Gothic IV postao Arcania: A Gothic Tale

poruka: 28
|
čitano: 2.263
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Gothic IV postao Arcania: A Gothic Tale".
4 godine

iskreno se nadam da ce 4. biti bolja.

sve ostale su bile puno bugova... a 3. nastavak je bio koma u smislu hardware zahtijeva.

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us?
Xerxes: Brought peace?
Reg: Oh, pea-- Shut up!
4 godine

Stvarno su zahebali trojku nadam se da ce ih ovo osvjezit malo.

No mozda ih ovo jos vise zahebe. =S

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
4 godine
neaktivan

Ja očekujem da ekipa iza Gothica napravi nešto eksplozivno.

Ako zbog toga mora da eksplodira i poneki slab stroj - ništa strašno. Ψ

Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.
4 godine
RE: Gothic IV postao Arcania: A Gothic Tale

aauuu trica je bila najbugovitija igra koju sam igrao,,,,,inace presao sam je bez ijednog patcha pa sam se nagledo svega i svacega u igri,,,,na kraju kao slag na tortu nije mi bilo animacije samo tekst i credits posle toga,,,,,cccc

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
3 godine

Evo malo updeat na temu.

Trebao je biti izbačen krajem prošle godine, a pomjeren je 4-6 mj. ove godine(ako ga opet ne promjene).

Evo malo

, izgleda da su sada stavili veliku važnost na optimizaiji pošto je to bio največi problem na prethodnici, a ovdje sve ide fluidno.

Malo sa službene stranice o priči i ostalim stvarima o igri KLIK.

Meni je ovo najiščekivanija igra 2010. godine, jednostavno volim gothic serial "malo" je trojka bila na početku bugovita ali je sa CP sve ispravljeno.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
3 godine

grafika je super.. mis da ce bit dosta bolji od risena... jedva cekam

samo kakav ce komp tribat za ovo, toga se bojim

EDIT: ovo sta vidim za minimum nije lose

PC Minimum Requirements

• Operating System: Microsoft® Windows® XP / Vista
  • Direct X Version: DirectX 9.0c or higher
  • Hard Disk Space: 10 GB + 600 MB virtual memory
  • DVD Drive: 6x DVD ROM Drive
  • Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHZ, AMD Athlon 3500+
  • RAM: 1 GB (Windows® XP), 1,5 GB (Windows® Vista)
  • Graphics Accelerator: ATI 1800XT, Shader Model 3, 256 MB
    Nvidia 6800, Shader Model 3, 256 MB
  • Sound Card: DirectX 8.1 compatible sound card

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 2:31 (Makić).
4 godine
ivan262 kaže...

Evo malo updeat na temu.

Trebao je biti izbačen krajem prošle godine, a pomjeren je 4-6 mj. ove godine(ako ga opet ne promjene).

Evo malo

, izgleda da su sada stavili veliku važnost na optimizaiji pošto je to bio največi problem na prethodnici, a ovdje sve ide fluidno.

Malo sa službene stranice o priči i ostalim stvarima o igri KLIK.

Meni je ovo najiščekivanija igra 2010. godine, jednostavno volim gothic serial "malo" je trojka bila na početku bugovita ali je sa CP sve ispravljeno.

Jedan sam od ljubitelja Gothica. Prešao sam Gothic II i Gothic III sa svim svojim bezbrojnim bugovima (bez patcha sam igrao).

Nedavno sam instalirao Gothic: Forsaken Gods i stavio patch i nemogu da vjerujem da je igra opet toliko ubagovana u pm. Pa odmah na početku igre nalijećem na par bugova, neoptimiziranost igre je također tu, a grafika u usporedbi sa The Witcherom je blago rečena nazadna.

Deinstalirao sam je odmah kad sam vidio da nemogu pokupiti jedan mač na podu...

Nadam se da će se ovaj Gothic IV vratiti u normalu i biti u rangu sa Gothicom II (inače moj prvi rpg koji sam prešao na pc).

It's good to be smart - It's smarter to be good
2 godine

alo gthicoljupci, gothic 1 rules, gothic 2 (golden edition=ukomponiran dodatak iliti expanzija u cijelu priču,prehebeno) f..rulzzz, gothic 3 extra sucks,,, RISEN :), NENADJEBIVO ALI NIJE BOLJA OD GOTHIC 2, ...gothic 4 (arcania).....živi bili pa vidjeli.

nikad bolji rpg u životu nisam igrao,, jedino dragon age malo parira, ali nije bolji, osjetno.

pozzz

4 godine

05.06.2009] New previews, screens and gameplay videos here. Mostly E3 stuff.
[Q4 2009-Q1 2010] A more or less silent time in news. Mostly some new screenshots and a new release date for the game estimated in the Q4 of 2010. For Q&A with JW about Arcania visit this thread.

Radio, ne radio, svira radio!
3 godine

evo novog videa s novim starim monsterima, vjerujem da ce biti dobra igra

http://www.gamespot.com/pc/rpg/gothic4/video/6263047?hd=1&tag=topslot;watchlink;1

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
4 godine
skank666 kaže...

evo novog videa s novim starim monsterima, vjerujem da ce biti dobra igra

http://www.gamespot.com/pc/rpg/gothic4/video/6263047?hd=1&tag=topslot;watchlink;1

Grafika izgleda prilično dobro.

3 godine

ne znam kako vama ali meni je gothic 2 kad sam ga igrao bio vrhunac rpg-a a i igrivosti... jest da je bio tezak i da si morao pazljivo birat borbe ali kad sam shvatio da nema loadanja svaki put kad udes negdje (bilo pecina bilo grad) i da ljudi imaju svoje rutine (posao pa na cugu u tavernu pa tek onda u krpe) odusevio sam se... i ostale "sitnice" : izmjena dana i noci itd..

joj kad se sjetim, uhvatila me noc a ja u sumetini nekoj prepunoj vargova, uf... paranoja

jako ali jako se veselim ovome

3 godine

evo jos nekih videa.... super izgleda vrijedi pogledati

4 godine
skank666 kaže...

evo jos nekih videa.... super izgleda vrijedi pogledati

Taman za kišovite jesenje dane da ima nešto lijepo za razonodu. Nadam se da će priča biti dobra.

2 godine
neaktivan

Ima li kakvih novosti o igri?

4 godine

Da osvježim temu. Došlo je novih informacija.

http://www.arcania-game.com/

Igra izlazi ove jeseni, i bit će izdana za PC, PS3 i XBOX 360.

Prema nekim saznanjima, igra bi trebala biti izdana 12.10.2010., a Arcania - Gothic 4 bi trebala imati i dodatak (Arcania 2) na kojem počinju raditi ovog ljeta.

Evo novih Trailera

Hardverski zahtjevi:

PC Minimum Requirements

• Processor: Intel Dual Core, AMD Athlon Dual Core 3500+
  • Memory: 1 GB (Windows® XP), 1.5 GB (Windows® Vista)
  • Graphics: GeForce 8600 GTS, Radeon X1900 XTX/2DHT, 256 MB
  • DirectX®: DirectX 9.0c or higher
  • Hard Drive: 10 GB + 600 MB virtual memory
  • Sound: DirectX 8.1 compatible sound card 

PC Recommended Requirements

• Processor: Intel Core 2 Duo
  • Memory: 3 GB (Windows® XP / Vista)
  • Graphics: GeForce 9800, Radeon HD 4800, 512 MB
  • DirectX®: DirectX 9.0c or higher
  • Hard Drive: 10 GB + 600 MB virtual memory
  • Sound: DirectX 8.1 compatible sound card

Grafika izgleda prilično dobro, a i maksimalni zahtjevi su na nivou prosječnih kompjutera.

Nadam se da igru neće upropastiti silni bugovi, kao što je bio slučaj sa Gothic 3 i Forsaken Gods.

3 godine

demo je vani! podijelite iskustvo sa mnom... pliiz! lajkat cu vam nesto na fejkbuku

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
3 godine

Jučer sam prošao demo, i jako mi se sviđa pogotovo grafika! Sa skoro svime na high ne pada mi ispod 28 frejmova, naravno s malo OC grafom i procom! Trenutačno mi je ovo naj isčekivanija igra godine i jedva čekam da izađe! Dugo več nisam se zaljepio za komp i nešto igrao onako da se uživim!! Imam osječaj da bi to moglo biti to!!

Skoncentriran sam sto posto na sve kaj finjakima zvuči prosto i vulgarno za mene je itekako stvarno jer sam vidio dno ispod kojeg je samo pakao a ak' tada nisam proplakao neću ni sada kad pogled me ..
3 godine

Malo izmena nebi bilo loše,

jer stvarno da malo izmjene protivnike

dobro bi došlo, goblini kao iz rsena i gothic 3,

također vidim da će bit onih močvarnih crva,

igra je ok, malo zahtjevna, al dade se bolje

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
4 godine
Makić kaže...

Malo izmena nebi bilo loše,

jer stvarno da malo izmjene protivnike

dobro bi došlo, goblini kao iz rsena i gothic 3,

također vidim da će bit onih močvarnih crva,

igra je ok, malo zahtjevna, al dade se bolje

Pa thuglife je nabacio par SS na forum iz Gothic 4 i na zadnjoj imaš mrtvog Goblina.

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/najbolji-screenshotovi-iz-igara/21478.aspx?page=190&jumpto=1304886&sort=asc&view=flat

3 godine

pa da... po onim klipovima sto smo vidjeli svi monsteri su vise manje stari novi.. u biti samo malo redizajnirani i promijenjena imena.. u demu ima samo kostura, nekih krtica, buba, goblina i mage kostura.. a na klipovima sam jos i vidio shadowbeast ili nek njezin derivat, one bloodfly i onog crva mocvarnog.. uglavnom, ko je igro prepoznat ce 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
3 godine

ma i ja san stavia ss,

samo kazen da su trebali

malo izmjenit..

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
4 godine

Pitanje: jel' igra ima male, male prostore, pa 3m od sela naletiš na grupu zvijer, 5m na trolove, 9m na zmaja - kao Fallout 3 - ili su prostori po veličini realniji?

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
4 godine
naxeem kaže...

Pitanje: jel' igra ima male, male prostore, pa 3m od sela naletiš na grupu zvijer, 5m na trolove, 9m na zmaja - kao Fallout 3 - ili su prostori po veličini realniji?

Inače prijašnji djelovi Gothica su bili "open world". Bilo je terena sa dosta zvijeri i u grupama, ali ne baš svakih 5-10 metara, prije bih rekao 50-100. 

Ovisno od prostora, u pećinama su gušće smješteni neprijatelji, dok je u vanjskom prostoru to razrijeđeno.

Rekao bih da su prostori po veličini realniji, mada ne znam za ovaj Gothic 4 jer nisam probao.

Za stjecanja dojma o veličini mape i prostora od najjužnije do najsjevernije tačke na mapi (Ishtar - Xardas) sa skillom za dugotrajnije trčanje trebalo je otprilike po mom sjećanju skoro 30 minuta zbog konfiguracije terena, mada ima još terena i slobodnog prostora i razbacanih mapa i otočića sa zanimljivostima. Šume, pustinje i snježno područje...

Mapa Gothic 3 Mapa Gothic 3
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 16:24 (boxer).
3 godine
naxeem kaže...

Budući da je ovdje rijeć demu, imaš selo, u čijem okrugu nema takvih stovrenja, kad izađeš imaš okolicu koja nije pretjerano velika ni raznovrsna ( čini se dosta monotom, mada jako lijepo izgleda ), sa samo jednom skupinom naprijatelja, goblinima, imaš i nekakve špilje u kojima žive nekakvi kvazi štakori, samo sam na ta dva čudovišta zasad naišao...

Prostori jesnu mali, al' beštije su dosta dobro raspoređene pa ni ne smeta toliko.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
3 godine
boxer kaže...

Inače prijašnji djelovi Gothica su bili "open world". Bilo je terena sa dosta zvijeri i u grupama, ali ne baš svakih 5-10 metara, prije bih rekao 50-100. 

Ovisno od prostora, u pećinama su gušće smješteni neprijatelji, dok je u vanjskom prostoru to razrijeđeno.

Rekao bih da su prostori po veličini realniji, mada ne znam za ovaj Gothic 4 jer nisam probao.

Za stjecanja dojma o veličini mape i prostora od najjužnije do najsjevernije tačke na mapi (Ishtar - Xardas) sa skillom za dugotrajnije trčanje trebalo je otprilike po mom sjećanju skoro 30 minuta zbog konfiguracije terena, mada ima još terena i slobodnog prostora i razbacanih mapa i otočića sa zanimljivostima. Šume, pustinje i snježno područje...

i zaboravio si napomenuti mozda i najvazniju stvar a to je samo jedan jedini loading screen... i to samo kad ti ucitava igru!! u 3. djelu ja bi rekao da je mapa ogromna! je da ti treba tih pola sata s jednog kraja mape na drugi ali to je sa skillom haste.. inace, zbog konfiguracije terena ne mozes se pravocrtno kretati pa se taj put produzuje.. a koliko jos ima pecina neotkrivenih, dvoraca i ostalih pi7darija.. sjecam se da sam jednom bezveze plivao po nekoj rijeci i reko idem vidjet vodopad.. a kad iz vodopada neka pecina s bestijama i lijepom bogatom skrinjicom..

po meni definitivno su najljepse i "najrealnije" mape upravo u gothicu. male nisu nikako i jos ako uzmes u obzir te pecine i ostala skrivena mjesta (cak i neke visoravni) mapu , tako rec, nikad ne mozes skroz istrazit.. pogotovo Nordmar! bem ti nedilju, kako sam tamo bio lud... nema pokazivaca questa na mapi, snjeg pada, vidljivost nula, ne znas di si bio a di nisi (jednom kad pobijes sve zivine vise ne respawnaju) kaos... obozavam gothic serijal

4 godine

Jeste jedan loading screen, ali malo duži... Sadašnje mašine nemaju nikakvih problema sa igrom posebno ako je patchirana, ali tadašnja igra po izlasku je i bez loadinga terena "trzala" u pojedinim područjima kada je trebalo učitati teren.

2 godine

evo da i ja odgovorim nešto nakon dugo vremena, ..

igrao sam gothic 4 arcaniu.. na full postavkama i max rezoluciji na 24inčnom monitoru... (nova pila)...

uglavnom grafički igra je prelijepa, .. priča je blagi užas, a igrivost je plač majke božje :(... nema pola i više stvari koji si mogao u prijašnjim nastavcima gothica. prestrašno..

uglavnom, igram ponovno gothic 3 (prije sam ga igrao ali zbog bugova i ostalih 'neugodnosi' sam jako brzo prestao)..., instalirao sam community patch i ČUDO. igra funkcionira savrešno, sve je popravljeno, radi ko grom. sve je puno ljepše. i još ga igram ... nisam još došao do kraja... igram 2 puta tjedno po 2 sata.... a kada završim idem na onaj dlc. mislim da je baš nedavno za njega izašao neki dodatni patch.... taman ;)))... uglavnom prošao sam negdje tek 50% igre do sada....

super rpg, bolji mi je i od risena, vjerojatno jer je opširniji i dulji :).

za sada najbolji : 1. gothic 2 gold edition

2. gothic 1 / gothic 3 (comunity patch) / Risen

3.   dragon age 1

4. arcania/oblivion....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice