Izašao Payday: The Heist

poruka: 14
|
čitano: 1.845
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Izašao Payday: The Heist".
4 godine

Ovo bi trebalo uzeti, čisto zbog igrine individualnosti i za podršku developerima, ovakvih stvari nam treba više.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
4 godine
protjeran

Stvarno originalno. Jel igra tko ovo? Kakvi su dojmovi?

21 mjesec
neaktivan

^^ Solidno, skinuo sam demo. Ima dobru atmosferu. Uzet cu ju ziher kad malo pojeftini (i dođe na hrvatski Store naravno :D )

Muzika tijekom pljačke je skoro pa ista onoj iz Vrućine (The Heat) kad upadaju u banku. Predobro...

4 godine
neaktivan
Re: Izašao Payday: The Heist

Čini mi se kao odlična ideja a sad kad sam još pročitao ovo oko muzike baš sam zainteresiran jer su za mene one scene i mjuza u Vrućini najbolje ikad režirane scene pljačke .....uzimam kad pođe dole cijena sigurno.

3 godine
neaktivan

Kada brat dođe pa cemo igrat javim vam kako je u co-opu{#}

4 godine

U vrijeme kad sve više ljudi mrzi vlast i bankare, odlična prilika da se proda/kupi ovakva igra. Sad je manja grižnja savjesti pri igranju ovakvog nečeg, a užitak veći.

4 godine
protjeran
Mad-Max-X kaže...

U vrijeme kad sve više ljudi mrzi vlast i bankare, odlična prilika da se proda/kupi ovakva igra. Sad je manja grižnja savjesti pri igranju ovakvog nečeg, a užitak veći.

Slazem se. 

Trebali bi napravit mapu gdje provaljujes u Sanaderovu kuću i kradeš mu slike i skupocjene satove....to bi bilo pre dobro{#}

21 mjesec

meni poprilično dobra igra, fali ovakvih igara gejmingu sigurno :D

ako hoće neko co-op neka se javi :)

4 godine
neaktivan

kako uključiti v-sync u igri ?

Skole
3 godine
neaktivan
borna666 kaže...

Kada brat dođe pa cemo igrat javim vam kako je u co-opu{#}

Ljudi igr aje zakon

Dugo nisam igrao ovako nešto.

Fali ovakvih igara, 

Kupite i podržite developere

ja osajem na svojoj verziji{#}

2 godine

Pise da lan ide preko steama moze li mi tko objasniti kako nekuzim

pozzzz

3 godine

igra tko ovo,a da je zainteresiran za coop, ja imam igru al nemam vremena da probam

mijauu
22 mjeseca
protjeran

Da li netko igra ovo?

Ja imam na steamu pa ako ima jos nekih hrvata da igra ovo mogli bi nabacit koju partiju zajedno :D

BTW uskoro tj ovaj mjesec bi trebao izaci dlc sa novim heistovima !

16 mjeseci

Dal neko igra ovo uopće?? Kad idem tražit neke igre trenutne da se ubacim, ništa mi ne nalazi, jel moguće da nitko u svijetu ne igra?

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice