jel igra tko? po gameplay-u mi se čini čist ok.. skidam, pa javim dojmove
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igrao sam od closed beta dosadna igra jako.
Igrao sam od closed beta dosadna igra jako.
Slažem se, igra uopće neizgleda kao na traileru. Vrlo dosadna atmosfera i nezabavan gameplay.
Skinuo, igro, freeze, i tako u nedogled. Još je neispolirana i meni je *ebeno i nepotrebno komplikovan.
Upravo se instalira.
Ima li ikoga s foruma da igra?
preogromnu manu toliku da cu je sad uninstallirat.
Ovo je pay 2 play igra nazalost .:S ima velika kolicina opreme koja se moze samo pravim novcem kupit a takve igre
po mom iskustvu su najskuplje zato radije igram bf3 i dalje...
Igra nije pay 4 win, sve se može kupiti i virtualnim novcem.
Jedini problem je FPS drop...vrti se na 60FPS-a bez beda, i onda pada na 1
Ove koje se SAMO s ZENOM kupuju nemaju nikakvih prednosti nad ovima koje su za virtualne pare.
Identičan sistem ko u League of Legends...jedino kaj se kupuje pravim novcima je SKIN, i nemože ni na koji način dati prednost nad običnim igračem.
Meni uopće neće uć, pokrenem onaj launcher, i nemam nigdje za stisnut play ni ništa, čekam oko 3 sata, ništa se ne događa.
Ove koje se SAMO s ZENOM kupuju nemaju nikakvih prednosti nad ovima koje su za virtualne pare.
Identičan sistem ko u League of Legends...jedino kaj se kupuje pravim novcima je SKIN, i nemože ni na koji način dati prednost nad običnim igračem.
Yeah right, nije ni blizu LoL-u jer tamo imas free champione i jos pare se zarađuju vrlo brzo. Ovdje se trebaš mučiti ko konj za jednu virtualnu puškicu, još da ne spominjem kako te ekipa sa ZEN kusurima pwna kao budalu, u lol-u ingame nema razlike, imao ti 5$ ili 100$ vrijedan account. Zato ne piši gluposti, naslov je čisti pay2win.
Daj reci jedan item koji ti daje prednost nad neprijateljem.
Ne pričaj gluposti klinac.
EDIT:
Eto, nemožeš imenovati niti jedan...pun si BS
Odličan je Blacklight. Ugodno sam iznenađen.
Što se plaćanja tiče, prednosti ima ali nisu velike. Skoro sve ionako mogu otključati kroz igru tako da s tim nemam problema.
moram priznati da sam se laganini navikao na blacklight.. malo je čudno s početka, al ide to.. čak sam i zadovoljan :)
Neznam,ali po meni je igra ipak P2W.
Ja uletim sa smece puskom i opremom
opcenito.I kada me ubiju,vidim sta me ubilo.
Tip ima pusketinu i po.Oprema isto tako.
A koliko znam igra je nedavno dosla.Kako
je netko u tako kratkom vremenu uspio nabiti
toliki exp ili lvl.I ne razumijem zasto je usporedjuju
sa PS2.Kada nije niti blizu koncept PS2.