Hladna igra za hladne dane

poruka: 5
|
čitano: 496
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Hladna igra za hladne dane".
3 godine

Igra izgleda dosta misteriozno.Malo me podsjeca na Penumbru.

Nadam se da ce biti dobra

2 godine

Čini se odlična igra.

3 godine

Meni isto vuče na Penumbru i Amnesiu po opisima, ali volio bih čuti i neke dojmove, jel igrao tko? Nisam spreman dati 20$ naslijepo, volio bih znati prvo nešto o igri...

eh
7 mjeseci

Ja sam upravo odigrao demo i mogu rec da igra nema veze sa Penumbrom i Amnesiom. Ova igra je point and click avantura što me poprilično razočaralo. Mislim ipak ovo je 21 stoljeće.

2 godine
neaktivan
Re: Hladna igra za hladne dane

Mozete skinuti demo. U stvari to je cijela igra ali ogranicena vremenskim limitom od 20 minuta dok ne uneste serijski broj. U tih 20 minuta igranja mogu podvrditi da, osim mozda po setingu, ne lici na Penumbru ili Amnesiu. Rijec je o klasicnoj point and click avanturi sa izvodjenjem iz prvog lica. Kretanje se izvodi po unaprijed definisanim nodovima bez mogucnosti pregleda lokacije u punih 360 stepeni (slide show nacin izvodjenja kao npr. u Barrow Hill-u). Za ovih 20 minuta igranja ne moze donijeti nikakav sud o kvalitetu jer se ne moze vidjeti puno toga. Atmosfera cini mi se nije losa a odmah na pocetku ima zagonetka sa razbijanjem koda za pistup terminalu (ja je nisam uspio rjesiti u ovih 20 minuta). BTW, cini mi se da ce se cijala radnja u stvari odvijati u tajnom podzemnom (vojnom i/ili istrazivackom?) kompleksu ispod farme.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice