Guild Wars 2 - širi se beta

poruka: 29
|
čitano: 1.159
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Guild Wars 2 - širi se beta".
10 mjeseci

Ahh ko ceka taj i doceka :)

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
2 godine
suspendiran

jesu procurili gdje materijale od ove zatvorene bete za novinare i ekipu sto se sada vrti. znam da ne smiju nista reci do 20.og ali mozda netko zna jel procurilo gdje :)

4 godine
Re: Guild Wars 2 - širi se beta

vidjet cemo hoce li igra valjati... da ne bude ko swtor effect... sve super krasno, a na kraju sjedi i placi

It's not who u are, it's who u know.
2 godine

Pripremam se da netko počne uspoređivat ovu igru sa... neću joj ni reći ime ;)

4 godine

pa nije to nista cudno... tako ljudi funkcioniraju.

sad sve zavisi da li ce to biti ista ili slicna igra kao wow, u sto sumnjam. a zasto ne bi stavili neke opcije iz wowa koje su dobre? tako su ljudi isto laprdali za swtor. bilo je pametnih ljudi koji su govorili sta ce swtor-u lfg. a sami developeri govore kako im je to prioritet za napraviti.

4 godine

Rekao bih vam ja svasta i shareao ali ne smijem potpisao sam ugovor i dao kopiju osobne da cu sutit =( i svi screenshoti su watermarkani bili u Alphi za sad u beti nisu ali opet...no uglavnom igra je odlicna!

"It is complete. I have created a god. But I have no control over it."
4 godine
Rei Ayanami kaže...

Rekao bih vam ja svasta i shareao ali ne smijem potpisao sam ugovor i dao kopiju osobne da cu sutit =( i svi screenshoti su watermarkani bili u Alphi za sad u beti nisu ali opet...no uglavnom igra je odlicna!

to si ti kao nekakav novinar?

20 mjeseci

do kraja 2012 ko ce to docekat, samo nekaka cekanja nikako da iziđe nesta posteno

4 godine
Obi Wan kaže...
Rei Ayanami kaže...

Ne,ali imam poznanike iz NcSofta. Znam da mi sad necete vjerovati mozda ali mogu nabacit screen deska di mi je folder sa gw2developer instalacija i gw2demo (beta) za dokaz a dok budemo smjeli govoriti dam i screenove :) (sad sam na poslu do 20h no mogu poslje dok dodjem doma)

10 mjeseci
Rei Ayanami kaže...
Obi Wan kaže...
Rei Ayanami kaže...

Ne,ali imam poznanike iz NcSofta. Znam da mi sad necete vjerovati mozda ali mogu nabacit screen deska di mi je folder sa gw2developer instalacija i gw2demo (beta) za dokaz a dok budemo smjeli govoriti dam i screenove :) (sad sam na poslu do 20h no mogu poslje dok dodjem doma)

Ajde daj ne budi picek, moze bar koji SS na PP, plzzz :PP...
Mislim kao da tamo netko iz NcSofa sada samo tebe prati i gleda dali ti gdje sharas SS-ove {#} 

4 godine

Novinari jos nemaju pristup ako se ne varam tek od 17.2. ce poceti i njima djeliti invite,u alphi nisu ni bili samo friends and family. Budem napravio lika u gw2 i nazovem ga bug.hr i screenam da vam malo pokazem bar to je max sto mogu napraviti. Znam da mi velika vecina nece vjerovati no eto ako stavit taj screen budete vidjeli da ne kenj..am. Uglavnom strpite se vrijedit ce ako volite PVP.

2 godine
Rei Ayanami kaže...

Novinari jos nemaju pristup ako se ne varam tek od 17.2. ce poceti i njima djeliti invite,u alphi nisu ni bili samo friends and family. Budem napravio lika u gw2 i nazovem ga bug.hr i screenam da vam malo pokazem bar to je max sto mogu napraviti. Znam da mi velika vecina nece vjerovati no eto ako stavit taj screen budete vidjeli da ne kenj..am. Uglavnom strpite se vrijedit ce ako volite PVP.

Frende pozlatile ti se rijeci.....nakon ovog prokletog TORTANICA ili ti sugavog stvora na sve sam spreman....prva igra u zivotu di sam dingo 50 i gero lika da bi doslovce sjedio i gledo u ekran bez ikakve ideje kaj bi trebo radit.....ma necu sad o tome jer bum se iznerviro

Nego kad bi trebo gw? Vidim da su svi pisali kao first quarter 2012 ili zadnji 2011 a sad svaki post pise da bi ga "mogli zaigrat ove godine".....pa u zadnje vrijeme se ljudi nesto razbacuju s tim kvartalima i godinama kao da su to dani u tjednu :( 

A upravo dok ovo tipkam mi se skida tera......aj daj boze da ce to bit zabavno

4 godine
Gogica01 kaže...
Rei Ayanami kaže...

Frende pozlatile ti se rijeci.....nakon ovog prokletog TORTANICA ili ti sugavog stvora na sve sam spreman....prva igra u zivotu di sam dingo 50 i gero lika da bi doslovce sjedio i gledo u ekran bez ikakve ideje kaj bi trebo radit.....ma necu sad o tome jer bum se iznerviro

Nego kad bi trebo gw? Vidim da su svi pisali kao first quarter 2012 ili zadnji 2011 a sad svaki post pise da bi ga "mogli zaigrat ove godine".....pa u zadnje vrijeme se ljudi nesto razbacuju s tim kvartalima i godinama kao da su to dani u tjednu :(

Nema za sad nekog datuma govorkalo se 28.6. a vidjet cemo ja se nadam i prije :D.

EDIT: idem nahraniti štakora i kornjaču :) pa lagano u Betu i napravim lika kao obecano =)

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 20:06 (Rei Ayanami).
2 godine
suspendiran
Rei Ayanami kaže...
Gogica01 kaže...
Rei Ayanami kaže...

Nema za sad nekog datuma govorkalo se 28.6. a vidjet cemo ja se nadam i prije :D.

EDIT: idem nahraniti štakora i kornjaču :) pa lagano u Betu i napravim lika kao obecano =)

kad nahranis stvorove daj neki privatni stream nabaci :)

ili reci adresu da dođem do tebe lol :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 20:31 (smiglcro).
4 mjeseca

Et i mene!

4 godine

http://ultraphoto.org/images/98dntre6ja223p16i8oa.jpg evo trebalo bih se vidjet :) odoh igrat :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 21:24 (Rei Ayanami).
4 mjeseca

Ajd daj jednu mini recenziju, ovako na brzaka, plusevi i munusi, čak i one banalne, jer upravo takve puno smetaju :d Nemoraš niš duže od 9-10 rečenica, ak ti nebi bio problem naravno

EDIT: Ur one lucky bastrad!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 21:42 (Gozz).
2 godine
suspendiran
Rei Ayanami kaže...

http://ultraphoto.org/images/98dntre6ja223p16i8oa.jpg evo trebalo bih se vidjet :) odoh igrat :D

damm, gdje treba podmazati da ti postanem prijatelj :)

7 mjeseci
protjeran

Pusti to, di su prijave za betu? Na GW fakat nemam kaj više radit. {#}

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
15 mjeseci

Tko ce se strpit do kraja godine -.-

3 godine
Langsdorff kaže...

Pusti to, di su prijave za betu? Na GW fakat nemam kaj više radit. {#}

da, mogli bi i mi malo pozirat sa Bugovim avatarom {#}

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
3 godine

nema sta lik je car {#}

e bar reci dali je igra vrijedna para?

samo to {#}

2 godine

Zakaj ta igra izgleda tak je*eno dobro, bojim se za socijalni život kad to čudo izađe..

3 godine

@Rei Ayanami

čekaj kako si ti točno postao prijatelj s a.netom?:O

jel može koja riječ o WvW-u pls? ili reci šta ti je najkulnije u igri trenutno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 17:22 (RangeR).
7 mjeseci
protjeran
marinn95 kaže...
da, mogli bi i mi malo pozirat sa Bugovim avatarom {#}

Pa da me netko prepozna. Daj ajde. {#}

{#}

4 godine
RangeR kaže...

@Rei Ayanami

čekaj kako si ti točno postao prijatelj s a.netom?:O

jel može koja riječ o WvW-u pls? ili reci šta ti je najkulnije u igri trenutno.

Duuuugaaaa prica =) igra je stvarno odlicna ono sto sam do sada mogao iskusiti,WvWvW trenutno i nije nesto fun jer je samo jedan server u funkciji i mogu se ubijati samo NPC-ovi.

Za ljubitelje PVE-a definitivno personal story je jako zakon,"questovi" iliti dynamic eventi mogu biti od ubijanja cenataura koji pale farmerima zito do zaljevanja kukuruza sa kantom vode :D sto pridodaje raznolikosti. Trenutno su Human area i sve vezano zanjih najvise polished dok sylvari i asura jos uvijek trebaju ponesto polishinga,trenutno sam na poslu pa...no igra ima jako puno potencijala i sve sto su pokazali u videima i o cemu su govorili je ingame. Mozda jedina zamjerka po meni je sto skillovi mogu u pocetku postati malo "dosadni" jer imate 5 skillova za svaki weapon ali opet pozitivna stvar u svemu tome je da vas na taj nacin igra "tjera" da probate i druge kombinacije weapona npr.ranger sa sword+dagger combom rastura i elementalist dagger+dagger,mozda najbolji dio u svemu za mene je personal story i underwater combat. Toliko od mene nazalost ne smijem nista vise reci trenutno jer smo pod ugovorom i potpisali smo sutnju.

EDIT: http://pc.ign.com/articles/121/1219059p1.html ovdje ce te naci odgovor na neka pitanja :) posto oni smiju se raspisati :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 18:14 (Rei Ayanami).
4 godine

ja sam u prvom guild warsu kao ranger igrao sa dual daggerima... stance tank... taj sam build izmislio... posli su ga nerfali, mislim da je bilo nesto u vezi stancama sto ih je ponistavalo...

5 mjeseci
neaktivan

ko voli nek izvoli ja sam obavio sign up http://www.guildwars2.com/en/ kolko vidim pise nesto da prijave traju 48 sati..pa pozurite... :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 16:56 (shatro).
7 mjeseci
protjeran
Obi Wan kaže...

ja sam u prvom guild warsu kao ranger igrao sa dual daggerima... stance tank... taj sam build izmislio... posli su ga nerfali, mislim da je bilo nesto u vezi stancama sto ih je ponistavalo...

Sumnjam da bi išli nerfat nešto što nije optimalno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice