Gothic 3 Enhanced Edition idućeg tjedna

poruka: 8
|
čitano: 887
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Gothic 3 Enhanced Edition idućeg tjedna".
2 godine

Žalosno je da fanovi moraju popravljati ono što su trebali dobiti pri release-u, bili oni plaćeni ili ne.

*insert funny phrase here*
23 mjeseca
protjeran

Zanimljiv naslov. Kako li sam ja onda Gothic 3 Enchanced Edition zavrsio vec 2 puta? Jel ovo Enchanced Enchanced Edition?

2 godine
protjeran
Re: Gothic 3 Enhanced Edition idućeg tjedna
Commodore kaže...

Zanimljiv naslov. Kako li sam ja onda Gothic 3 Enchanced Edition zavrsio vec 2 puta? Jel ovo Enchanced Enchanced Edition?

Ides beba, to se ceka.

Ovo je zapravo comunity patch za standalone ekspanziju Gothica3 - Forsaken Gods. Decki su strasan posao napravili s originalnim Gothic-om 3 (EE verzija G3 je valjda zadnji dobar open world rpg jos od Morrowinda) tako da ne sumnjam u kvalitetu i ovog Enhanced Editiona.

Sad mogu Witchera komotno odgodit do jeseni, ima se sta radit do ljeta{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
4 godine
dado8 kaže...
Commodore kaže...

Ides beba, to se ceka.

Ovo je zapravo comunity patch za standalone ekspanziju Gothica3 - Forsaken Gods. Decki su strasan posao napravili s originalnim Gothic-om 3 (EE verzija G3 je valjda zadnji dobar open world rpg jos od Morrowinda) tako da ne sumnjam u kvalitetu i ovog Enhanced Editiona.

Stekao sam dojam da si ljubitelj Gothica, i ja sam ali ti iskreno mogu reći da ti je bolje odgirati Witcher nego Forsaken Gods.

Prešao sam i ubagovani Gothic3 koji je i takav bolji od Forsaken Gods. Nudi više zabave bez obzira na bugove. Forsaken Gods ima neki službeni patch za kojeg nemam pojma šta ispravlja jer bugova također i dalje ima dosta. Bolje da su ove ljude angažovali kada su pravili Forsaken Gods nego sada. Uništili su igru i tek sada nakon 2 godine unajmljuju ove da im srede igru.

Radije bih odigrao Gothic 3 sa patchem nego ovo.

Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s' mirisom ljiljana, ljubavi moja!!! Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosna!
2 godine
protjeran
boxer kaže...
dado8 kaže...
Commodore kaže...

Ides beba, to se ceka.

Stekao sam dojam da si ljubitelj Gothica, i ja sam ali ti iskreno mogu reći da ti je bolje odgirati Witcher nego Forsaken Gods.

Prešao sam i ubagovani Gothic3 koji je i takav bolji od Forsaken Gods. Nudi više zabave bez obzira na bugove. Forsaken Gods ima neki službeni patch za kojeg nemam pojma šta ispravlja jer bugova također i dalje ima dosta. Bolje da su ove ljude angažovali kada su pravili Forsaken Gods nego sada. Uništili su igru i tek sada nakon 2 godine unajmljuju ove da im srede igru.

Radije bih odigrao Gothic 3 sa patchem nego ovo.

Da se razumijemo presao sam ja i Witchera (ne jednom{#}) tako da kolko tolko mogu bit objektivan. Oba naslova su mi veama draga iako su mi u svojoj "core" verziji popila masu zivaca - jednostavno bez patcheva bila su neigriva, Witcher malo manje ali svejedno.

Kad bacim usporedbu ispoliranih "bug free" EE verzija G3 mi je ipak malcice drazi -  sve u svemu zadnja dva "oldschool" (iako to nisu) PC RPG-a, sve ostalo su vide manje teski konzolaski isprdci.

4 godine

Da li postoji patch za Gothic 3 koji miče ono veslanje sa mačem. Kad god bi se moj lik borio sa nekim imao sam dojam da vozim kanu. Znači nekakva drugačija animacija.

DA STATUS REPORTA IS BUSTED
2 godine
protjeran
MegaMass 2000 kaže...

Da li postoji patch za Gothic 3 koji miče ono veslanje sa mačem. Kad god bi se moj lik borio sa nekim imao sam dojam da vozim kanu. Znači nekakva drugačija animacija.

uzmes mage-a problem rijesen (ionako je najbolja specijalizacija).

vjerojatno nes ima premda nikad nisam trazio, s vremenom se priviknes - nista puno bolje nije recimo ni u Risenu.

da animacija i pokreti su najlosiji dijelovi igre jer ne djeuju toliko fancy ko u modernijim igrama, al kad se priviknes ne smeta.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 19:28 (dado8).
4 godine

gothic 3 sam kretao par puta is pocetka sa raznoracim verijama patcheva.. 

ta gotic 3 kutija me gleda ceznutljivo svaki put kada dodje neki novi patch.. :) tako ce biti i ovaj put :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice