25€ za 2 sata gameplaya?
Lol. Ovi su opasno zabrijali.
Neda mi se niti instalirat igru radi dva sata igre.
25€ za 2 sata gameplaya?
2 sata je prva od 5 epizoda.
Epizode će biti izdavane s mjesec dana razmaka a cijelu sezonu plaćaš 25$/25€.
Igram, jako mi se sviđa.
Ima izvrsnu atmosferu i mehaniku igre.
Uistinu osvježavajuće pored svih 'blockbustera', mega-najava, promašaja
i čega sve ne u zadnje vrijeme.
upravo se igra ! odlican mi je koncept sto je rasjecena kao epizode , nabrijavajuche 

Meh, čekam 5-pack. Volim njihove igre ali ne i njihovo epizodno izdavanje. Pa rađe pričekam još par mjeseci da naprave "cijelu" igru.
preshao .iskutvo je wow nisam iskerno se nadao takvom polu interkativnom gameplayu ! fino mi sjelo taman prije tekme hehe , cheka se nestrpljivo drugi dio
WD FTW 
inace ne volim point n click igre ali ovu sam zaigrao zbog odlicne serije, i igra je ok, grafika super, malo me kretnje lika hebu ali inace dobra igra.
Isto igram, ali de mi recite "animacije" dali Vam trzaju? Meni jbno ono zatrza, čujem zvuk a slika stoji i onda odjednom nastavi :S riješenje netko?
Možda te driveri zezaju, probaj stavit nove ili starije ovisi koje imaš.
EDIT: odi u folder gdje si snimio igru i tamo imaš Directx folder ostvori ga i pokreni setup i snimi Directx.
takodjer ai kasnije to trkoirajne nestane..
to je do igre ili drivera , ne pomaze instal dx-a ;)
Prvi playthrough gotov, sad ću bar još 2 s različitim odlukama, da vidim kasnije kakvog utjecaja imaju.
Prvi playthrough gotov, sad ću bar još 2 s različitim odlukama, da vidim kasnije kakvog utjecaja imaju.
Po nekom review-u šta sam pročitao trebalo bi dosta utjecati na priču.
Igra je naprosto fenomenalna.
Interaktivni djelovi su savršeno uklopljeni u mehaniku igre i ne narušavaju
sveukupni dojam, ponekad treba brzinski reagirati, ponekad odlučiti...
oduševljen sam sistemom nadovezivanja priče i dalekosežnih posljedica odluka,
ne postoji 'prava stvar' ni 'kriva stvar' za učiniti odnosno odigrati.
Igram onako kako bih (zamišljajući iz komfora fotelje pred monitorom) reagirao
u stvarnoj situaciji, znajući (do određene točke) samog sebe.
Ne želim igrati nanovo namjerno donoseći kontra odluke jer mi to naprosto ne sjeda,
ovako mislim da ću otpočetka do kraja imati jedinstveno iskustvo.
Ova igra me sjetila da mi je jako žao što nikad neću moći odigrati Heavy Rain..
Nije spektakularan raspon mogućih alternativa utkan u priču i izbore
ali s obzirom na vrstu (i veličinu) igre, iznimno je dobro napravljen.
nevjerojatno kako im je sve ovo stalo u 450MB.
Jedva čekam ostale nastavke,
preporučam svatkome tko je voli kvalitetnu priču, indie štih, slobodu izbora,
dobru zabavu koja te natjera da razmisliš i naravno - Zombije! 

Ova igra me sjetila da mi je jako žao što nikad neću moći odigrati Heavy Rain..
To je meni prošlo kroz glavu kad sam ovo zaigrao :), obećao sam si da ću je kad tad odigrati.
The Walking Dead mene je očarao svime. Kao što Danny kaže da će je preć još koji put s drukčijim odlukama, tak ću i ja.
Nisam ništa očekivao od igre, a dobio sam jednu od boljih igara ove godine.
Igra je fenomenalna, pravo osvježenje ali je neću igrati ponovo jer sam kao i forzzuk personalizirao tipa po sebi, jedva čekam nastavak
Upravo završio prvu epizodu. Igra je očaravajuća, želim je još jednom prijeći sa drugačijim odlukama.
Nego želio bih je kupiti, ali sam malo skeptičan... Naime vidim da igra košta 25$, ok! Nije to, već... kada bih ja kupio
igru na steamu, kupujem li ja samo prvu epizodu ili ću svaki mjesec dobivati ostale 4 epizode za besplatno kao update ili
će opet trebati iskeširati 25$ po epizodi?
Ma kakvih 25$ za epizodu, 25$/€ su sve epizode.
haha pa nije to activision da ce jednu epizodu naplatit 25 eura, to je cijeli paket. zapravo je to dosta jeftino kad se uzme u obzir da jedna ima 2 sata gameplaya odnsono sveukupno 10 sati.
E hvala vam na odgovoru.
Evo idem si je kupiti, jedva čekam sljedeće epizode 
Igra je GENIJALNA. . ., bas se primjeti kako vuce vise na strip nego seriju, nema dosadne i glupe drame s retardiranom Rickovom zenom i tupavim sinom, nego prava brutalnost i teske odluke apokalipse.
Pitanje zasto i dali ste u radnji spasili zensku ili geeka. Ja bih rekao da sam ju spasio jer ima pistolj, ali iskreno pomogao sam njoj zato sto je zensko je*es geek-a 
ja slucajno, htio sam da ona umre. zene u apokalipsi sve shebu.
Zna li se kada izlazi druga epizoda?
sljedeći mjesec.
Upravo Zavrshio ufff koji mind trip , totalno te ufura u samog lika i osjechaj tjeskobe je prisutan tokom cijelog vremena , strip art totalno pogodjen daje horror stih samo tako ,
naravno spasio sam devojku :O , uglavnom sa nestrepljenjem se ceka sljedeci nastavak ! WD za sada big FTW , vishe ovakvih igrara nam treba 
Jako zanimljiva igra koja mi je totalno pogazila očekivanja ( kad sam prvi put vidio tko je radi i našto liči nije mi bilo baš drago ) i uzdigla Telltale još više u očima, priča je jako zanimljiva, likovi neloši ( neki i dosta dobri ), scene i lokacije isto, ma cijeli paket, a ovo je samo prva epizoda, jedva čekam nastavke.
Eh, da, Cell Shading je pun pogodak.
Ova igra me iznenadila, nisam ovako puno očekivao.
predobra igra
Prošlo je mjesec dana od izlaska prve epizode, googlanjem nisam
ništa uspio pronaći no konsenzus je da epizode izlaze mjesečno
dakle kroz para dana bi (nadam se) trebali zaigrati epizodu 2
naziva 'Starved for help'