analoge ko u xboxa,to bi mi se jako dopalo,mene samo izbor igara tjera od wii u

2 godine

halo mali, ne lupetaj gluposti, wii je 7. generacija a WIIu je 8. generacija

6. gwneracija je bio gamecube

benjaminbrchina
4 godine
BigiSmals kaže...

halo mali, ne lupetaj gluposti, wii je 7. generacija a WIIu je 8. generacija

6. gwneracija je bio gamecube

Tako je, 6. generacija je bio (bezveze poredano, vidi dalje)

1. Nintendo GameCube

2. Sony PlayStation 2

3. Microsoft Xbox (prvi naravno)

4. Sega Dreamcast

To nije samo tako na papiru, to je tako i u praksi iz vise razloga.... MS Xbox je bio hardverski najjaci, drugo mjesto bez daljnjega preuzima GameCube.....  a sto se tice popularnosti i uspjeha, Xbox je bio donekle usporediv s GameCube-om, poslije se Xbox digao ali koda su odustali od njega, PS2 je daleko uspjesnija i popularnija konzola od konkurencije (sto zbog prodajnih rezultata, sto zbog ekskluziva, sto zbog mnogobrojnih igara, sto zbog toga sto se prodaje jos uvijek....)..... a Sega, nazalost, izgubili su btku, u povijesti su se drzali uz korak konkurenciji pa je zapravo prava steta sto se vise ne bave konzolama.

7. Generacija, iako je PS3 hardverski jaci od Xbox360, MS je opet bolje prosao i pobijedio Sony (sto zbog rusenja/hakanja PSN-a, sto zbog prodajnih rezultata).... Xbox 360 jedino kiksa u MP-u koji moras placati i ekskluzivama ako gledam svojim ocima jer su mi Sony-eve daleko privlacnije....

8. Generacija

Wii U ce prvi doci i uvesti par inovacija u gaming svijetu (kao i uvijek, iako te inovacije ne znace doslovno i svaki puta pobjedu.... sjetimo se VirtualBoy-a, fail nad failovima). Usporedivati Wii U sa PS3/Xbox360 sto se tice hardverskih zahtjeva (dakle, ne govorimo o igrivosti, igrama i prodajnim rezultatima jer nismo vidoviti)... dakle, 1080p + dx 11 + igre na 60 FPS i jos UT4 engine.... dovoljno je to da ne moze spadati u 7. generaciju iako bi to neki voljeli zbog nekog razloga (vraga pitaj zasto), svi jako dobro znamo da se novije igre za PS3/Xbox360 vrte na oko 30 FPS-a i opet ne na full detaljima, a nisu niti blizu dx11, a pogotovo 1080p, primjeri su GTA IV, L.A. Noire, Crysis etc (mislim da je dovoljno), a ima ih jos pun k....   istina je da je sada PS3/Xbox360 superiorna konzola sto se tice hardverskih zahtjeva, al nije doslovno izdrzala cijeli svoj zivot, a gdje su PS4 i Xbox 720 od toga? (jos niti najavljeni). Developeri i izdavaci nisu naravno glupi, tako da ce opet naci nacina da srede igru za aktualne konzole jer im to donosi daleko vecu zaradu nego na PC-u, a o uspjehu Wii-a ne trebam niti govoriti....

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 12:59 (lovac82).
20 mjeseci
Gearbox hvali Wii U

upravo tako,o snazi se neda ni govorit,pc je DALEKO snazniji od ps3 i xboxa 360 zajedno,ali opet izdavaci vole vise ps i xbox radi prodaje.mene bi zanimalo samo kakva bi to igra bila koja bi iskoristila sadasnji high end pc,na sto bi to licilo {#} a da pc je vec sada jaci od sljedece generacije konzola,tako da nesmijem ni zamisliti kako ce snazat kad one budu standard biti

3 godine

8. Generacija

Wii U ce prvi doci i uvesti par inovacija u gaming svijetu (kao i uvijek, iako te inovacije ne znace doslovno i svaki puta pobjedu.... sjetimo se VirtualBoy-a, fail nad failovima). Usporedivati Wii U sa PS3/Xbox360 sto se tice hardverskih zahtjeva (dakle, ne govorimo o igrivosti, igrama i prodajnim rezultatima jer nismo vidoviti)... dakle, 1080p + dx 11 + igre na 60 FPS i jos UT4 engine.... dovoljno je to da ne moze spadati u 7. generaciju iako bi to neki voljeli zbog nekog razloga (vraga pitaj zasto), svi jako dobro znamo da se novije igre za PS3/Xbox360 vrte na oko 30 FPS-a i opet ne na full detaljima, a nisu niti blizu dx11, a pogotovo 1080p, primjeri su GTA IV, L.A. Noire, Crysis etc (mislim da je dovoljno), a ima ih jos pun k....   istina je da je sada PS3/Xbox360 superiorna konzola sto se tice hardverskih zahtjeva, al nije doslovno izdrzala cijeli svoj zivot, a gdje su PS4 i Xbox 720 od toga? (jos niti najavljeni). Developeri i izdavaci nisu naravno glupi, tako da ce opet naci nacina da srede igru za aktualne konzole jer im to donosi daleko vecu zaradu nego na PC-u, a o uspjehu Wii-a ne trebam niti govoriti....

Ne samo da nisu blizu, nego jednsotavno NISU dx11. Kao popriličan hejter konzola moram priznati da me veseli činjenica što dolazi nova generacija jer će se dx11 KONAČNO progurati u većem broju igara.

4 godine
maximus007 kaže...
Ne samo da nisu blizu, nego jednsotavno NISU dx11. Kao popriličan hejter konzola moram priznati da me veseli činjenica što dolazi nova generacija jer će se dx11 KONAČNO progurati u većem broju igara.

Sorry, ali ne razumijem cemu toliko hejtanje? ako vec ne volis multiplatform igre na konzolama, to i razumijem u neku ruku... mislim, imas za to PC gdje je puno bolje iskustvo igranja zbog boljih detalja i sl, a radi se o istoj igri sto se ostalih stvari tice.... pa ono, zasto ne iiskoristiti igru u potpunosti na PC-u. Sada dolazimo do hejtanja, jesi li ikada probao neku ekskluzivu za konzole (mislim na sve konzole), po tvojoj prici ispada da cim je losije grafika da to odmah znaci da je igra i glupa/losa s cime se nikako ne mogu sloziti, a cinjenice su upravo suprotne, odnosno grafika je zapravo samo modni dodatak koju svi vole (ne vidim razloga zasto ne), ali ne govori apsolutno nista o kvaliteti i uspjesnosti igre prema kriticarima/gamerima/prodajnim rezultatima etc.

Jedino u sto mozemo biti sigurni je to da ce sve novije konzole nove 8. generacije (ok, ne racunam prijenosne tipa Vita/3DS i nastavke) podrzavati u potpunosti dx11, 1080p, (vjerojatno i pravu podrsku za 3D televizore etc.).... a PC naravno to vec duze vrijeme podrzava.

BTW kada si vec poceo s tim spikama da je samo grafika bitna (mozda sam u krivu ali tako mi djelujes), pogledaj ovu sliku ispod, radi se o obicnom benchmark alatu koji ce opteretiti i najbolje kartice, a gdje si vidio takvo nesto doslovno u igri? Ja moram priznati da nigdje...... jesi li ti siguran da high end hardver to moze pokretati sa pravom teselacijom (kada kazem pravom, onda to tako i mislim... a ne "polu") + ostalim novim tehnologijama, mozda i da ali samo 0h top end GPU, ali sigurno ne zadugo jer ces vec za par mjeseci/jednu godinu morati kupiti novu karticu, tada low end kartice i postavke u samim igrama nebi postojale (bilo bi samo nesto tipa ultra high i very high sto nikako nebi bilo dobro)..... shvacas li da su ljudi iz ATI/AMD-a i nVidije puno pametniji (vrijedi i za proizvodace igara i gamere), svjesni su cinjenice da nemaju svi novaca za high end modele i da nove kartice vecinom kupuje mainstream trziste (ili nize).

BTW kada ce se nove konzole pokazati punoj snazi u praksi (ne mislim na hardversku), do tada ce vjerojatno biti prisutan i dx 12 za PC i tako se opet vracamo na istu pricu. Toliko razlicitih igara, toliko razlicitih zanrova..... sano zahvaljujuci konzolama, a sada i mobilnim OS-evima. Mozda ti se ne cini tako, ali istina je..... koliko god imas ekskluziva za PC, isto tako ih imas i na konzolama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 14:54 (lovac82).
2 godine
Gearbox hvali Wii U
Grafika,grafika, grafika........Nintendo je imao uvijek svoju publiku, no tu vidim problem kod Wii U. Wii je bila pretezno obiteljski orijentirana konzola, no sad s U-om ciljaju na gamersku populaciju. Ako i dodje do nekih boljih prodajnih rezultata, to ce biti odmah nakon izlaska, nova i svjeza konzola. No kad dodju next gen, to s gamerskom populaciijom pada u vodu, spustit ce cijenu i nastaviti stancati casual igre... I da u vezi grafike, ne pricamo mi o teksturama nekih plocica i stazica. Grafika nije bitna? samo pogledajte Mario kart na wii, uzasna rezolucija....
AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 9:55 (Bera).
17 mjeseci
Gearbox hvali Wii U

mah... prve igre za wii u ce bit Xbox/PS3 portovi 

koje su svi igrali ,osim par ekskluziva koje ce imat

http://x264blog.org/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice