Igra izgleda dosta misteriozno.Malo me podsjeca na Penumbru.
Nadam se da ce biti dobra
Igra izgleda dosta misteriozno.Malo me podsjeca na Penumbru.
Nadam se da ce biti dobra
Čini se odlična igra.
Meni isto vuče na Penumbru i Amnesiu po opisima, ali volio bih čuti i neke dojmove, jel igrao tko? Nisam spreman dati 20$ naslijepo, volio bih znati prvo nešto o igri...
Ja sam upravo odigrao demo i mogu rec da igra nema veze sa Penumbrom i Amnesiom. Ova igra je point and click avantura što me poprilično razočaralo. Mislim ipak ovo je 21 stoljeće.
Mozete skinuti demo. U stvari to je cijela igra ali ogranicena vremenskim limitom od 20 minuta dok ne uneste serijski broj. U tih 20 minuta igranja mogu podvrditi da, osim mozda po setingu, ne lici na Penumbru ili Amnesiu. Rijec je o klasicnoj point and click avanturi sa izvodjenjem iz prvog lica. Kretanje se izvodi po unaprijed definisanim nodovima bez mogucnosti pregleda lokacije u punih 360 stepeni (slide show nacin izvodjenja kao npr. u Barrow Hill-u). Za ovih 20 minuta igranja ne moze donijeti nikakav sud o kvalitetu jer se ne moze vidjeti puno toga. Atmosfera cini mi se nije losa a odmah na pocetku ima zagonetka sa razbijanjem koda za pistup terminalu (ja je nisam uspio rjesiti u ovih 20 minuta). BTW, cini mi se da ce se cijala radnja u stvari odvijati u tajnom podzemnom (vojnom i/ili istrazivackom?) kompleksu ispod farme.