Ovo definitivno izgleda jako zanimljivo.
Me like
Ovo definitivno izgleda jako zanimljivo.
Me like
Izgleda fora, samo da ne pretjeraju sa raznim 'skill shot-ovima' pa da se igra ne svede samo na combo-fest 
Ja tu baš ne vidim nekog skila. Neprijatelji su tako posloženi da ih može i malo djete potamaniti.
A i draže mi je, kako Vrdelja kaže: "krumpiranje, ćoškarenje, buksanje" jer barem koristiš mozak.
Jesu napravili UT serijal za koji treba skilla (dobro, ne People Can Fly, nego Epic, al svejedno, Cliffy se tu svugdje mota), al ovo nema veze sa skillom. Makar, ne izgleda uopće loše, vjerojatno kupujem kada izađe...
LOL, 2:55
Nije ni čudo da ljudi toliko lete kad ih se šutne kad na igri radi "People Can Fly" :D
I zašto me ona njegova stvar na ruci podsjeća na Singularity.
Oce imati ovo multiplayer?
Igrica je stvarno predobra.
Koliko je zasad poznato, neće.
u igri upuca tipa u guzicu – ako ovo ne vrijedi šezdeset dolara, onda stvarno...
pa mozda i imam nekakve skrivene sklonosti ali ja cu platiti tih 60$...
u igri upuca tipa u guzicu – ako ovo ne vrijedi šezdeset dolara, onda stvarno...
pa mozda i imam nekakve skrivene sklonosti ali ja cu platiti tih 60$...
To bi Bugovci kupili samo da se pucaju u guzicu ^^
A za sve ostalo, tu je Paintball :D
To bi Bugovci kupili samo da se pucaju u guzicu ^^
A za sve ostalo, tu je Paintball :D
a ti volis farbanje jajca
.... vidis svak i ma svoje veselje
lol, pogodak u guzicu - fire in hole 
Čini se super igra, jedva čekam
Valjda hoce.Bilo bi glupo da nema.Ako kosta 60$ bez MP ne vrijedi tih para.Onda bi mogla kostati 25-35$.
Igra izgleda odlično, pogledao sam cijeli video, ali nadam se i da će multiplayer biti jednako zabavan i na tragu UT serijala, jerbo i unatoč nabijanju guzica neću dati 60 baksa za solo igru koju ću prijeći jednom ili dva puta.