yaaay sad ce se vec odvratni queue-ovi jos dodatno povecat -.-
djaba im ti pusti ulupani milioni kad vise tamo nema ljudi koji znaju slozit RPG, Bioware je definitivno oso u k...
zivio EA
Jeli to s metacritica?
Ja igram i igra definitvno zasluzuje minimalno 8.5.
Igra je u sustini MMO ali (bar meni) ima stimung KOTOR-a dakle one epic avanture i price.
Igram Jedi Sage-a,tako da nemogu bas posvjedocit o ostalim pricama.
Zasad sam osta pozitivno iznenaden,sta sam mislia da je nemoguce nakon 7 godina WoW-a i testiranja svakakvih WoW killera unutar tih 7 godina (WAR,AoC,Aion,Rift to name few of them)
da nije MMO igrao bih ovako no me interesa ali sreću im želim
Za star wars svjet ograničiti izbor lika samo na čovjeka, e to im je velika greška.
Neka bioware ide na http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Star_Wars_species i malo prouči.
Ma glupost od igre. Niti mmorpg dio niti single player rpg nije kvalitetan, nesto izmedu. I da nema space combat pravoga. Jos jedan poluproizvod.
Igra je u sustini MMO ali (bar meni) ima stimung KOTOR-a dakle one epic avanture i price.
Cuj bas mi i nije nesto epicna ta avantura i prica.
Jako sam zainteresiran za igru, igram WOW već jakoooo dugo i dosta mi ga je, ali trenutno je jako skup a ja sam na vi sa parama tak da jednostavno nemogu odlučit šta da radim.
jednostavno: quitaj wow, nabavi tor.
Ja sam vec quito wow, nakon dugo dugo vremena igranja (od izlaska do prije nekih mjesec dana, sa malim pauzama naravno) i odma poslje nove godine kupujem SWTOR. Jer ipak necu bas biti trijezan toliko za praznike da igram bilo sta na kompu :)
Za star wars svjet ograničiti izbor lika samo na čovjeka, e to im je velika greška.
Neka bioware ide na http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Star_Wars_species i malo prouči.
Nisu ograničeni samo na ljude.
Yes,but we want to be free to play ;)
Igrao sam betu i igra je fenomenalna i cim dode raspust uzimam da igram. A sto se tice f2p modela mislim da ce to izbaciti ako u prvoj godini nepostignu dobre rezultate ali cisto sumanjm jer su serveri vec puni.
Pa dal je iko od ovih koji pljuju actually probao igru? Ili im se misljenje bazira na temelju tudjih, i rekla kazala? Ili jos bolje, sto je sad veoma 'in', pljuvanje po svemu i svacemu da bi bili cool.
Imam 4 razlicita lika, sa cetvrtim sam sad na kraju prvog dijela, sa trojicom vec prosao. Fakat nisam ocekivao puno, bio sam jako skeptican, ali igra je zasad FANTASTICNA.
Zaista im je uspjelo iskombinirati i odlicnu pricu i odlicnu MMO mehaniku. Vidi se da je ulozeno toliko truda u toliko sitnih detalja da je to strasno.
Cak i grafika za koju sam mislio da ce bit shit, je u biti odlicna. Kad dodjes prvi put na Corruscant, nevjerojatan feeling. Odlicno, odlicno.
Namjerno se levelam sporo jer zelim slusat sve, istrazit sve, vidjet sve. Klase su odlicne, dinamicne, sa razlicitim rolama.
bgt kako vam wow moze dosadit? Dajme Toru 4-5 mjeseca zivota
djaba im ti pusti ulupani milioni kad vise tamo nema ljudi koji znaju slozit RPG, Bioware je definitivno oso u k...
zivio EA
Igra se može igrati, koliko, tjedan dana (i to ako si je među prvima prednaručio)? I ljudi već imaju konkretno mišljenje o jednoj novoj MMO igri...LOL
Taj critic metascore je smeće, uopće ne znam zašto ga ljudi gledaju.
Queue su smanjili na najpopulated serverima sa u peaku u prosjeku 4-5 sati na 15-25 minuta. Jako sam zadovoljan.
A igra? Igram od 15 .tog, i jednostavno sam sbe ograničavam , tjeram se da odem i nove serije pogledati i šetati psa malo duže nego inače, jer nebih spavao ni jeo koliko je zarazno !!!!!!!
Igra se može igrati, koliko, tjedan dana (i to ako si je među prvima prednaručio)? I ljudi već imaju konkretno mišljenje o jednoj novoj MMO igri...LOL
Taj critic metascore je smeće, uopće ne znam zašto ga ljudi gledaju.
Jesi smijesan. Najbolje da igram jedno 2 godine pa da tek onda skuzim da je igra sranje.
Star Wars bez svemira nije Star Wars i to je sve kaj ja trebam znati o toj igri.
vidi se da nisi igrao igru.ima svemira itekako ga ima.ja sam bas happy da mi se svidja igra.a ovi sto pljuju nek nastave slobodno mi cemo uzivat :)
vidi se da nisi igrao igru.ima svemira itekako ga ima.ja sam bas happy da mi se svidja igra.a ovi sto pljuju nek nastave slobodno mi cemo uzivat :)
Itekako ga nema jere ono napucavanje arkadno se nemoze zvat svemir.
Lijep pozdrav svima, mene zanjima može li se od sutra TOR kupiti u kutiji negdje u Zagrebu ili se za sada mora naručivati online?
A ti bi levelao u svemiru? Jeli?
Ili bi vozao brodić po asteroidima?
o čemu ti to...........TOR če satrati WOW u prvih 6 mjeseci :P..............
O cemu ti prijatelju?
Pa i draze mi je da nema levelanja u svemiru.
Ovako imamo odlicnu i ispoliranu igru na planetima,te zabavnu razonodu u svemiru za malo odmorit od planeta.Pogledaj na sta lici ono ruglo od Star Trek Online-a gdje su isli neke svemir/planeti kombinacije radit na kraju smo dobili poluproizvod kojem oba aspekta nevaljaju nista.
U SW filmovima fokus nikad nije bia na lutanje po svemiru i istrazivanje(sta je slucaj u Star Treku npr.) nego su svemirski djelovi bile adrenalinske sekvence napucavanja,tranzit s jednog planeta na drugi ili bitka unutar nekakvog broda ili stanice,a sve to imas u SW:TORU tako da stvarno mislim da cjepidlacis.
Na kraju krajeva tko Bioware-u brani da u buducem patchu ili ekspanziji razrade svemirski aspekt igre.
Iako osobno, iskreno se nadam da nece previse eksperimentirat s tim.(Eve online i dodavanje kapetanske kabine te kontroliranja lika wink wink)
P.S. da se osvrnem na ovo "ubijanje","tranje" i slicne stvari koje ce TOR napravit WoW-u....
Nece ni jedna igra ubit WoW,on ce sam sebe dokrajcit jer nista ne traje vjecno tako ni WoW.
Mozda izgubi nesto pretplatnika radi TOR-a,ali to ga nece "ubit"
On gubi pretplatnike jer su se ljudi zasitili nakon 7 godina(ja sam ga npr. igra od 2004.), WoW je jako stara bestija.(Ali i dalje jako jako dobra igra)
Vjerovatno ce potrajat jos ~4 godine dok ne izdaju 2 do 3 ekspanzije,zadnja ce vjerovatno kulminirat borbom protiv Sargerasa i on ce otic u anale povjesti(WoW ne Sargeras ;) )
Svi mi idemo isprobavat druge mmo-e, ali na kraju opet svi putevi vode u WoW :). Nema do igre kad ju Blizzard složi, jbg kolko para toliko muzike.
o čemu ti to...........TOR če satrati WOW u prvih 6 mjeseci :P..............
jes i da nebi ,ubrzo ce i GW2,a onda ljudi nemogu spavat jer misle oceli TOR ili GW2,pa tako se igraci pocjepaju.I ovaj je dobro napiso da Wow jedino moze ubiti vrijeme posto nista ne traje vjecno.jedino nakon 5-6 godina mogu ostavit par servera na kojima ce ostat igrat najvjerniji fanovi wow-a sa f2p.Ali jebiga ipak Chuck Norris je snimao reklamu za WoW. :)
UUu zaboravi ja na GW2 pff tamo sam utuka 3 dobre godine heheh e sad si mi da misliti... :P....ali opet GW2 je f2p a TOR je na pretplatu hmmm
UUu zaboravi ja na GW2 pff tamo sam utuka 3 dobre godine heheh e sad si mi da misliti... :P....ali opet GW2 je f2p a TOR je na pretplatu hmmm
gw2 ce biti b2p
Ma znam ali opet nije kao TOR kupi i još plati pretplatu........iako volim SW sve serijale ali ajde viditi čemo,ipak je mene kriza dobro zakačila
Igra je fenomenalna, svaku večer me nešto oduševi, a to je sve što mi treba u ova glupa vremena. Puno bolja od očekivanog.
O cemu ti prijatelju?
Pa i draze mi je da nema levelanja u svemiru.
Ovako imamo odlicnu i ispoliranu igru na planetima,te zabavnu razonodu u svemiru za malo odmorit od planeta.Pogledaj na sta lici ono ruglo od Star Trek Online-a gdje su isli neke svemir/planeti kombinacije radit na kraju smo dobili poluproizvod kojem oba aspekta nevaljaju nista.
Nebi htio da mozes letit od planeta do planeta kao npr. Freelancer il tak nest? U Star Trek online nije ulozeno bas puno truda a i sami su rekli da je igra oduvijek trebala biti f2p, samo sto je neko forsirao na p2p.
A ako je nesto poluproizvod onda je to ovaj SWTOR jer je to RPG igra sa multiplayer dodacima. A niti jedno niti drugo nije bas nest. Ako cu placat mjesecno za igru onda moraju biti ulozene godine rada i truda. A ne tu neki wanna be WOW.
Ja sam igrao betu da vidim da li se isplati kupiti i odusevio sam se. Prica je odlicna, svijet je dobar i overal mi se igra jako svida. Sto se tice borbe u svemiru ne znam bas za tu tvoju ideju. Iako sam igrao jos dobri stari Wing commander stvarno mi se neda to igrati izmedu planeta... Ono, meni je ovo sve ono sto zelim od MMO-a: questanje sa prijateljima i raidanje i sve to uz dobru pricu. To je mene osobno u ovoj igri maksimalno zadovoljilo. Iako imam wow placen godinu dana sigurno se dugo necu spajati tamo jer je zadnji content wowa po meni promasen a dotle cu rado igrati i placati SW:TOR.
Pero456, SW je najavljen 2008g sluzbeno a na njemu se radi jos dulje. Tako da su tu sigurno ulozene godine i godine rada sto se vidi na svakome questu a sto se npr. ne moze reci za zadnji WoW patch. U zadnjem patchu su na vec napravljene mape i teritorije zalijepili hrpe mobova i to su "novi" dungeoni. Meni se to nikako ne svida iako cu wow i dalje igrati. :)