a bilo je i vrime vec,jedina igra kojoj se nadam ove godine, pre-order obavezno...cekam ovu igru otkad je izasa eye of the north...moje predvidanje release date je ili pocetak rujna ili kraj listopada...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedva cekam :D cba to play SWTOR, posle bete i sranja, trebam nešto :D
ima tko invite za open betu? :p
haha :D
Ako je open onda nema invitea :D
no ofence, al mislim da on to zna...
Čekam ovo također od 2007e, jedno vrijeme sam bio tolko nabrijan al nađeš puno zanimljivih stvari u životu za radit tak da svejedno kad izađe.
Btw. closed beta traje već neko vrijeme, neće počet ovoga petka.
Sad koliko ovaj njihov soon znaci, kako su dosad radili moglo bi biti uhuhu odavde
The best way to be boring is to leave nothing out.
Imam ti ja invajt za guild. XD
bojim se da ne izadje u isto vrjeme kad i diablo 3 jer ce onda ostati u njegovoj sjeni, ista stvar se vec dogodila kad je lotr online izasao nedugo nakon wow:tbc ekspanzije i uopce nije dobio zasluzenu paznju i dosta dobra igra je prosla dosta ne zapazeno. nadam se da ce arenanet biti malo promucniji po tom pitanju.
U sjeni može ostati jedino Diablo. Mindless hack-and-slash naslovi se ne mogu uspoređivati s GW-om.
U sjeni može ostati jedino Diablo. Mindless hack-and-slash naslovi se ne mogu uspoređivati s GW-om.
Lang ajd molim te nemoj pricat gluposti, Diablo je jedna od igara koja ima takav status i fan base da to GW ni za 50 godina nece dostic, tako da nemoj molim te baljezgat.
To su sasvim različite igre, D3 za razbibrigu i lootanje, a GW2 će biti čisti MMO, siguran sam da će puno ljudi kupiti obje igre.
Lang ajd molim te nemoj pricat gluposti, Diablo je jedna od igara koja ima takav status i fan base da to GW ni za 50 godina nece dostic, tako da nemoj molim te baljezgat.
Toz, ajde se tako razgovaraj s frendovima kod kojih ti to prolazi. Diablo ima status jedino zbog čekanja na novi nastavak koje se mjeri u desetljećima. Fan base kojega su imali Diablo i Diablo 2 danas ima preko 30 godina i nije toliko naivan poput novopečenih fan-boysa koji tek sad počinju razmišljati bi li se obrijali ili ne. Fan base Guild Warsa je ipak malo zahtjevniji od fan basea Diabla. Dok se u GW2 očekuje nova mehanika, nova priča, unapređivanje svih stvari iz originala, za D3 su očekivanja u rangu "dobit ćemo rpg u kojem ćemo moć provodit sate i sate mutavo koljući horde i horde monstera".
Ponavljam još jednom: hack-and-slash nemreš uspoređivat s GW-om.