Isporučeno 15 milijuna kopija Battlefielda 3

poruka: 6
|
čitano: 834
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Isporučeno 15 milijuna kopija Battlefielda 3".
2 godine

Jedino sa cime me mogu iznenadit je nekaj đabe {#}

Battlelog ~ UrbanFsk
17 mjeseci
Re: Isporučeno 15 milijuna kopija Battlefielda 3
Battlefield ne Battlefield 3 fanove...

Mozemo ocekivati BF 4.
4 godine
FireMan97 kaže...
Battlefield ne Battlefield 3 fanove...

Mozemo ocekivati BF 4.

prije bad company 3... bf 4 ce bit za neku drugu godinu.

5 godina

E baš sam ovu vijest vidio jutros na nekom stranom siteu i osjećao sam se nekako bolje. Mogu mirno spavati kad znam da je i ova igra uspjela, kad je onaj 3. put reciklirani WC papir od MW3 oborio sve rekorde.
(ponosni vlasnik BF3!)

Why so serious???
2 godine
joj kako bi mogla biti dobra BC3 :D da zadrze osobnosti starog BC-a... Koliko znam u zadnjem djelu su rusi zauzeli SAD... Te bi cak i SP ponovo mogao biti zanimljiv...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
23 mjeseca

ovo je tuga, zalost, na stranu koliko su "upropastili" igru, ali koliko su se diceovi developeri potrudili da bi mi dobili ono pravo Battlefield iskustvo, ovako im vracamo, dok mw3, ustvari svaki CoD, koji activision izbacuje prije bih rekao DLC a ne igru, jer je sve isto, samo su mape, oruzja malo drugaciji od prethodnika, dok je DICE, napravio Frostbite 2 engine, covjece tko moze igrati na ultra settings, naprosto uziva u igrici, mada i mi sa low-mid mozemo takodjer uzivati, onda ogromne mape, vozila, 64 igraca na serveru, i nesto najbolje su zvukovi u igri. ja se nadam da ce se battlefield vratiti u iducem serijalu svojim korijenima, previse su otisli u CoD style, nema vise one njihove originalnosti, u bc2 se daleko vise zabavim na manjim mapama, sa manjim brojem igraca, osjeca se vise napetost, nije lako igrati, treba se vise potruditi, no otom potom, nadam se da su zadovoljni u dajsu sa ovim, te da nam iduce godine ako Bog da izbace daleko bolji battlefield na onaj kakav smo svi navikli

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice