Možda žvuči glupo ali kakva je to igra, mislim koji žanar i dali se to isplati probati?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Isplati se samo je 300 mega
smece sareno bolje dotu igrat
smece sareno bolje dotu igrat
nemoj pricat gluposti prijatelju,u honu je ispravljeno sve šta nas je u doti nervalo,i na bnetu i na gareni.
Ja sam probao, ali nekako mi je bolja dota, navikao sam na nju.
Tu mi je samo dobro jer nema livera.
ja opče nezna sto je to dota i to heroes of newerth nist ne kuzim kaj su to neki dodatnki na warcraft????
ja opče nezna sto je to dota i to heroes of newerth nist ne kuzim kaj su to neki dodatnki na warcraft????
dota je modifikacija warcrafta, a heroes of newerth je samostalna igra, napravljena od autora koji su bili inspirirani dota-om.
A idem vidjeti kakva je. Ipak su počeli praznici, imam slobodnog vremena 
ma znam samo kukam jer sam odigrao jednu rundu a tesko mi se priviknuti jer ne razlikujem creepa od heroja heh.
Grafika je 10 puta bolja nego u zastarjelom WC3 enginu, ima dobrih inovacija kod kupovanja itema ali i ja još uvijek imam problema kod razlikovanja šta je šta i koji heroji šta rade.
dajte igri priliku, zbilja ima potencijala.
zapravo se radi o doti na steroidima, samo zahtijeva malo privikavanja... mislim da nakon ovoga nema više vraćanja na običnu TFT dotu :)
Eto da se i ja uključim u raspravu, pošto igram HoN već 4 mjeseca. DotA-u sam igrao preko 3 godine, vukao sam se po bnetu, gareni, igrao clan warove, bio sam aktivan na DotA sceni i stvarno sam uživao u igrici. Pozivnicu sam dobio od prijatelja za HoN i rekao sam si ajde da probam taj HoN. Nakon desetak odigranih game-ova ostao sam paf, još uvijek nisam razlikovao baš heroje ali mi se totalno svidjela i možda je za nekog atmosfera pretamna i prešarena ali vjerujte što više igrate sve više će vam se sviđati. Evo nabrojati ću neke prednosti samog engine-a i gameplay-a:
-reconnection system - ako vam pukne veza, BSOD ili vam jednostavno nestane struje na trenutak imate 5 minuta da se vratite u igru i nastavite, ova opcija je stvarno moćna
-server hosting-ova opcija je također uber dobra jer sve su vam igre kreirane od samog servera tako da nećete više kukati host zero delay bla bla bla, ovako svatko ima zero delay ali stvarno jer toliko je optimiziran mrežni kod da čim kliknete na heroja da se pomakne, casta magiju etc to se učini u 0.01s.
-matchmaking-makar još nije implementirano u igricu ali biti će kroz 2-3 tjedna jer je igra još uvijek u beti. Dakle nalazi vam protivnike jednake/slične vama po statsima i stavlja vas u isti game
-built in voip-nema više potrebe za teamspeakom, ventrilom etc... ;)
-leaver protection-šta da vam kažem, odigrao sam jedno 600 game-ova i u tih 600 je bilo jedno 3 ili 4 leaver-a, uber dobro
Nakon 4. mjeseca igranja HoN-a odigrao sam tokom vremena jedno dvije dote, šta da vam kažem riga mi se sada na dotu, presporo, previše delay-a, ni sam nisam mogao vjerovati kako sam to mogao igrati
.
U svakom slučaju vrijedu probati, inače nick u HoN-u mi je Sajko_Cro.
Pozz
Moj sin igra tu igru već par mjeseci i nagovarao je i mene al ja nikako da ju zaigram jer je pomalo strateška.No,sad kad sam odlučio nemogu je nigdje niti skinuti niti naći beta ključ.Igrao bih je čisto zbog njega da može vježbati jer ono samostalno vježbanje nije isto kao u igri.Ako netko ima informacije gdje skinuti igru i beta ključ bio bih jako zahvalan...
Moj sin igra tu igru već par mjeseci i nagovarao je i mene al ja nikako da ju zaigram jer je pomalo strateška.No,sad kad sam odlučio nemogu je nigdje niti skinuti niti naći beta ključ.Igrao bih je čisto zbog njega da može vježbati jer ono samostalno vježbanje nije isto kao u igri.Ako netko ima informacije gdje skinuti igru i beta ključ bio bih jako zahvalan...
Brzo ovdje, otvorena registracija još samo 16 sati ;) http://www.heroesofnewerth.com/open_create_account.php
eo i ja igram dotu vec dugo pa sad od frenda cuo za taj HoN pa malo gledo na internetu,igra je prebrutalna, uglavnom sve sto je doti ikad falilo...skino sam igricu samo je 300 mb ali nikako da krenem igrat kad su sve registracije zatvorene a niko neda invite pa ako ima neko ovdje te ima inv viska nek pls posalje na inflames733@hotmail.com
fala unaprijed
I ja bih cijenio kad bi netko proslijedio jedan beta ključ ako nekim slučajem ima viška
Hvala unaprijed.
jako bih cijenio kad bi netko proslijedio jedan beta ključ ako nekim slučajem ima viška .Hvala unaprijed.ja vas jako molim
jako bih cijenio kad bi netko proslijedio jedan beta ključ ako nekim slučajem ima viška .Hvala unaprijed.ja vas jako molim
Druže, pa mogao si barem svoj tekst smisliti, a ne kopirati moj 
nije jednostavno smisliti jednu smislenu rečenicu....... :/
što se tiče beta-invajta, malo je bed što se invajtovi dobiju tek nakon pre-purchase-a igre. Inače, igra je izuzetno dobra već sad u beti, i nadilazu originalnu dotu na puno razina
svaka čast, izgleda kao da koristiš maphack :D inače meni osobno je SS preneprecizan za takve manevre
svaka čast, izgleda kao da koristiš maphack :D inače meni osobno je SS preneprecizan za takve manevre
Haha, a išao sam na blef, nisam mogao vjerovati da sam to pogodio, išao sam pogledati replay i kad vidim njega još kripovi zblokali, čista smijurija.
A malo su gadnije napravili casting time na demon hand. I meni je fluidnije u doti napravljeno.
Pozz
Evo, da se javim. Dobio sam 3 beta invite-a. Znači, mogu pozvati trojicu igrača u igru. Pa tko želi, neka mi pošalje e-mail adresu na pp (privatnu poruku), pa ga ja pozovem u roku dan-dva.
Troje najbržih dobiva :D
http://www.heroesofnewerth.com/open_create_account.php
Evo mozete napraviti besplatno account jos 9 sati i 30 minuta, pozurite se
.