Žalosno je da fanovi moraju popravljati ono što su trebali dobiti pri release-u, bili oni plaćeni ili ne.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanimljiv naslov. Kako li sam ja onda Gothic 3 Enchanced Edition zavrsio vec 2 puta? Jel ovo Enchanced Enchanced Edition?
Zanimljiv naslov. Kako li sam ja onda Gothic 3 Enchanced Edition zavrsio vec 2 puta? Jel ovo Enchanced Enchanced Edition?
Ides beba, to se ceka.
Ovo je zapravo comunity patch za standalone ekspanziju Gothica3 - Forsaken Gods. Decki su strasan posao napravili s originalnim Gothic-om 3 (EE verzija G3 je valjda zadnji dobar open world rpg jos od Morrowinda) tako da ne sumnjam u kvalitetu i ovog Enhanced Editiona.
Sad mogu Witchera komotno odgodit do jeseni, ima se sta radit do ljeta
Ides beba, to se ceka.
Ovo je zapravo comunity patch za standalone ekspanziju Gothica3 - Forsaken Gods. Decki su strasan posao napravili s originalnim Gothic-om 3 (EE verzija G3 je valjda zadnji dobar open world rpg jos od Morrowinda) tako da ne sumnjam u kvalitetu i ovog Enhanced Editiona.
Stekao sam dojam da si ljubitelj Gothica, i ja sam ali ti iskreno mogu reći da ti je bolje odgirati Witcher nego Forsaken Gods.
Prešao sam i ubagovani Gothic3 koji je i takav bolji od Forsaken Gods. Nudi više zabave bez obzira na bugove. Forsaken Gods ima neki službeni patch za kojeg nemam pojma šta ispravlja jer bugova također i dalje ima dosta. Bolje da su ove ljude angažovali kada su pravili Forsaken Gods nego sada. Uništili su igru i tek sada nakon 2 godine unajmljuju ove da im srede igru.
Radije bih odigrao Gothic 3 sa patchem nego ovo.
Ides beba, to se ceka.
Stekao sam dojam da si ljubitelj Gothica, i ja sam ali ti iskreno mogu reći da ti je bolje odgirati Witcher nego Forsaken Gods.
Prešao sam i ubagovani Gothic3 koji je i takav bolji od Forsaken Gods. Nudi više zabave bez obzira na bugove. Forsaken Gods ima neki službeni patch za kojeg nemam pojma šta ispravlja jer bugova također i dalje ima dosta. Bolje da su ove ljude angažovali kada su pravili Forsaken Gods nego sada. Uništili su igru i tek sada nakon 2 godine unajmljuju ove da im srede igru.
Radije bih odigrao Gothic 3 sa patchem nego ovo.
Da se razumijemo presao sam ja i Witchera (ne jednom
) tako da kolko tolko mogu bit objektivan. Oba naslova su mi veama draga iako su mi u svojoj "core" verziji popila masu zivaca - jednostavno bez patcheva bila su neigriva, Witcher malo manje ali svejedno.
Kad bacim usporedbu ispoliranih "bug free" EE verzija G3 mi je ipak malcice drazi - sve u svemu zadnja dva "oldschool" (iako to nisu) PC RPG-a, sve ostalo su vide manje teski konzolaski isprdci.
Da li postoji patch za Gothic 3 koji miče ono veslanje sa mačem. Kad god bi se moj lik borio sa nekim imao sam dojam da vozim kanu. Znači nekakva drugačija animacija.
Da li postoji patch za Gothic 3 koji miče ono veslanje sa mačem. Kad god bi se moj lik borio sa nekim imao sam dojam da vozim kanu. Znači nekakva drugačija animacija.
uzmes mage-a problem rijesen (ionako je najbolja specijalizacija).
vjerojatno nes ima premda nikad nisam trazio, s vremenom se priviknes - nista puno bolje nije recimo ni u Risenu.
da animacija i pokreti su najlosiji dijelovi igre jer ne djeuju toliko fancy ko u modernijim igrama, al kad se priviknes ne smeta.
gothic 3 sam kretao par puta is pocetka sa raznoracim verijama patcheva..
ta gotic 3 kutija me gleda ceznutljivo svaki put kada dodje neki novi patch.. :) tako ce biti i ovaj put :D