Baš me briga za mapu. Ja samo hoću da riješe probleme s lagom, i isprave bugove, a ne da svaki put kada stavim detalje iznad low dobim crni ekran.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
tu ti je onda problem sa grafičkom karticom,meni je normalno iznad low
Ne kužim kakav bi to bio problem. Meni igra savršeno radi na medium, samo nakon 5 minuta igranja mi dođe crni ekran -.- bez ikakvog razloga. (ništa se ne pregrijava, nemam virus itd.)
Ja igram već mjesec dana sve na high bez ikakvih problema. Samo jednom me izbacilo sa servera, a lagg sam samo jedamput osjetio i više nikad. Već mjesec dana uživam u ovoj igri. GO ROYALS!
Zorane, probaj instalirati zadnje drivere od grafičke, ništa te ne košta.
Probao sam drivere i NET Framework i sve ostalo što je pod "sticky" na službenom support forumu, i izgleda da nisam jedini sa tim problemima.
Tj. samo s jednim problemom --- crni ekran. LAG mi se stvarno rijetko dešava. Uglavnom su veze dobre.
Probao sam drivere i NET Framework i sve ostalo što je pod "sticky" na službenom support forumu, i izgleda da nisam jedini sa tim problemima.
Tj. samo s jednim problemom --- crni ekran. LAG mi se stvarno rijetko dešava. Uglavnom su veze dobre.
Evo što sam ja nabrzaka pronašao služeći se Googleom. Možda si već ovo i čitao, no otvori pa pogledaj.
Evo ti link.
Probao sam ovo, i radi savršeno ako zanemarimo činjenicu da na 640*480 very low imam 5 fps. (lol)
Onda više ne znam kako da ti pomognem. Pokušaj još malo googlat, a ako to ne pomogne pokušaj reinstall (možda riješi problem).