Jaje ili kokoš

poruka: 7
|
čitano: 847
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Jaje ili kokoš".
2 godine
Jaje ili kokoš

Ma Bioware je doktorirao na dlc-ovima i rezanju igre. Koliko su srezali 2-jku to je besramno, pogotovo oni niš koristi dlc-ovi koji ti nude samo novu opravicu za tim, a trebali su biti u originalu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 21:30 (Anubis22).
12 mjeseci
Jaje ili kokoš

ja sam doktorirao nesto drugo :D

pozdrav bioware i ovoj politici iz slovenije :D

2 godine
Jaje ili kokoš

Radi ovakvih DUBRADI nikad ali NIKAD NECU KUPIT JE*BENU IGRU, pa nek propadnu!!

Nothing lasts forever
6 mjeseci
Jaje ili kokoš

Ta nova politika gaming industrije mi ga moze lijepo pop.

18 mjeseci
Jaje ili kokoš

vidim ja da naseg toncija opako pate ti prokleti dlcovi sto izlaze opakim tempom pa ne prodje ni dan a da nas u svom stilu ne obavijesti kroz "ingeniozne i sarkasticne" komentare o njihovoj nepotrebnosti, gluposti, imbecilnosti i da povrh svega elegantno pljucne po sveopcoj pohlepi developera/izdavaca kao da je to nesto sto se pojavilo jucer a ne prije 100 godina i postalo opca praksa cijele fakin industrije... meh.

Umirovljenici se odmaraju na klupama, a groblja zjape prazna!
4 godine
Re: Jaje ili kokoš

buduci da se drze dlc politike ka pijani plota uopce necu kupit igru... jednostavno ce se ukazat na hard discu...

It's not who u are, it's who u know.
10 mjeseci
Re: Jaje ili kokoš
Obi Wan kaže...

buduci da se drze dlc politike ka pijani plota uopce necu kupit igru... jednostavno ce se ukazat na hard discu...

Radi Bioware-ove gadosti s isforsiranim dlcima,ne kupujem njihove orginale.

Jer igru naplate 60 Eura,a onda jos izmuzu 60 s mizernim paketicima dlca,(koji su trebali bit u igri od pocetka) tipa par misija s hovercraftom i novim likom koji van svoje(jako kratke) price ima minimalnu interakciju(dodes do Kasumine sobe i klikas po itemima,a ona ko neki random npc komentira{#}).

Ista stvar je i s Ubisoftovim igrama i njihovim ogavnim DRM-om.

Ne kupujem to makar bia popust 90% na steamu -.-

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice