Ovo bi trebalo uzeti, čisto zbog igrine individualnosti i za podršku developerima, ovakvih stvari nam treba više.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stvarno originalno. Jel igra tko ovo? Kakvi su dojmovi?
^^ Solidno, skinuo sam demo. Ima dobru atmosferu. Uzet cu ju ziher kad malo pojeftini (i dođe na hrvatski Store naravno :D )
Muzika tijekom pljačke je skoro pa ista onoj iz Vrućine (The Heat) kad upadaju u banku. Predobro...
Čini mi se kao odlična ideja a sad kad sam još pročitao ovo oko muzike baš sam zainteresiran jer su za mene one scene i mjuza u Vrućini najbolje ikad režirane scene pljačke .....uzimam kad pođe dole cijena sigurno.
Kada brat dođe pa cemo igrat javim vam kako je u co-opu
U vrijeme kad sve više ljudi mrzi vlast i bankare, odlična prilika da se proda/kupi ovakva igra. Sad je manja grižnja savjesti pri igranju ovakvog nečeg, a užitak veći.
U vrijeme kad sve više ljudi mrzi vlast i bankare, odlična prilika da se proda/kupi ovakva igra. Sad je manja grižnja savjesti pri igranju ovakvog nečeg, a užitak veći.
Slazem se.
Trebali bi napravit mapu gdje provaljujes u Sanaderovu kuću i kradeš mu slike i skupocjene satove....to bi bilo pre dobro
meni poprilično dobra igra, fali ovakvih igara gejmingu sigurno :D
ako hoće neko co-op neka se javi :)
kako uključiti v-sync u igri ?
Kada brat dođe pa cemo igrat javim vam kako je u co-opu
Ljudi igr aje zakon
Dugo nisam igrao ovako nešto.
Fali ovakvih igara,
Kupite i podržite developere
ja osajem na svojoj verziji
Pise da lan ide preko steama moze li mi tko objasniti kako nekuzim
pozzzz
igra tko ovo,a da je zainteresiran za coop, ja imam igru al nemam vremena da probam
Da li netko igra ovo?
Ja imam na steamu pa ako ima jos nekih hrvata da igra ovo mogli bi nabacit koju partiju zajedno :D
BTW uskoro tj ovaj mjesec bi trebao izaci dlc sa novim heistovima !
Dal neko igra ovo uopće?? Kad idem tražit neke igre trenutne da se ubacim, ništa mi ne nalazi, jel moguće da nitko u svijetu ne igra?