Kinect

poruka: 28
|
čitano: 1.713
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Kinect".
4 godine
Kinect

Prema onome što sam čitao, prilikom Star Wars demonstracije, demonstrator je oponašao akciju u igri umesto obrnuto, dakle playback i ko zna koliko je reprezentativan u odnosu na ono što Kinect može i što će moći (i da li je kada je akcija prvobitno snimana uopšte korišćen on ili običan kontroler).

3 godine
protjeran
RE: Kinect
Ivan(4) kaže...

Prema onome što sam čitao, prilikom Star Wars demonstracije, demonstrator je oponašao akciju u igri umesto obrnuto, dakle playback i ko zna koliko je reprezentativan u odnosu na ono što Kinect može i što će moći (i da li je kada je akcija prvobitno snimana uopšte korišćen on ili običan kontroler).

da ono se tocno vidi da je namjesteno

video

dokaz

edit: i natal tj ovaj nije odgovor na wii nego na ps eye kojemu je najvise slican 

i vecinu mini igara koje su prikazali slicne se onima koje ima eye toy za ps2 

colonel claypool's bucket of bernie brains
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 19:18 (hrvatskafarkasevec).
3 godine
Kinect

Nesto ne stima u ovom tekstu, negdje pise Kinetic negdje Kinect.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
3 godine
protjeran
Prison Breaker kaže...

Nesto ne stima u ovom tekstu, negdje pise Kinetic negdje Kinect.

Kinect je tocno 

4 godine

Gledam vec sat vremena njihovu pressicu na E3, i ono...koma! :) Uzas kako lame.

Jedino kaj donekle valja je YourShape - nesto ko WiiFit, i Dance Central - vjezbanje plesa.

Ali je lag velik, i grafika koma.

3 godine
protjeran
Dachande kaže...

Gledam vec sat vremena njihovu pressicu na E3, i ono...koma! :) Uzas kako lame.

Jedino kaj donekle valja je YourShape - nesto ko WiiFit, i Dance Central - vjezbanje plesa.

Ali je lag velik, i grafika koma.

da lol a onaj starwars je koma lol 2d igra 

evo barem novi xbox predstavljen 

4 godine

Da, ono vidim Star Wars i vec se poveselim, kadli ono, UZAS!

Ali novi Xbox izgleda odlicno. Za istu cijenu, manji, tanji, laksi, veci hard i WiFi. To je dobro. Svaka cast.

3 godine
protjeran
Dachande kaže...

Da, ono vidim Star Wars i vec se poveselim, kadli ono, UZAS!

Ali novi Xbox izgleda odlicno. Za istu cijenu, manji, tanji, laksi, veci hard i WiFi. To je dobro. Svaka cast.

da al problem je u tom sto su ljudi ocekivali manju cijenu 

4 godine

A nista. Microsoft je podbacio ove godine. Bas me zanima moze li nas Nintendo iznenaditi, ili je ovo definitivno Sonyeva godina.

Mislim, Sonyeve najeve prije E3-a su vec puno bolje nego ovo sto je Microsoft sad predstavio. A mislim da ce barem jos 2-3 velike igre najaviti.

2 godine

Je li MS podbacio ili ne, ostaje da se vidi. Nisu oni bedasti, casual trziste drzi velike pare i ocito je naglasak da se tu ubace. I Sony ce ici u istom smjeru na svojoj presici, jedino sto ce biti malo vise ovih jacih ekskluziva, ali tu je Sony oduvijek bio jak.

Sto se teksta tice, dajte vise vec obrazujte ovog Jukica osnovama novinarstva. To sto je tek funkcionalno pismen cak i nije najveci problem - necu sad o stilizaciji i visoj matematici, ali covjek ne zna napisati ni normalan koliko-toliko informativan naslov, te grijesi u tekstu vise puta oko imena proizvoda o kojem pise... ipak su to osnove osnova. Dajte Vrdelju natjerajte da nesto radi pa da gustamo citajuci...

3 godine
protjeran
Kinect

evo za vas koji niste vidjeli 

star wars kinect 

http://www.gamingeverything.com/2010/6/star_wars_kinect_game_trailer

2 godine
kad ce prezentirat psp 2??
3 godine
protjeran
davorinho kaže...
kad ce prezentirat psp 2??

nije sigurno dal ce prezentirat al ako hoce bit ce sutra 

rising
2 godine
wooohooo!
3 godine
protjeran
Kinect

cijena 149$ 

meni previse tj kod nas 149 eura

http://www.fudzilla.com/content/view/19177/1/

rising
2 godine
neaktivan
Kinect

Podržavati že Kinect mnoge hit naslove, a ne samo neke bezveze igre za djecu barem po viđenom.

BC2 ingame:Croat-hunter
3 godine
protjeran
kejbl kaže...

Podržavati že Kinect mnoge hit naslove, a ne samo neke bezveze igre za djecu barem po viđenom.

koje?

asuka
2 godine
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
kejbl kaže...

koje?

Pa kaj nisi vidio kak lik vozi forzu motorsport 4 ili kao vozi al to sada nije bitno te ako će podržavati forzu vjerovatno će i pokoji fps, ali u budućnosti..

BC2 ingame:Croat-hunter
2 godine
kejbl kaže...

Pa kaj nisi vidio kak lik vozi forzu motorsport 4 ili kao vozi al to sada nije bitno te ako će podržavati forzu vjerovatno će i pokoji fps, ali u budućnosti..

Meni je Kinect cisto ok, ali malo me brine kako ce to izgledati sa FPS-ovima. Vjerojatno kao kad smo se kao igrali rata kao klinci, ratatatata - sa prstima. Smijeh

4 godine
Kinect

Tehnologije sa kamericama i detektiranjem pokreta se razvijaju već godinama i samo je pitanje vremena kad će zaživiti 'big time'.

Naravno, Nintendo i trenutačno vodi sa svojim Wii-om i običnim infracrvenim senzorom s kojim hvata položaj kontrolera u prostoru, no vjerojatno i oni već rade na Wii-u 2 i tko zna kakvim sve gadget-ima povezanima s time - budućnost je čini se prilično svjetla i zanimljiva za gaming populaciju Namigiva

Lijep pozdrav ;)
2 godine
Kinect

A sad kada je izašao taj kinect hoće li izlaziti normalne igre kao i prije npr. Gears of war,just cause 2,itd...

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 13:45 (The White Wolf).
3 godine
Kinect

ja si uzimam kinect za božić definitivno

BTW: za one koji misle da kinect lagga

pitao sam lika koji je dobio kinect

pitao sam ga ovo: "hey..just wanted to ask u about kinect..is it laggy??"

a on je odgovorio ovo:

"Absolutely not!

If you're playing it offline, it's extremely smooth and responsive. If you're playing it online, it really depends on your internet connection, but overall this device is really advanced and worth it, I'm waiting on the more hardcore gamer series to be released. (fighting games, sport games, etc for the Kinect)
"

ZLAJA
2 godine
Kinect

jedan review

za igranje sa obitelji odlično (ko se još igra sa obitelji, lol {#}), za malo naprednije igre {#}

0_o
4 godine
Kinect

Nova vijest kinect ne raspoznaje tamnopute igrace da se tako izrazim

link:

http://gamereport.tportal.hr/94645/Kinect-ne-prepoznaje-crnce.html?keywords=zanimljivost

3 godine
the devil kaže...

ja si uzimam kinect za božić definitivno

BTW: za one koji misle da kinect lagga

pitao sam lika koji je dobio kinect

pitao sam ga ovo: "hey..just wanted to ask u about kinect..is it laggy??"

a on je odgovorio ovo:

"Absolutely not!

If you're playing it offline, it's extremely smooth and responsive. If you're playing it online, it really depends on your internet connection, but overall this device is really advanced and worth it, I'm waiting on the more hardcore gamer series to be released. (fighting games, sport games, etc for the Kinect)
"

...{#}

Jahao sam pješice.
3 godine
Kinect

Evo kako uživo izgleda igranje pomoću Kinecta:

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 17:17 (klimama).
2 godine
protjeran
Kinect

Zbog ovog vrijedi kupiti x360.

BTW:evo jedan trailer:

EDIT:izbrisite gornji post jer jeizbacilo pilo error pa nisam znao da se poslalo.

★★★★★ Super moderator.I live to die another day
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 12:10 (SUPER :)).
3 godine
Kinect

ja cekam pocetak 12 mjeseca..ocekujem da cu ga kupiti negdje pri pocetku 12 mjeseca...jedva cekam..u prvotnom planu mi je bila kupnja black opsa ali sam se predomislio...

ZLAJA
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice