.... i najbolji dio.
Pa to već pokušavaju napraviti par godina, jedno vrijeme sam to pratio ali kada sam skužio da se baš i ne miče s mjesta prestao pratiti i zaboravio na to. Ajde valjda će sada napokon napraviti i završiti s time, jer nema do HL jedinice.
Dolazim u napast napraviti profil na fb
Liked.
.... i najbolji dio.
Da. Samo nije ni dvojka daleko od tog nivoa.
kako kome, imali smo vec ovu raspravu :D
O ovome se prica godinama
To šta su sad na fejsu sumnjam da će nastaviti sa radom, jer unazad par godina nisu se makli nimalo, a niti barem išta obećali da će biti..
Tako da tih 20 000 likeova koji priželjkuju neće imati nikakvog značenja, iako bi volija da san skroz u krivu! 
evo screenshotića :D
Ovo čekam od prvog(i jedinog)trailera.Izgleda apsolutno genijalno,a još ako su istinite glasine da se radi besplatno,impresioniran sam.
EDIT:Vidim na traileru da onaj security guard sa recepcije još uvijek ima problema s BSOD
možda izađe u ovom stolječu,šta se čeka
.... i najbolji dio.
Da. Samo nije ni dvojka daleko od tog nivoa.
Misliš na HL2 ili HL2: Ep2? Meni osobno je Ep2 (za dlaku) bolji
HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Meni je HL2 saga nešto genijalno,HL1 je bio revolucionaran u svoje vrijeme,ali HL2+episode obožavam.
Da se razumijemo,HL1 je remek-djelo,ali priča u HL2 mi se jednostavno više svidjela.
Ovaj mod je u razvoju još od prije nego što je prva portal igra izašla i vjerovatno nikada neće biti dovršen. Čak i na kraju igre portal u pjesmi možete čuti stihove "black mesa was a joke". Pri tome se mislilo na ovaj mod.
O ovome se priča godinama, niko sretniji od mene ako ovo uskoro ugleda svjetlo dana.
HL2 EP2 i HL1 su daleko najbolji HL-ovi.
Između ta dva neznam koja bi odabrao. HL1 traje puno duže što je jedan plus. HL2 EP2 ljepo izgleda, iako kratak.
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
Pitam se šta će pre: Black Mesa ili HL 3?
Obe podjednako čekam. :D
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
HL2 EP2 i HL1 su daleko najbolji HL-ovi.
Između ta dva neznam koja bi odabrao. HL1 traje puno duže što je jedan plus. HL2 EP2 ljepo izgleda, iako kratak.
HL2 je meni bolji uz naravno nezaobilazni ep2
Horror level ravenholm i most su mi sigurno među top 5 dijelova bilo koje igre ikada
Ovaj mod je u razvoju još od prije nego što je prva portal igra izašla i vjerovatno nikada neće biti dovršen. Čak i na kraju igre portal u pjesmi možete čuti stihove "black mesa was a joke". Pri tome se mislilo na ovaj mod.
Bojim se da si u krivu s pjesmom. Da sada ne kopiram cijeli tekst:
Maybe you'll find someone else to help you.
Maybe Black Mesa
THAT WAS A JOKE
HAHA. FAT CHANCE
Ovo se GLaDOS sprda s Chell pošto je Aperture Science napravio GLaDOS, a oni Black Mesu smatraju svojim glavnim suparnikom. 
Točno to,ne znam zašto bi mod uključivali u cijelu priču.
Ma ne treba biti posebno inteligentan da se ne skuzi kamo cilja ova ekipa: tona likeova je sigurno nesto sto nece proci ispod Valveovog radara, koji inace podrzavaju razvoj ovog moda ali nisu direktno ukljuceni. Decki iz Black Mesa se nadaju da ako skupe dovoljno likeova - Valve bi ih mogao podrzati, sto tehnicki sto financijski.
Bolje da su napravili Kickstart projekt, umjesto se glupirati s ovim teenagerskim forama. Jako neozbiljno.
Bolje da su napravili Kickstart projekt, umjesto se glupirati s ovim teenagerskim forama. Jako neozbiljno.
Jesu teenagerske fore ali kad vidim ovdje u domaćim medijima kako obljavljuju vijesti s facebooka: "... grupa je skupila već XYZW članova" (i slična sranja od kojih mi se osobno diže tlak), mogu samo zamisliti kako je preko bare gdje su te socijalne mreže još više utjecajne.
Sve u svemu, na ovaj način će možda mod biti i besplatan.
Još uvjek se nadam HL2:E3, da se priča dovrši,
pa da se spremim za najavu HL3 te Portala3.
Jesu teenagerske fore ali kad vidim ovdje u domaćim medijima kako obljavljuju vijesti s facebooka: "... grupa je skupila već XYZW članova" (i slična sranja od kojih mi se osobno diže tlak), mogu samo zamisliti kako je preko bare gdje su te socijalne mreže još više utjecajne.
Sve u svemu, na ovaj način će možda mod biti i besplatan.
A sto bi ga kocilo da bude besplatan uz Kickstarter? Bas nista :-)
Mogli bi, ako nista drugo, barem opensourcati mod, tako da ekipa koja ima volje sjedne i proba pomoci.
Još uvjek se nadam HL2:E3, da se priča dovrši,
pa da se spremim za najavu HL3 te Portala3.
Pa hl3 će nastaviti priču iz prijašnjih nastavaka.Ne vidim potrebu za epizodom kad možemo dobiti punokvrnu igru..
A sto bi ga kocilo da bude besplatan uz Kickstarter? Bas nista :-)
Ali ne bi bilo fer prema onima koji su direktno sudjelovali u financiranju. =P