Hotfix za Radeone

poruka: 13
|
čitano: 1.616
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Hotfix za Radeone".
4 godine
<i>Hotfix </i>za Radeone

Jel ovo neki novi hotfix ili onaj jedan jedini za FC2?

Vidim na linku da je topic kreiran 16.10. ali da je modificiran 29.10.

Moze li neko pojasniti?

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!
3 godine
moderator
<i>Hotfix </i>za Radeone

Izgleda da je ovo novi jer cini mi se da onaj stari i nije bio nesto al nemogu sa sigurnoscu reci.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2008 12:03 (F1-IVO).
3 godine
RE: <i>Hotfix </i>za Radeone
F1-IVO kaže...

Izgleda da je ovo novi jer cini mi se da onaj stari i nije bio nesto al nemogu sa sigurnoscu reci.

Je, to je novi. Ako imaš problema s navedenim igrama, skidaj ga.

A što se tiče veličine Hotfix-a - zapravo se radi o Beta driverima.
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2008 12:05 (TomoR).
3 godine
moderator
<i>Hotfix </i>za Radeone

Nemam Vistu pa time ni dx10 a za dx9 kazu da ispravlja performanse samo kod crossfirea tako da ga necu skidat.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano
4 godine

Ja cu skinuti kad dodjem kuci, pa cu da vidim jel ima poboljsanja u odnosu na prvi hot fix pod dx10.

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2008 12:12 (DrNasty).
3 godine
<i>Hotfix </i>za Radeone

ja sam prešo Brothers in Arms - Hell's Highway i nisam imao nikakvih problema. Igra je super.

Kiko
4 godine
je ovo je novi hotfix, noviji od onog prvog
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc
3 godine
<i>Hotfix </i>za Radeone

Dok mi se instalirao onaj prvi hotfix pojavio mi se plavi ekran smrti tako da se sada čisto bojim krenuti instalirati ovaj drugi hotfix da me opet ne zadesi ista sudbina, ali budući da imam problema sa igrom Far Cry 2 vrijedi riskirati, pa šta bude.

4 godine
<i>Hotfix </i>za Radeone

Prvo sto sam uocio prilikom instalacije je da hotfix sadrzi avivo64 codece (ako nekom treba).

Onda, far cry 2 se ponasa malo cudno s ovim novim driverima.

Ima pomaka u brzini, ali na gore. Igra mi se jednostavno usporila. Ako ucitam opet poziciju, onda ide fino (iste brzine ili malo brze nego s prvim hotfixom), pa se opet sama od sebe uspori.

Tako je barem kod mene.

Da, jos nesto, ne mogu se vratiti na stari hotfix, iako sam pocistio disk i registry nakon deinstalacije ovog hotfixa. Nece stari ccc da se pokrene i kaze mi da instaliram ispravne drivere za moj ati hardware ?!?

Sad sam na ovom zaglavio, dok ne izadje 8.11 :)

3 godine
<i>Hotfix </i>za Radeone

Instalirao ovaj novi hotfix, nije bilo problema prilikom instaliranja, ali i dalje neće Far Cry 2, bit će čekat 8.11. kao što kaže ovaj član foruma iznad mene.

3 godine
<i>Hotfix </i>za Radeone

Hmm, kod mene (XP SP3, Radeon 4850) Far Cry 2 i S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky rade sasvim lijepo sa 8.9 Catalystima...

Ipak, kada dođu 8.11, njih stavljam.

3 godine
moderator
TomoR kaže...

Hmm, kod mene (XP SP3, Radeon 4850) Far Cry 2 i S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky rade sasvim lijepo sa 8.9 Catalystima...

Ipak, kada dođu 8.11, njih stavljam.

Stavi si 8.10 obicne bez hotfixa.Imas opciju u Catalystima da si manualno nastimas brzinu venta na grafi ako ti se previse grije.
15 mjeseci
neaktivan
radeon

neotvara mi ovaj hotfix link..tj prikaze error..jel ima netko taj hotfix na  rapidshare-u ili tako nesto ..hvala puno 

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 19:41 (BabyFace).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice