Guild Wars 2 - bliži se otvorena beta

poruka: 15
|
čitano: 820
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Guild Wars 2 - bliži se otvorena beta".
4 godine

a bilo je i vrime vec,jedina igra kojoj se nadam ove godine, pre-order obavezno...cekam ovu igru otkad je izasa eye of the north...moje predvidanje release date je ili pocetak rujna ili kraj listopada...

4 mjeseca

Jedva cekam :D cba to play SWTOR, posle bete i sranja, trebam nešto :D

2 godine
suspendiran

ima tko invite za open betu? :p

4 mjeseca
Re: Guild Wars 2 - bliži se otvorena beta
smiglcro kaže...

haha :D

17 mjeseci
smiglcro kaže...

Ako je open onda nema invitea :D

real master for every game
4 mjeseca

no ofence, al mislim da on to zna...

2 godine

Čekam ovo također od 2007e, jedno vrijeme sam bio tolko nabrijan al nađeš puno zanimljivih stvari u životu za radit tak da svejedno kad izađe.

Btw. closed beta traje već neko vrijeme, neće počet ovoga petka.

4 mjeseca

Sad koliko ovaj njihov soon znaci, kako su dosad radili moglo bi biti uhuhu odavde

19 mjeseci
Na kraju ce prije izac GW3 nego GW2 xD
The best way to be boring is to leave nothing out.
7 mjeseci
protjeran
smiglcro kaže...

Imam ti ja invajt za guild. XD

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
4 godine

bojim se da ne izadje u isto vrjeme kad i diablo 3 jer ce onda ostati u njegovoj sjeni, ista stvar se vec dogodila kad je lotr online izasao nedugo nakon wow:tbc ekspanzije i uopce nije dobio zasluzenu paznju i dosta dobra igra je prosla dosta ne zapazeno. nadam se da ce arenanet biti malo promucniji po tom pitanju.

7 mjeseci
protjeran

U sjeni može ostati jedino Diablo. Mindless hack-and-slash naslovi se ne mogu uspoređivati s GW-om.

4 godine
Langsdorff kaže...

U sjeni može ostati jedino Diablo. Mindless hack-and-slash naslovi se ne mogu uspoređivati s GW-om.

Lang ajd molim te nemoj pricat gluposti, Diablo je jedna od igara koja ima takav status i fan base da to GW ni za 50 godina nece dostic, tako da nemoj molim te baljezgat.

Dobar grah se daleko cuje
2 godine

To su   sasvim različite igre, D3 za razbibrigu i lootanje, a GW2 će biti čisti MMO, siguran sam da će puno ljudi kupiti obje igre.

7 mjeseci
protjeran
Toza kaže...
Langsdorff kaže...

Lang ajd molim te nemoj pricat gluposti, Diablo je jedna od igara koja ima takav status i fan base da to GW ni za 50 godina nece dostic, tako da nemoj molim te baljezgat.

Toz, ajde se tako razgovaraj s frendovima kod kojih ti to prolazi. Diablo ima status jedino zbog čekanja na novi nastavak koje se mjeri u desetljećima. Fan base kojega su imali Diablo i Diablo 2 danas ima preko 30 godina i nije toliko naivan poput novopečenih fan-boysa koji tek sad počinju razmišljati bi li se obrijali ili ne. Fan base Guild Warsa je ipak malo zahtjevniji od fan basea Diabla. Dok se u GW2 očekuje nova mehanika, nova priča, unapređivanje svih stvari iz originala, za D3 su očekivanja u rangu "dobit ćemo rpg u kojem ćemo moć provodit sate i sate mutavo koljući horde i horde monstera".

Ponavljam još jednom: hack-and-slash nemreš uspoređivat s GW-om.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice