Ovo me vraća u djetinjstvo :')
Opet cu ovo zaigrati!
Hvala Tonči, hvala hvala i hvala!
Ovo me vraća u djetinjstvo :')
Opet cu ovo zaigrati!
Hvala Tonči, hvala hvala i hvala!
Daleko, daleko najbolji Heroesi. I danas znam bacit hot seat sa frendovima...Ahh vremena..
To je igra koju sam igrao na PIII, a i dan danas je jedina igra koju znam zaigrat.
To je igra koju sam igrao na PIII, a i dan danas je jedina igra koju znam zaigrat.
Ja sam to igrao na P166MHz
Ja sam to igrao na P166MHz
Eto vidis, dok si se ti igrao na P166, ja sam vec onda imao PIII :P :D
heh :D
Hm, samo kaj s tim patchem ? Nije bio kao .exe, kasnije dodam tu ekstenziju, al nista od toga ? Jel probao tko ?
Hm, samo kaj s tim patchem ? Nije bio kao .exe, kasnije dodam tu ekstenziju, al nista od toga ? Jel probao tko ?
Dodaj ".rar" Meni tako hoce otvoriti.
Ni meni nije jasno. Ima li gdje kakvih SSova da ne pokusavam prtljat s time bezveze?
I mene je zatekao isti problem....
Samo dodajte ".rar" na kraju naziva i normalno extractajte.
Samo dodajte ".rar" na kraju naziva i normalno extractajte.
Hvala! 
Da, sve radi sad, al gotovo nikakvo poboljsanje... Jedino je mapa po kojoj se kreces veca, bitka je ostala malecka... Bas nista mi taj patch ne koristi....
Da, stvarno. Cak i dok si u gradu ti je malecko, u biti je to kao prozor lol
Issss ja sam ocito malo se polakomio pa mislio da patch daje vecu rezoluciju i tekstura. Nešto kao razlika između Half Lifea i Half Life Source. Meh, silly me :)
I ja sam to mislio, al da me yebes meni je nekako bolje bez tog patcha :D nema veze sto je sve razvuceno i kockasto
Da bi taj patch doista nudio visoku rezoluciju potrebno je sve 2D spriteove iz igre zamijeniti novima koji bi bili vece rezolucije. Malo je teze prepravljati originalni artwork kod 2D igara nazalost...
Nema do originala, isprobavao sam i Doom high resolution pack, kao i onaj za Dukea3D, ali se nekako uvijek vracam pixeliziranoj grafici. Jbg nazovite me mazohistom.
Ovu igru uvijek imam na disku...
legenda
Eh, meni je 4 bolja od 3, al' opet 3 sam itekako dost dugo igrao, nastavak na kojem sam proveo svoje djetinjstvo osvajajući dvorce 
4 bolja od 3!?
E, bogohulis :D
Četvorka je super, ali ne super ko trojka. Da su je malo bolje izbalansirali, maknuli opciju da se "vojske" same miču bez heroja i da grafika nije bila toliko....blještava, te još par sitnica, možda bi i bila bolja.
Što se balansa tiče, za četvorku postoji mod koji drastično poboljšava stanje u tom području:
4 bolja od 3!?
E, bogohulis :D
Po meni 4 je bolje sređena od 3 ( makar većinom koje ja znam 3 im je bolja, tj. najbolja od svih ), ali sjećam se kad sam instalirao 3, znam da sam ostao iznenađen kako je bila sasvim drugačija od 2, jednostavno nisam mogao prestat igrat...
Jedna od dražih opcija kod trojke su mi bile random huge mape, lako generirane i relativno brzo. Toga nije bilo kada je došla cetvorka i to me najviše smetalo kod nje. Isto tako heroji su postali killing maschines i sve se svelo na to koliko si boostao heroja.
Jedna od dražih opcija kod trojke su mi bile random huge mape, lako generirane i relativno brzo. Toga nije bilo kada je došla cetvorka i to me najviše smetalo kod nje. Isto tako heroji su postali killing maschines i sve se svelo na to koliko si boostao heroja.
Pa ni trojka u originalu nije imala random map generator, ali ok. Sto se heroja tice bolje je kad ga mozes ubiti, ne znam kako tebi ali meni heroji u trojci (magicari) takoder znaju biti terminatori, cak i jaci od vojske.
Inace igrao sam bas sve nastavke Heroesa i ne mogu izdvojiti najdrazi. Svi su posebni.
Pa ni trojka u originalu nije imala random map generator, ali ok. Sto se heroja tice bolje je kad ga mozes ubiti, ne znam kako tebi ali meni heroji u trojci (magicari) takoder znaju biti terminatori, cak i jaci od vojske.
Inace igrao sam bas sve nastavke Heroesa i ne mogu izdvojiti najdrazi. Svi su posebni.
Heroji jaci od vojske ? To je bila neka slaba vojska ili si ti bio obdaren relic artefaktima...
Ma samo rokas blind/slow i onda neke razorne magije po preostalim budalama. Ponekad se bas suzdrzavam od igranja sa junacima koji su wizardi jer mi je prelagano. Dobro, istini za volju postoje brojne jedinice koje su imune na kojekakve magije, ali generalna ideja je imati masu vojnika koji su sposobni dovoljno dugo ostati zivi dok junak magicar radi pekmez od protivnickih trupa.
Samo spellpower atribut mora biti visok, kombiniras to sa visokom inteligencijom i nastaje uzas.
Hm... Da... Sve jasno, ali po tvom pricanju, cini se ko da prolazis sve prepreke bez imalo problema. Ne znam, al ima strasno teskih kampanja, pogotovo na vecoj mapi moras imat bar 2 heroja s tesko artiljerijom koji imaju mogucnost teleportiranja da bi stigao obranit svoje dvorce i pri tom osvajat druge...
Meni je dvojka najdraža...
Igrao sam je na Pentiumu 2 
2003 godine khm...
Hm... Da... Sve jasno, ali po tvom pricanju, cini se ko da prolazis sve prepreke bez imalo problema. Ne znam, al ima strasno teskih kampanja, pogotovo na vecoj mapi moras imat bar 2 heroja s tesko artiljerijom koji imaju mogucnost teleportiranja da bi stigao obranit svoje dvorce i pri tom osvajat druge...
Tu si potpuno u pravu, sto nas opet dovodi do magicara koji raspolazu "dimension door" magijom :) Ili ako pokupis artefakt koji ti omogucuje letenje po mapi :)
Tu si potpuno u pravu, sto nas opet dovodi do magicara koji raspolazu "dimension door" magijom :) Ili ako pokupis artefakt koji ti omogucuje letenje po mapi :)
Misliš "Town portal" na expert čarolijom...